تعطیل شد رفت پی کارش![]()
کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــمــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ![]()
واقعا خیلی بد شد چت روم هارو حذف کرد... تر" و خشکو به پایه هم سوزوند
... حالا بعضی ها میگن دارن تست میکنن و هنوز نهایی نشده و منتظر بازخورد کاربراشون با این قضیه هستن... دوستانه چت روم باز اطلاع رسانی کنید و به دوستانتون بگید نارضایتی خودشون" از این تصمیمه یاهو رو به گوشش برسونن تا شاید فرجی بشه و دوباره چت روم ها رو باز کنن ... اگه اعتراضا زیاد بشه ممکنه تجدیده نظر کنن.
بعضی ها رو ول کنین . هیچ تستی در کار نیست شما فکر کن 1درصد یاهو به خاطر اعتراض ایرانی ها !! از تصمیمش برگرده![]()
من با یه حساب سر انگشتی فهمیدم توو یه هفته حداقل 1 میلیون ایرانی حداقل یه بار سر به چت روم میزدن و چت میکردن ( حداقل ) که آمارش از همه کشورا بالاتر بوده... من یه روز با یه روم تست کردم... دیدم توو یه ساعت حداقل 100 نفر جوین و لفت میکردن... حداقل 10 ساعت مفید حساب کن.. میشه هر روم 1000 نفر... 150 روم داشتیم میشه 150 هزار نفر در هر روز... 7 روز هفته میشه تقریبا یه میلیون... حالا شاید زیاد دقیق نباشه چون کسایی که روز اول میان شاید روز دوم هم بیان اما میتونه یه آمار نسبی خوب باشه... پس بیشترین کاربرایی که ضرر کردن ایرینیا بودن... حالا یاهو بخواد بخاطر ایرانی ها از تصمیم خودش برگرده خیلی بعیید میدونم...
سمت هیچ سرویسی نمیتونن برن... چون هیچ سرویسی نیست بتونن اینقد توش کرم ریزی کنن... همشون سرو صاحب و پلیس دارن... با کوچکترین کرم ریزی شوت میشن بیرون و بلاک ....مگه اینکه مثل بچه آدم بشینن یه گوشه و به تکسهای بقیه بچه ها نگاه کنن... اون وقت بیلوکس میتونه خوب باشه
![]()
اره بیشترین کاربرای چت روم ایرانیا بودن هر رومی میرفتی هم وطن پیدا میشد!!! یجورایی ما ایرانیا چت روم رو بزرگ کردیمو بهش بالو پر دادیم حالا اگه یاهو نخواد به نظره ایرانیا توجه کنه خیلی بی وجدانه البته اقایون همیشه دنباله سوده خودشون بودنو هستنو خواهند بود... اقا اصلا همه برین Gmail بسازین دیگه ام از ایمیل یاهو استفاده نکنین تا حالشون جا بیاد نامردا
بیلوکس هم خوبه اما تعداد کاربرایی که توی هر روم هستنو جوین و لفت میدن نسبت به یاهو خیلی کمه... خدا بیامرزه امیر ایتالیارو چه دورانی بود.
بنظرتون بین مسنجرها کدومش میتونه جای چت روم یاهو رو پر بکنه و محیطش شباهت بیشتری داره؟؟؟![]()
Last edited by -Nikolas-; 16-12-2012 at 15:36. دليل: ثثثثث
اقا همه بیاین یه نامه بنویسیم امضا کنیم به یاهم بلکه از خر شیطون امد پایین
شاید این از علائم تموم شدن زمین باشه الان کلی کاربر در به در شدن![]()
Last edited by charlz; 16-12-2012 at 17:02.
Yahoo chatدر قسمت Messenger دیگه واسه من وجود نداره. یعنی نمیتونم برم تو روم. ورژن های مختلف رو هم امتحان کردم. ولی این آیکن دیگه وجود نداره. باید چکار کنم؟
پاک شود!!!!
Last edited by Iloveu-ALL; 16-12-2012 at 18:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)