9 مهر 1389 :
بدینوسیله به اطلاع کلیه مشترکین ADSL میرسانیم که از این پس زمانبندی دانلود رایگان شبانه طبق جدول زیر میباشد:
زمانبندیروز2:00 الی 10:00 بامدادجمعه ها2:00 الی 08:00 بامدادسایر روزها
با تشكر
شركت ماكس نت
با احترام
تیم مدیریت انجمن
9 مهر 1389 :
بدینوسیله به اطلاع کلیه مشترکین ADSL میرسانیم که از این پس زمانبندی دانلود رایگان شبانه طبق جدول زیر میباشد:
زمانبندیروز2:00 الی 10:00 بامدادجمعه ها2:00 الی 08:00 بامدادسایر روزها
با تشكر
شركت ماكس نت
یکی از دوستان میگفت که از ساعت 1 تایم رایگان شروع میشه.شما امتحان کردین؟
از امروز اینجور شد . روز های قبل از 1 تا 8 بود . ماکس نت از یه طرف گند زد از یه طرف کار خوبی کرد . اینکه جمعه از 2 تا 10 خوبه یعنی 8 ساعت که میشه 3.13 گیگ . ولی کیه تا 2 بیدار بمونه . این بده .![]()
بقیه روزا میشه حدود 2.13 گیگ دانلود و جمعه میشه 3.13 گیگ که در هفته میشه 15.91 گیگ که قبلا بود 17.5 گیگ . ولی تا دو بیدار موندن سخته .
مگه قبلنا از 1 بود شما تا 1 بیدار میموندی ؟![]()
اگه تصمیم دانلود چیزی داشتم آره . من هر روز ساعت 1 می خوابم . اگه می خواستم دانلود کنم وقتی می خوابیدم می گذاشتم دانلود بشه صبح ساعت 8 خودش خاموش می شد .
اقا یکی میشه این تنظیم idm رو خودشو بزاره اخه من هر چه تنظیمات گذاشتم کار نمی کنه فقط نگید برو تو پست یکی از اعضا این سایت چونکه رفتم و نتیجه نگرفتم
می خوام از ساعت 2 به بعد حتما کار کنه
در ضمن من امروز 1 گیگ حجم خریدم . دو ماه وقت دارم 5.5 گیگ حجم .
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
اول بگو فارسیه یا انگلیسی ؟
اگه فارسی باشه تو idm برو به تب دانلود ها بعد اونجا وارد تنظیمات شو بعد استفاده از همسان سازی پیشرفته رو بزن . بعد ok رو بزن . بعد ازت می خواد رستارت کنی . رستارت کن حالشو ببر . اگه انگلیسی بود فارسی کن. اگه نتونستی بگو یادت بدم .
من خودم بعد از ساعت 1 میخوابم ولی کامپیوتر خودش روشن میشه دانلود میکنه بعد می خوابه
ولی حیف شد یه ساعت کم کردن
در ضمن این جمعه ها که 8 ساعت همون شب پنجشنبه میشه دیگه ؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)