تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 520 از 1042 اولاول ... 204204705105165175185195205215225235245305706201020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    A P C O M teh

پيش فرض

سلام

امروز تو محلمون دیدم یه اگهی که زده adsl برای مخابرات چمران اسم شرکت " گسترش ارتباطات اریانیک" تماس گرفتم گفت پورت خالی داریم و فقط سرویس 3 ماهه در حال حاضر میدیم مثلا من گفتم 128 میخوام و 9 گیگ هم ترافیک حجمی داره! کمتر هم نداره گفت 39 هزار تومن ... من دقیقا نفهمیدم ماهی 39 هزار با 9 گیگ یا 3 ماهه!!..

کسی میتونه برام اطلاعات بگیره ممنون می شم.

یعنی امکان داره ماهی 39 تومن باشه و 9 گیگ خب من چجوری 9 گیگ رو استفاده کنم؟!!!!

شماره تلفنش 66555271_2

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

امروز تو محلمون دیدم یه اگهی که زده adsl برای مخابرات چمران اسم شرکت " گسترش ارتباطات اریانیک" تماس گرفتم گفت پورت خالی داریم و فقط سرویس 3 ماهه در حال حاضر میدیم مثلا من گفتم 128 میخوام و 9 گیگ هم ترافیک حجمی داره! کمتر هم نداره گفت 39 هزار تومن ... من دقیقا نفهمیدم ماهی 39 هزار با 9 گیگ یا 3 ماهه!!..

کسی میتونه برام اطلاعات بگیره ممنون می شم.

یعنی امکان داره ماهی 39 تومن باشه و 9 گیگ خب من چجوری 9 گیگ رو استفاده کنم؟!!!!

شماره تلفنش 66555271_2
    به نظرم ماهی 39 هزار تومان خیلی زیاد هست. احتمال زیاد همون 3 ماه 39 هزار تومان هست.

حالا بهتره تماس بگیرید باهاشون و هر سوالی دارید ازشون بپرسید

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

سلام دوستان خواهشا اگه امکانش هست در این ضمینه کمکم کنید چون اگه این مشکل از من نباشه میخوام سرویس دهندهم رو عوض کنم چون اعصاب داره خرد میشه!!

من اینترنت adsl 512 دارم//از صبح تا ساعت 6 یا بازی وقتها 8عصر که کار میکنم همه چیز خوبه ولی از این ساعتها به بعد تا صبح یه مشکل خیلی اعصاب خرد کن واسم پیش میاد//اونم اینه که مثلا شما یه بازه ی 10 دقیقه ای رو در نظر بگیرید تو این بازه ی زمانی یک الی دوبار به مدت 1دقیقه اینترنتم (قطع نمیشه ولی هیچ سایتی رو تو اون 1 دقیقه بالا نمیاره بعد 1 دقیقه هم درست میشه) بعد مثلا تو اون 1 دقیقه ping میکنم Request of time رو میده//ضمنا این مشکل مثلا 4 شب اینطوریه بعضی وقتا 1 شب خوبه!!
    خواهش میکنم بگید این مشکل از من هستش یا از isp???????آیا حل شدنی هست؟؟
    Last edited by BIKHIAL_ALL_75; 22-09-2009 at 16:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamil_ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    London

پيش فرض

ببخشید دوستان این هزینهی نصب که نوشتن 10 تومن . در چه صورتی میتونند بگیرن؟ من که مودم اینا رو تو خونه خودم تنظیم کردم.

باید بهشون 10 تومن رو بدم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

512 نا محدود کدوم شرکت خوبه بجز پارس
    این rayansama چطوره
    من باسه دانلود میخوام

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یه سئوال
    والا خسته شدیم از حجمی میخوایم ناحمدود بگیریم برای تورنت و راپیدشیر
    توصیه شما کدوم شرکت
    256 میخوام نامحدود توصیه دوستان کدومه ؟؟؟
    من ماهی سی تومن هم بیشتر نمیتونم بدم اکثرا هم قیمتشون همینه سی تومن
    شدیدا میگم استفاده ام تورنته
    از حجمی بیزارم اه تا دوتا فایل میگیری تموم میشه

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

شاتل با تمام مالیات و غیره میده 13900 یا کلا میشه 16
    13900
    ببخشید دوستان این هزینهی نصب که نوشتن 10 تومن . در چه صورتی میتونند بگیرن؟ من که مودم اینا رو تو خونه خودم تنظیم کردم.

باید بهشون 10 تومن رو بدم؟
    بستگی به شرکتش داره! ممکنه اگه خودت نصب کنی پولت یا نصف پولت را بهت پس بدن از خودشان بپرس...

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

512 نا محدود کدوم شرکت خوبه بجز پارس
    این rayansama چطوره
    من باسه دانلود میخوام
    سپنتا عالیه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان خواهشا اگه امکانش هست در این ضمینه کمکم کنید چون اگه این مشکل از من نباشه میخوام سرویس دهندهم رو عوض کنم چون اعصاب داره خرد میشه!!

