آخه تا 2-3 روز پیش هیچ مشکلی وجود نداشت.. تنظیمات هم دستکاری نشده.. اونجا هم اینترنت بدون مشکل کار میکنه .. ولی از خونه که پینگ میگیرم time out mide !
آخه تا 2-3 روز پیش هیچ مشکلی وجود نداشت.. تنظیمات هم دستکاری نشده.. اونجا هم اینترنت بدون مشکل کار میکنه .. ولی از خونه که پینگ میگیرم time out mide !
Last edited by fmps; 12-07-2013 at 15:43.
اینم از وضعیت سرعت دانلود از سرورهای خارجی
![]()
امروز مخابرات دوباره قاطی کرده بود
سرعت دانلود با IDM هم 1.3 مگابایت بر ثانیه بود
![]()
سرور خارج هم همین قدر بود؟
لحظه ای بود؟
آره
لحظه ای که نه حدودا 2 ساعت اینطوری بود،سرعت انقد بالا بود که ظرف حدود 8-7 دقیقه 450 مگ حجم کم شد البته فایل گذاشته بودم واسه دانلود ببینم سرعت تا چند میره که نهایتا به 1.3 مگابایت بر ثانیه رسید
کلا تجربه جالبی بود برا ما که بشدت در مضیقه هستیم
الانم نمیدونم چه بلایی سر خطم آوردن که پینگ داخلی از 45 رسیده به 80 !!! هرچقدرم زنگ میزنم فقط چرت و پرت جواب میدن
Last edited by urumchi; 15-07-2013 at 17:31.
سیستم مدیریتی مخابرات شما هنوز هم netbill هستش؟ یا lمثل مکس نت و مخابرات تبریز ISBNG?
هنوز netbill هستش،چطور ؟؟؟
آخه زیاد قاط میزنه ، برای همین پرسیدم
نه نت بیل که کار خودشو میکنه،این مهندیز های مخابرات هستن که انگولک میکنن شبکه رو به فنا میدن !!!
راستش امروز زنگ زدم بهشون بگم داون استریم رو کم کنن،الان رو 12 مگه !!! snr شده 6 که بعدازظهر اینطوری پهنای باند دانلود آزاد شد
الان دوباره زنگ زدم،یارو اصلا نمی فهمه من چی میگم،بعد عجیب اصرار داره که داون استریم هیچ ربطی به snr نداره
آخه یکی نیست بگه خانم بیسواد برو بشین خونه ت نه اینکه بیای تو پشتیبانی adsl و اندازه یه نخود هم حالیت نباشه![]()
من واقعا نمیدونم چرا اکثر کارمندای مخابرات ارومیه زن هستن،لااقل واسه پشتیبانی 4 تا آدم درست و حسابی بذارن !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)