تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 905 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام من یه پراید دوگانه85 دارم که اگه منبع ذخیره آب رو پر کنم بعد باهاش حدود 40 کیلومتر رانندگی کنم منبع کامل خالی میشه البته تواین 50 کیلومتر 20 کیلومتر با کولر رانندگی کردم با هوای گرم در کل من همیشه نهایتان 2روز باید منبع رو پر کنم چه کولر روشن کنم چه نکنم ماشین اصلان نشتی نداره وهیچ نشانه ای از سوختگی واشر سر سیلندر نیست فقط مقدار کم بخار از جای که روغن میریزن میده بیرون اینو باید بگم که وقتی ماشین گرم شد تو قمقمع آب قل قل میخوره بعد اون طرف سر منبه میا بیرون فن هم کار میکند اساتید خواهشن راهنمایی بفرمایید

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام من یه پراید دوگانه85 دارم که اگه منبع ذخیره آب رو پر کنم بعد باهاش حدود 40 کیلومتر رانندگی کنم منبع کامل خالی میشه البته تواین 50 کیلومتر 20 کیلومتر با کولر رانندگی کردم با هوای گرم در کل من همیشه نهایتان 2روز باید منبع رو پر کنم چه کولر روشن کنم چه نکنم ماشین اصلان نشتی نداره وهیچ نشانه ای از سوختگی واشر سر سیلندر نیست فقط مقدار کم بخار از جای که روغن میریزن میده بیرون اینو باید بگم که وقتی ماشین گرم شد تو قمقمع آب قل قل میخوره بعد اون طرف سر منبه میا بیرون فن هم کار میکند اساتید خواهشن راهنمایی بفرمایید
    دوست گرامی
    اول اینکه مطمئنید از جایی اب نمیریزه و یا در حال داغی بخار نمیشه
    یعنی وقتی خیلی گرمه چک کنید ببینید
    دوم اینکه اب رو خالی می کنه یعنی سیستم کار می کنه
    سوم اینکه امپر اب رو چک کننید که سالمه و زیادی بالا نمیره؟
    از همه مهم تر اینکه از نصب و سالم بودن ترموستات اطمینان حاصل کنید نداشتن ترموستات دلیل مهمی برای نچرخیدن اب و جوش اوردن میباشد
    تا برسیم به شل بودن تسمه و یا بقیه قطعه ها

پروفشنال A L I E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ‎تو دیوار ‏‏

پيش فرض

این جمله یعنی چی و چقد خطرناک میتونه باشه

" ماشین کمی بخار میکند اما روغن کم نمیکند."

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیر اتصالات و... که اساتید عرض کردن رو چک کنید اگه باز هم مشکل پای بر جا بود ی درز گیر رادیاتور توتال ک ی قوطی قرمز رنگ کوچیک هست تهیه کنید قیمتشم فکر میکنم دورو بر 15 هزار تمن باشه تمام نشتی های ریز رو میگیره در مواقعی ک واشر شما به اصطلاح ترسونده باشه هم جواب میده.من خودم به شخصه تست کردم و جواب گرفتم ..شما میتونید اینو از نمایندگی توتال اگه تهران باشید خیابون ملت تهیه کنید.( باید داخل رادیات بریزید و چند ساعتی ماشین روشن باشه تا کامل گردش کنه و نشتی هارو بگیره)

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این جمله یعنی چی و چقد خطرناک میتونه باشه

" ماشین کمی بخار میکند اما روغن کم نمیکند."
    تا منظور از بخار کردن چی باشه
    کمپرس؟ اب رو غن؟ روغن سوزی؟ جنس بد روغن؟

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود به اساتید محترم.من یه سمند مدل 85 ارم .این وقتی هوا خیلی گرم میشه و ی مدت باهاش رانندگی میکنم شرو میکنه به ریپ زدن و دیگه گاز نمیخوره و ماشین خاموش میشه. باید صبر کنم 10 دقیقه تا خنک بشه باز چن کیلومتری برم. بردمش مکانیک گفتن پمپ بنزینش نیم سوزه .عوض کردم و بوش المان انداختم .درست نشد .گفتن باک کثیفه و صافی داخل باک هم امکان داره کثیف باشه .باک رو باز کردیم دیدیم تمیزه تمیزه. گفتم شاید دوباره پمپش نیم سوز شده باشه (بعد تعویضش دو هفته ای خوب بود ..البته هوا خیلی گرم نبود) بردمش فشار بنزین رو اندازه گرفتن دیدن ریگلاتور فشار بنزین مشکل داره و فشار رو روی 2.5 نگه میداره و هی کم میشه.عوضش کردم .
    پری روز بود باز ی 300 کیلومتری ک رفتم یهو ریپ زد و دوباره گاز نخورد .البته بعد خنک ششدنش درست شد و 2-3 روزه اذیت نکرده ولی دیگه نمیدونم چیکارش باید بکنم لطفاااااااا راهنمایی کنید

پروفشنال A L I E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ‎تو دیوار ‏‏

پيش فرض

نمی دونم کسری جان
    اینا رو توی توضیحات یه 206 که یه سایت گذاشته بود نوشته بودن
    زنگ بزنم به صاحبش چی بپرسم ؟
    بگم کدوم قسمته یا چی بخار میکنه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    پراید مدل 90 دارم که باتری اولش هنوز روشه ،دیروز بدون مشکل روشن شد و رفتم برای انجام کاری و چراغ باتری خاموش بود،ده دقیقه ماشینو خاموش کردم وقتی سوییچو چرخوندم که ماشین روشن بشه برق پشت امپر به کلی قطع شد و استارت نخورد ،اما با روش باتری به باتری با یه استارت روشن شد و بعد 5 دقیقه خاموش کردم اما باز روشن نشد اینم بگم تا قبل از استارت برق پشت امپر میاد ولی موقع استارت برق قطع میشه !
    به نظرتون باتری مرخصه ؟اگه جواب مثبته ،باتری ابی چه مارکی وچه امپری بخرم ؟لطف کنید زودتر بگید پیاده موندم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    برای روشن کردن ماشینی که باتری خالی کرده چرا هل دان اشتباه ست؟چه مشکلی پیش میاد؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان پراید مدل 90 دارم که باتری اولش هنوز روشه ،دیروز بدون مشکل روشن شد و رفتم برای انجام کاری و چراغ باتری خاموش بود
    ده دقیقه ماشینو خاموش کردم وقتی سوییچو چرخوندم که ماشین روشن بشه برق پشت امپر به کلی قطع شد و استارت نخورد ،اما با روش باتری به باتری با یه استارت روشن شد و بعد 5 دقیقه خاموش کردم اما باز روشن نشد اینم بگم تا قبل از استارت برق پشت امپر میاد ولی موقع استارت برق قطع میشه !به نظرتون باتری مرخصه ؟اگه جواب مثبته ،باتری ابی چه مارکی وچه امپری بخرم ؟لطف کنید زودتر بگید پیاده موندم
    سلام .

الان که توی خیابونید چند تَقّه به بستهای باتری بزنید . به احتمال زیاد مشکل موقتاً حل میشه چون بستها کثیف شده و درست اتصال نداره و درست برق رد نمیکنه .

اما برایِ رفع کاملِ مشکل باید بستهای باتری رو باز کنین و با سمباده ی زبر مثل 80 یا 100 خوب تمیز کنین .
    سرهای سربی باتری هم باید براق بشه .
    کابل وصل شده به بستها هم اگر رسوب گرفته باید باز بشه و سر سیمها براق بشه و جای نصبِ سیمها به بستها هم همینطور .
    بعدش همه رو محکم وصل کنین , اگر مشکل باز هم پیش اومد پس باتری هم دیگه عمرش تمومه .
    در تاپیک "صرفه جوئی در هزینه های خودرو نوشته ام که گاهی فقط با تمیز کردن بستها و سیمها , از خرید باتری بی نیاز میشین خصوصاً در فصل سرما
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=647516&page=5
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-08-2014 at 19:03.

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •