تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 623 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

تعطیل شد رفت پی کارش

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عزیزم همه این کارها رو کردم حتی رو سیستم های دیگه با ویندوزهای مختلف الان تقریبا 7 ماهی میشه این مشکل و دارم همه نوع ورژنشو دانلود کردم ولی نشد
    کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــمــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به نظرتون کابرای چت روم های یاهو سمت کدوم سرویس میرن؟
    واقعا خیلی بد شد چت روم هارو حذف کرد ... تر" و خشکو به پایه هم سوزوند ... حالا بعضی ها میگن دارن تست میکنن و هنوز نهایی نشده و منتظر بازخورد کاربراشون با این قضیه هستن... دوستانه چت روم باز اطلاع رسانی کنید و به دوستانتون بگید نارضایتی خودشون" از این تصمیمه یاهو رو به گوشش برسونن تا شاید فرجی بشه و دوباره چت روم ها رو باز کنن ... اگه اعتراضا زیاد بشه ممکنه تجدیده نظر کنن.

4. 2 کاربر از -Nikolas- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

واقعا خیلی بد شد چت روم هارو حذف کرد ... تر" و خشکو به پایه هم سوزوند ... حالا بعضی ها میگن دارن تست میکنن و هنوز نهایی نشده و منتظر بازخورد کاربراشون با این قضیه هستن... دوستانه چت روم باز اطلاع رسانی کنید و به دوستانتون بگید نارضایتی خودشون" از این تصمیمه یاهو رو به گوشش برسونن تا شاید فرجی بشه و دوباره چت روم ها رو باز کنن ... اگه اعتراضا زیاد بشه ممکنه تجدیده نظر کنن.
    بعضی ها رو ول کنین . هیچ تستی در کار نیست شما فکر کن 1درصد یاهو به خاطر اعتراض ایرانی ها !! از تصمیمش برگرده

6. این کاربر از iOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من با یه حساب سر انگشتی فهمیدم توو یه هفته حداقل 1 میلیون ایرانی حداقل یه بار سر به چت روم میزدن و چت میکردن ( حداقل ) که آمارش از همه کشورا بالاتر بوده... من یه روز با یه روم تست کردم... دیدم توو یه ساعت حداقل 100 نفر جوین و لفت میکردن... حداقل 10 ساعت مفید حساب کن.. میشه هر روم 1000 نفر... 150 روم داشتیم میشه 150 هزار نفر در هر روز... 7 روز هفته میشه تقریبا یه میلیون... حالا شاید زیاد دقیق نباشه چون کسایی که روز اول میان شاید روز دوم هم بیان اما میتونه یه آمار نسبی خوب باشه... پس بیشترین کاربرایی که ضرر کردن ایرینیا بودن... حالا یاهو بخواد بخاطر ایرانی ها از تصمیم خودش برگرده خیلی بعیید میدونم...

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

به نظرتون کابرای چت روم های یاهو سمت کدوم سرویس میرن؟
    سمت هیچ سرویسی نمیتونن برن... چون هیچ سرویسی نیست بتونن اینقد توش کرم ریزی کنن... همشون سرو صاحب و پلیس دارن... با کوچکترین کرم ریزی شوت میشن بیرون و بلاک .... مگه اینکه مثل بچه آدم بشینن یه گوشه و به تکسهای بقیه بچه ها نگاه کنن... اون وقت بیلوکس میتونه خوب باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من با یه حساب سر انگشتی فهمیدم توو یه هفته حداقل 1 میلیون ایرانی حداقل یه بار سر به چت روم میزدن و چت میکردن ( حداقل ) که آمارش از همه کشورا بالاتر بوده... من یه روز با یه روم تست کردم... دیدم توو یه ساعت حداقل 100 نفر جوین و لفت میکردن... حداقل 10 ساعت مفید حساب کن.. میشه هر روم 1000 نفر... 150 روم داشتیم میشه 150 هزار نفر در هر روز... 7 روز هفته میشه تقریبا یه میلیون... حالا شاید زیاد دقیق نباشه چون کسایی که روز اول میان شاید روز دوم هم بیان اما میتونه یه آمار نسبی خوب باشه... پس بیشترین کاربرایی که ضرر کردن ایرینیا بودن... حالا یاهو بخواد بخاطر ایرانی ها از تصمیم خودش برگرده خیلی بعیید میدونم...
    سمت هیچ سرویسی نمیتونن برن... چون هیچ سرویسی نیست بتونن اینقد توش کرم ریزی کنن... همشون سرو صاحب و پلیس دارن... با کوچکترین کرم ریزی شوت میشن بیرون و بلاک .... مگه اینکه مثل بچه آدم بشینن یه گوشه و به تکسهای بقیه بچه ها نگاه کنن... اون وقت بیلوکس میتونه خوب باشه
    اره بیشترین کاربرای چت روم ایرانیا بودن هر رومی میرفتی هم وطن پیدا میشد!!! یجورایی ما ایرانیا چت روم رو بزرگ کردیمو بهش بالو پر دادیم حالا اگه یاهو نخواد به نظره ایرانیا توجه کنه خیلی بی وجدانه البته اقایون همیشه دنباله سوده خودشون بودنو هستنو خواهند بود... اقا اصلا همه برین Gmail بسازین دیگه ام از ایمیل یاهو استفاده نکنین تا حالشون جا بیاد نامردا
    بیلوکس هم خوبه اما تعداد کاربرایی که توی هر روم هستنو جوین و لفت میدن نسبت به یاهو خیلی کمه... خدا بیامرزه امیر ایتالیارو چه دورانی بود.
    بنظرتون بین مسنجرها کدومش میتونه جای چت روم یاهو رو پر بکنه و محیطش شباهت بیشتری داره؟؟؟
    Last edited by -Nikolas-; 16-12-2012 at 15:36. دليل: ثثثثث

10. این کاربر از -Nikolas- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه charlz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اقا همه بیاین یه نامه بنویسیم امضا کنیم به یاهم بلکه از خر شیطون امد پایین

شاید این از علائم تموم شدن زمین باشه الان کلی کاربر در به در شدن
    Last edited by charlz; 16-12-2012 at 17:02.

12. این کاربر از charlz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

Yahoo chatدر قسمت Messenger دیگه واسه من وجود نداره. یعنی نمیتونم برم تو روم. ورژن های مختلف رو هم امتحان کردم. ولی این آیکن دیگه وجود نداره. باید چکار کنم؟

14. این کاربر از ocean_tear_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پاک شود!!!!
    Last edited by Iloveu-ALL; 16-12-2012 at 18:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •