تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 577 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تور رو قبلا داشتم، قبلا که به نظرم بدترین گزینه می‌اومد... امیدوارم لااقل الان درست شده باشه؟
    اگه منظور شما سرعت پایین شبکه Tor هست که نه هنوزم همونطوره و بدلیل ماهیت Tor و شبکه‌ش فقط در صورتی سرعتش بالا میره که تعداد کاربرهایی که ترافیکشون رو شیر می‌کنند بالا بره و اونایی که ترافیک شیر می‌کنند سرعت اینترنت بالایی داشته باشند که نیازمند اینه که سرعت اینترنت جهانی افزایش پیدا کنه.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بحث اینه که اون بیرون همه دارن همه‌ی اطلاعات رو پایش میکنن و به نفع خودشون استفاده میکنن، ولی ما اینجا موندیم و تو توهم حریم خصوصییم...!!!!
    حریم خصوصی هیچ معنیی نداره و دستگاه های امنیتی هم برای اشخاص و مردم هیچ اهمیتی قائل نمیشن بلکه جامعه براشون مهمه!!...
    پس برای اونا مهم نیست یه نماینده یا یه شخص عادی داره تو ایمیلش چی میگه تا زمانی که چیزایی که میگه، منجر به کشتن مردم یا مسئولین نشه...

متاسفانه ما تو کشور همچین سیستمی نداریم و هزار سال هم مونده تا این اینترانت رو راه بندازن! ...

البته بحث خیلی گسترده هستش و نمیشه اینجا بهش پرداخت...
    فکر میکنم موضوع حریم خصوصی، صرفا در زمانی مهم هستش که ما بین NSA و دیگران انتخاب دیگه‌ای داشته باشیم!! فعلا که همشون با هم توی به قول خارجی های Same Page هستن و فرقی نمیکنه کدوم داره جاسوسی میکنه، چون همه اطلاعات رو دارن!

3. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

عرض کردم که این بحث تاپیک جدا می خواد.
    و عرض کردم که برای چیزای غیر ضروری مثل ایمیل دوم.
    و البته این موضوع ه مایکروسافت در ویندوز جاسوسی می کنه بحثی اثبات نشده هست. اما این که اوبونتو میاد رسما می گه که اره ما اطلاعات شما رو داریم جمع می کنیم خیلی ضایع هست
    ورود ۲ مرحله ای وقتی خودش به همه چیز دسرسی داره مثل اینه که پولتو بزاری بانک. بقیه مردم عادی نمی تونن پولتو بدزدن ولی دولت هر لحظه عشقش بکشه پولتو ورمیداره بدون اینکه بفهمی
    در مورد اسکایپ هم دوست دارم بیشتر مطالعه کنم اگر لینکی دارید بفرمایید. تا جایی که می دونم تمام اطلاعات فرستاده شده رمز گذاری شدست و به خاطر همین معلوم نیست داره جاسوسی می کنه یا نه. (ما فرض رو میزاریم که داره جاسوسی میشه.) به هر حال فرقی نداره بنده که تمام ارتباطات اینترنتیم رو با IRC انجام می دم با i2p
    ضمن اینکه من تاحالا نشنیدم که به ایمیل های مایکروسافت حمله بشه (شاید به خاطر کم استفاده تر بودن) ولی گوگل چندین بار شنیدم. مایکروسافت هم 2FA‌ Authentication داره. یه جوری حرف میزنید انگار گوگل مخترع حریم خصوصی بوده.
    البته نه این که من چیزی داشته باشم که برای کسی مهم باشه ها! ولی بحث جالبیه. اگه همه ی مردم کاراشونو با tor انجام بدن دیگه هیچ سازمانی نمی تونه بفهمه کی داره چی کار می کنه. فقط می تونه بفهمه چه کارایی داره انجام میشه

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

عرض کردم که این بحث تاپیک جدا می خواد.
    و عرض کردم که برای چیزای غیر ضروری مثل ایمیل دوم.
    و البته این موضوع ه مایکروسافت در ویندوز جاسوسی می کنه بحثی اثبات نشده هست. اما این که اوبونتو میاد رسما می گه که اره ما اطلاعات شما رو داریم جمع می کنیم خیلی ضایع هست
    ورود ۲ مرحله ای وقتی خودش به همه چیز دسرسی داره مثل اینه که پولتو بزاری بانک. بقیه مردم عادی نمی تونن پولتو بدزدن ولی دولت هر لحظه عشقش بکشه پولتو ورمیداره بدون اینکه بفهمی
    در مورد اسکایپ هم دوست دارم بیشتر مطالعه کنم اگر لینکی دارید بفرمایید. تا جایی که می دونم تمام اطلاعات فرستاده شده رمز گذاری شدست و به خاطر همین معلوم نیست داره جاسوسی می کنه یا نه. (ما فرض رو میزاریم که داره جاسوسی میشه.) به هر حال فرقی نداره بنده که تمام ارتباطات اینترنتیم رو با IRC انجام می دم با i2p
    ضمن اینکه من تاحالا نشنیدم که به ایمیل های مایکروسافت حمله بشه (شاید به خاطر کم استفاده تر بودن) ولی گوگل چندین بار شنیدم. مایکروسافت هم 2FA‌ Authentication داره. یه جوری حرف میزنید انگار گوگل مخترع حریم خصوصی بوده.
    البته نه این که من چیزی داشته باشم که برای کسی مهم باشه ها! ولی بحث جالبیه. اگه همه ی مردم کاراشونو با tor انجام بدن دیگه هیچ سازمانی نمی تونه بفهمه کی داره چی کار می کنه. فقط می تونه بفهمه چه کارایی داره انجام میشه
    میبخشید میشه سورس کد شدن اطلاعات رو به من بگین؟
    اسکایپ تا زمانی که یک شرکت مستقل بود بله همه‌چیش کد میشد ولی از زمانیکه توسط مایکروسافت خریداری شد دیگه از این خبرها نیست
    ضمنا، اینکه شما می‌فرمایید نشنیدین به سرویس‌های مایکروسافت حمله بشه لابد بدلیل کم‌طرفدار بودن سرویس‌های این شرکت توی ایرانه وگرنه من مدت زیادی با دوستانم توی کشورهای آسیای شرقی ارتباط داشتم، همیشه مشکلاتی چون نفوذ به سرویس‌های مایکروسافت رو می‌دیدم چون اونجا سرویس‌های مایکروسافت، سال‌ها پرطرفدارترین سرویس بودن.
    یه نمونه هم که اخیرا خیلی جنجال بپا کرد رو می‌تونین اینجا ببینین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمنا اینکه حساس ترین نقطه حساب کاربری شما (رمز عبور) بصورت plain text هست بنظرتون خود خطر (فراتر از زنگ خطر) نیست؟
    واقعا حرفاتون برام عجیبه چون اولین شخصی هستید که من باهاش برخورد کردم که فکر می‌کنه سرویس‌های مایکروسافت امن‌تر از گوگل و کانونیکال و ... هستند.
    ضمن اینکه اگه شما یه نگاه به موافقت‌نامه خیلی از وب‌سایت‌ها و نرم‌افزارها بندازی توشون بصراحت ذکر شده که از اطلاعات شما برای پیشرفت سرویس و تحلیل و بررسی کیفیت خدمات‌رسانی استفاده میشه. شما میتونی اینو غیرفعال کنی
    حتی شما زمانیکه دبیان نصب می‌کنی حین مراحل نصب ازتون اینو می‌پرسه و بصورت پیش‌فرض هم این امکان تیک خورده مگر اینکه شما تیکش رو برداری تا غیرفعال شه.

در مورد tor هم من بشخصه ازش بخاطر سرعت پایینش استقاده‌ای نمی‌کنم و برام هم مهم نیست اگه با وجود سرویس تونلینگ کد شده شخصی که دارم باز هم اطلاعاتم خونده بشه، اهمیتی نداره چون اطلاعاتم اونقدر حساس نیست که بخواد به منافع شخصی و یا ملی صدمه‌ای وارد کنه

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فکر نمیکنم cia و nsa و موساد و .... چیزهایی که رو کامپیوتر ما هست به دردشون بخوره!!! یا بحث ایمیلها و ....
    حالا چه می خوان جمع بکنن و چه جمع نکنن.....