من اینترنت adsl 512 دارم//از صبح تا ساعت 6 یا بازی وقتها 8عصر که کار میکنم همه چیز خوبه ولی از این ساعتها به بعد تا صبح یه مشکل خیلی اعصاب خرد کن واسم پیش میاد//اونم اینه که مثلا شما یه بازه ی 10 دقیقه ای رو در نظر بگیرید تو این بازه ی زمانی یک الی دوبار به مدت 1دقیقه اینترنتم (قطع نمیشه ولی هیچ سایتی رو تو اون 1 دقیقه بالا نمیاره بعد 1 دقیقه هم درست میشه) بعد مثلا تو اون 1 دقیقه ping میکنم Request of time رو میده//ضمنا این مشکل مثلا 4 شب اینطوریه بعضی وقتا 1 شب خوبه!!
    خواهش میکنم بگید این مشکل از من هستش یا از isp???????آیا حل شدنی هست؟؟
    سلام دوست عزیز.
    من از داتک اینترنت 256 دارم. عین این مشکلی که شما می فرمایید برای من هم پیش اومد. متاسفانه خبرهای خوب و بدی براتون دارم ... اونهم اینکه منو بیچاره کردن از بس که screen shot از پینگم فرستادم براشونو با همه بخشها هماهنگ کردم ... نکته جالب این بود که برای من از ساعت 4 این اتفاق می افتاد و قبل از ساعت 4 مشکل خیلی کم بود اما بعد از ساعت 4 درست هر 10 دقیقه .. 2.5 تا 5 دقیقه Time Outمی داد و اصلا قابل استفاده نبود .. یکی از کارشناسایه دره پیتشون قبل از ساعت 4 اومد و کلی screen shot گرفت که من نه تنها هیچ مشکلی ندارم بلکه چون با سرعت 30
    دانلود داشتم انگار مجرم محسوب میشدم و این سرعت از سرم زیاد بود از نظر اونها.

آخر سر یه نفر دیگه ساعت 7 اومد جالب اینه که جلوی اون مشکل شدت خیلی کمتری داشت (قضیه قانون مرفی یا همون اتوبوس جهانگردی!!) ولی طرف مشکل رو فهمید اما هیچ کاری نتونستن بکنن. بخش پشتیبانیشونم تائید کرده بودن که اینترنتم غیر قابل استفاده هست .. یکماه وقت منو تلف کردن و هی رفتن هی اومدن ... تنها شانسی که من آوردم این بود که به تازگی یک خط جدید گرفته بودیم و سیم کشی جدید ولی روکار داشت. از داتک پیشنهاد دادن که خطمو عوض کنم (و بازم جالب اینکه با اینکه خودشون منو مجبور کرده بودن خطمو عوض کنم اما هم هزینه رانژه مجدد و هم با اینکه حسابم تموم نشده بود آبونمان یک ماه هم ازم گرفتن ... انگار مشتریه جدیدم) اما قسمت خوبش این بود که نه تنها مشکل حل شد بلکه 8 ماهه که سرعت دانلودم از لینک مستقیم از 31.2 پایینتر نمیاد. حالا چشش نزنیم!

من بهشون گفتم فرض کنید من این خط جدیدو نداشتم ... میخواستید چیکار کنید ؟ گفتن حالا که داری ... کلا منطورشون این بود که نمیتونیم درستش کنیم ... خبر بد این بود که من مجبور شدم خطو عوض کنم و این هم یک شانس برای من محسوب میشد که شاید هر کسی یه خط دیگه نداشته باشه (البته خط دیگه شده 50 تومن) ... من فکر میکنم اگه مشکل شما ختم به خیر نشد و تعویض ISP هم نتیجه نداد ... شاید چارش فقط تعویض خط باشه ... اما خبر خوبش اینه که مشکل لا اقل اینجوری حل میشه ... راه حلی که برای من جواب داد .. نمیدونم از دوستان شخصه دیگری اینجا راه حلی بلده یا نه. من تاحالا اینجا پست نکرده بودم اما پست شما رو که خوندم یاد اون دورانه اعصاب خرد کنه خودم افتادم و گفتم با توجه به اینکه داتکم نتونست مشکل منو حل کنه من تجربه خودمو به شما منتقل کنم بلکه یه نقطه امیدی باز بشه مجبور نشید برید ISP دیگه!!

موفق باشید.

10. این کاربر از Aerodynamic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام اقایون من یه یک سال و نیمی هست adsl میگیرم. اول با اسیاتک شروع کردم که اسم سرویس 128 بود ولی سرعت دانلودم 50 kBps بود همیشه. من سه ماهه با 9gb ترافیک میگرفتم میشد 40000 یعنی ماهی 13000 که به نظرم خوب بود و در کل با شرکتش مشکلی نداشتم بخصوص برای خرید bulk(حجم دانلود) که گیگابایتی 3000 بود و مثلا 5gb میشد 13.500 که در مقایسه با شرکتای دیگه بنظر من خیییییلی منصفه.
    حالا یه یک ماهی هست که از صبانت 1mb گرفتم و سرعتمم 100kbps هست و من سه ماهه با 30gb ترافیک رو خریدم 129000 اما چیزی که عجیبه اینه که من با اسیاتک توی سه ماه نهایتا 13- 14 گیگابایت استفاده میکردم اما الان هنوز یک ماه نشده 23gb مصرف کردم و من موندم و 7gb و صبا نت حجم دانلود اضافه نمیفروشه اصلا .
    یعنی نزدیکه که 129000 تو یک ماه تموم شه.
    به نظر من یخرده ناخونک دارن میزنن اینا به ترافیکه من اخه 22 گیگ تو یه ماه... اونم منی که نصف این حجمو تو سه ماه استفاده میکردم. میخوام بدونم کس دیگری نظر منو نداره ؟
    حالا یه جیزه دیگه رفیق من تازگیا یه 128 پارس انلاین 8gb خریده و میگه سرعت دانلودش بین 30 تا 40 میچرخه در صورتی که یه سرویس 128 باید 13-15 دانلود داشته باشه. میخوام بدونم ایا پارس انلاین همه 128 هاش با این سرعت دانلود میکنه یا فقط سرویسایه محدودیت دارش.
    منمونز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •