حسین جان این ویدئویی که از یک اپشن فایل گذاشتی الان اماده شده...
اگه امادست لینک دانلودش رو لطف کن بذار که حداقل وقتی بازی رو نصب کردیم این لباس تیم های انگلیس درست باشن
ممنون
حسین جان این ویدئویی که از یک اپشن فایل گذاشتی الان اماده شده...
اگه امادست لینک دانلودش رو لطف کن بذار که حداقل وقتی بازی رو نصب کردیم این لباس تیم های انگلیس درست باشن
ممنون
حسين جون اگه امكانش هست لينك مستقيم دانلود از اين اپشن فايل بده تا دانلودش كنيم و داشته باشيمش تا بازي اومد فيض خدايي ببريم با بازي مخصوصا با چلسي تو مستر ليگ ... دي دي ..... حسين جون منتظر لينك هستيم
توی این لینک سایت gamingaccess یک سری اسکرین شات جدید از بازی گذاشته
به گفته خود سایت 100 تا اسکرین شات جدیده...!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی هنوز پيدا نکرده؟
انگار قرار بود لینک دانلود واسه pc بیاد امروز . چی شد پس؟
آدام میگه از اونجایی که ما هنوز نمیدونیم توی نسخه نهایی دقیقا چه تیمهایی لیسانس میشن و چه تیمهایی نمیشن ما فعلا دست نگه داشتیم تا بازی منتشر بشه بعد اینو ارائه میدیم .
اما با شرایط فعلی ما داریم روی پچ کار میکنیم و فعلا این موارد مد نظر ماست :
1 ) کیت برای این موارد :
International teams
EPL (England)
La Liga, (Spain)
The rest of the fake teams in 'Other League A'
2 ) تبدیل لیگ B به بوندسلیگا
3 ) درست کردن اسمهای فیک و نادرست بازیکنان .
حسین جان تو این ویدیو اثری از درجه قدرت super star که نیست
قضیه چیه؟
اصلا توی پیش فرض بازی این لول وجود نداره اما با توجه به اینکه توی دیتا بیس نسخه دمو این درجه سختی وجود داره که میشه اونو آنلاک کرد بنابراین میشه نتیجه گرفت توی نسخه کامل بازی هم وجود داشته باشه . شما مگه PES 6 رو یادت نیست اونم توی حالت پیش فرض این لول و سطح رو نداشت .در ضمن من فکر میکنم میزان سختی بازی توی این درجه با سطح تاپ پلیر زیاد فرقی نمیکنه اما عملکرد و واکنش های دروازه بانها واقعا خیلی بهتر میشه .
توی صحنه های آهسته ی دموی PES 2010 مشکلی وجود داره، اونم اینه که صحنه ها آهسته نیستند! بلکه سریع اند متاسفانه. امیدوارم برطرف بشه.
این کار مشکلی از لحاظ قانونی نداره؟آدام میگه از اونجایی که ما هنوز نمیدونیم توی نسخه نهایی دقیقا چه تیمهایی لیسانس میشن و چه تیمهایی نمیشن ما فعلا دست نگه داشتیم تا بازی منتشر بشه بعد اینو ارائه میدیم .
اما با شرایط فعلی ما داریم روی پچ کار میکنیم و فعلا این موارد مد نظر ماست :
1 ) کیت برای این موارد :
International teams
EPL (England)
La Liga, (Spain)
The rest of the fake teams in 'Other League A'
2 ) تبدیل لیگ B به بوندسلیگا
3 ) درست کردن اسمهای فیک و نادرست بازیکنان .
اقا همچین هم بازی سخت نیست اونم توی super star .
من توی super star دیشب 2 بازی کردم من بارسا بودم و کامپیوتر یکبار لیورپول و یه بار اسپانیا. هر دو بار 4 تا زدم .
بهترین راه برای گل زدن اینه که با مسی ( سرعت بالا ) از کناره ها بیای داخل و با پاس به بیرون کار تمومه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)