اگر هم سندی داریم روی هارد یا به صورت آنلاین صحبتی می کنیم که ممکنه به دردشون بخوره، معلومه که نباید اصلا از سرویسهای عمومی استفاده کرد. دیگه اگر خیلی مجبوریم یک سندی رو در اینترنت ارسال کنیم که حساسه، باید حداکثر رمزنگاری ممکن رو روش اعمال کنیم! بعد بفرستیم

در کل جدا از بحث این سازمانها، کامپیوتری که به اینترنت وصله، امنیتش خیلی کمه و خیلی ها ممکنه دسترسی بگیرن. اگر اطلاعات مهمی دارید، از سیستم عامل درون vmware برای اتصال به اینترنت استفاده کنید
    سیستمهای عمومی خدمات اینترنتی هم همیشه احتمال نفوذ و دستبرد بهشون هست

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

موقع لاگین به سیستم وقتی که میخوای یوزر و پسورد رو وارد کنی، محیط کار رو روی گنوم کلاسیک تنظیم کن و وارد شد همون محیط رو خواهی داشت
    مشکل اینه که اتوماتیک لوگین میشم

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل اینه که اتوماتیک لوگین میشم
    الان رو دسکتاپ اصلا ایکونی نیست؟ اگه نیست برنامه unity tweak رو نصب کن یه گزینه داره رو دسکتاپ ایکون میاره هرطور میخوای بچین.

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

9. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

برنامه ای هست که بدون ریستارت کردن از ویندوز به اوبونتو برم یا از ابونتو به ویندوز؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

90% کسایی که انجام دادن چون بلد نبودن پارتیشن بندیشون خراب شد اطلاعاتشون از بین رفت
    پیشنهاد من اینه که تا وقتی که هنوز یاد نگرفتید با گنو/لینوکس کار کنید نصبش نکنید. یا اینکه کلا بیخیال ویندوز شید و لینوکس خالی نصب کنید تا یاد بگیرید.
    توضیع پیشنهادی بنده هم OpenSUSE هست. کلا Ubuntu رو به کسی پیشنهاد نمی کنم چون منفور ترین توضیع بین لینوکس بازها هست و البته هرچقدر هم باهاش کار کنید هیچی از کار کردن با لینوکس یاد نمی گیرید.
    کسی از dvd استفاده نمیکنه بلکه فایل ایزو رو استفاده میکنن.سرعت کم نمیشه مگر اینکه یه سیستم خیلی قدیمی باشه یا سخت افزار سیستم مجازی رو کم در نظر بگیرید.لینوکس بسیار کم مصرف تر از ویندوزه.حتی میتونم بگم تو محیط مجازی تا حدی سرعت بالاتره.به خاطر سادگی سخت افزار مجازی و بهینه سازیهای نرم افزارهای مجازی ساز. مثلا من تو سیستم حقیقی 6 پورت sata دارم که فقط از یکیش استفاده میکنم اما ظاهرا چون به صورت ساختار raid قرار دارند تا حدود 10 ثانیه وقفه در بوت سیستم ایجاد میکنند(کرنل تک تک پورتها رو برای تست وجود هارد چک میکنه) اما تو محیط مجازی شما میتونید پیکربندی سخت افزار مجازی رو بهینه کنی.بخصوص اگر cpu از مجازی سازی پشتیبانی داشته باشه.با شما موافقم که محیط live به جز در موارد اضطراری دلچسب نیست(البته وقتی حرفه ای شدید میتونید محیط live رو همانند محیط نصب دایم کنید).اما مجازی ساز شما رو به طور کامل با محیط کاربری لینوکس آشنا میکنه و از جهت userland تفاوتی حس نمیکنید.در هر حال پس از آشنایی و تسلط بهتر میتونید با خیال راحت روی هارد نصب کنید اما برای شروع محیط مجازی خیلی بهتره.
    ممنون از شما
    منظورم از لایو روی بوت cdبود نه مجازی سازی
    همون روی مجازی نصبش میکنم بهتر
    cpu a10-5700
    4gb ram 1600
    ولی توی مجازی من با ویندوز حال نکردم سرعت یکم کم بود با لینوکس ببینیم چطوره
    شما چیو پیشنهاد میدید برای نصب ؟ اوبونتو یا؟ نرم افزطار مجازی کدومو؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

چیکار کنم این پلیر پیش فرض اوبوتنو فقط فایلی رو که انتاخاب میکنم پخش و تکرار کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •