من خودم دي ماه امتحان حسابان دارم و دارم براش 2 تا كتاب ميخونم كه بعيده نمرم زير 18 بشه
يكي از بهترين كتابهايي كه براي حسابان نوشته شده اين عباس اميدوار هست من نميدونم چرا ولش كردن رفتن سراغ محمود نصيري
من خودم دي ماه امتحان حسابان دارم و دارم براش 2 تا كتاب ميخونم كه بعيده نمرم زير 18 بشه
يكي از بهترين كتابهايي كه براي حسابان نوشته شده اين عباس اميدوار هست من نميدونم چرا ولش كردن رفتن سراغ محمود نصيري
یه سوال
من واسه زبان کتاب گرامر کاربردی + واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی شهاب اناری رو دارم
به نظرتون اینارو بخونم میتونم 100 بزنم؟(سطح زبانم خوبه تو آزمون های کانون همیشه 100 میزنم)
Last edited by fmps; 03-09-2010 at 21:25.
پس نظر نهایی درمورد حسابان کدوم کتاب شد؟
بله درسته.ولی ما از همون کتابی که خوندیم قراره کنکور بدیم
ميخواي درس بخوني و حوصلش رو داري يا ميخواي تن پروري كني و فقط چيزاي آسون آسون حل كني ؟
حسابان اگه واسه نهایی می خوای عباس امیدوار
ولی کنکور بیشترش تو دیفرانسیل یعنی فقط قسمت تابع تو دیف تکرار نمیشه
رمینه تست حسابان و ریاضیات پایه واسه کنکور
نمی خوام چیزهای اسون حل کنم . چون تو کنکور 9 تا تست از این کتاب میاد به خاطر همون گفتم یه کتاب خوب بگیرم تا تسلطم بالا بره . یه کتاب حسابان و ریاضیات پایه ی کنکور رمزینه دارم ولی توش بحث لیمیت کاربرد مشتق نیستش
من خودم مبتکران عباس امیدوار خوندم امتحان نهاییم هم خوب شد !
من اون انرژی اتمی هم دیدم به نظر من این بهتره .
انرژي اتمي سطح علمي مطالبش و نوع مثال هاش در درجه بسيار بالاتري از عباس اميدوار هست ولي مطالعش وقت خيل زيادي ميخواد
پس وقتت رو تلف نكن و برو زودتر كتاب عباس اميدوار رو بگير . تو قسمت هاي اصليش هم اگه مشكلي چيزي داشتي شايد تونستيم همينجا كمكت كنيم .
فقط اميدوارم بتون گيرش بياري چون يه خورده كتاب كميابيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)