تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 607 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همگی

آقا این FMC برای PMDG 744 رو میخواستم بدونم data base اش کامل هست...؟؟

آخه من الان میخواستم از اصفهان OIFM بیام مهرآباد و رفتم سایت routefinder و روت پروازی ام شد این:

OIFM SID LAKMA G202 RASLA G667 SAV STAR OIII

ولی هرکاری میکنیم تو قسمت DEP/APR نقطه ای به اسم LAKMA پیدا نمیکنم...

چیکار کنم...؟؟
    بله ... database PMDG واقعا برای ایران ناقص و قدیمی هست. البته حتی DATABASE خود سیمولاتور هم ایراداتی داره.
    من الان رووی IFR CHART نگاه کردم. LAKMA نقطه ای در 60 مایلی VOR ISN و رووی RADIAL 281 درجه هست.
    مثلا الان چند ساله که RUS اطراف تهران VOR شده ولی توو سیمولاتور هنوز NDB هست.
    یا حتی بخاطر نیروگاه نظنز دیگه ROUTEی که از RABAM مستقیم میرفت سمت جنوب به سمت اصفهان بسته شده.
    یا حتی نقطه ی DISEL اطراف اصفهان هم نیست در سیمولاتور.
    نمیدونم بشه کاریش کرد یا نه ولی فکر کنم تنها راه اگر میخواید با FMS پرواز کنید اینه که ROUTEتون رو عوض کنید.

2. 2 کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله ... database PMDG واقعا برای ایران ناقص و قدیمی هست. البته حتی DATABASE خود سیمولاتور هم ایراداتی داره.
    من الان رووی IFR CHART نگاه کردم. LAKMA نقطه ای در 60 مایلی VOR ISN و رووی RADIAL 281 درجه هست.
    مثلا الان چند ساله که RUS اطراف تهران VOR شده ولی توو سیمولاتور هنوز NDB هست.
    یا حتی بخاطر نیروگاه نظنز دیگه ROUTEی که از RABAM مستقیم میرفت سمت جنوب به سمت اصفهان بسته شده.
    یا حتی نقطه ی DISEL اطراف اصفهان هم نیست در سیمولاتور.
    نمیدونم بشه کاریش کرد یا نه ولی فکر کنم تنها راه اگر میخواید با FMS پرواز کنید اینه که ROUTEتون رو عوض کنید.
    ممنون

برای عوض کردن روت چه راهی بجز سایت routfinder هست...؟؟ چون این سایت فقط یک روت میده...

4. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه muhakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

دوست عزیز اگه همه روت های ایران رو بخوای میتونی از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چارت داخلی ایران رو دانلود کنیو به اصطلاح خودکفا بشی.

6. 2 کاربر از muhakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله ... من اینترنتم مشکل داره الان ... میخواستم درست شد آپلود کنم ولی دوستمون سایت خوبی رو گفتن ... شما در همین سایت برید و En6.1 رو دانلود کنید.
    لینک از همون سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این یک pdf هست که تمام routeهای ایران رو داره ... البته انتخاب route همینطوری و به این سادگی هم نیست.چون بعضی route ها محدودیتهایی دارن ... ولی شما با rfinder رووت رو در بیار و هرجا که مشکل داشت رو خودت با این نقشه اصلاح کن.

8. 2 کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه knazari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود بر شما m.s.f عزیز....
    من مدت ها دنبال کتاب PPM بودم ... لینک اینجا رو دانلود کردم اما متاسفانه Digital Sign می خواد و کتاب باز نمی شه... :(

10. این کاربر از knazari1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود بر شما m.s.f عزیز....
    من مدت ها دنبال کتاب PPM بودم ... لینک اینجا رو دانلود کردم اما متاسفانه Digital Sign می خواد و کتاب باز نمی شه... :(
    سلام
    راستش من کماکن به علت خرابی نت نمیتونم دانلودش کنم
    اگه تهران هستید میتونم آدرس بدم بخرید ... ضمنا یه انتشارات مانند هم هست که کپی گرفته کتاب رو و بصورت جزوه میفروشه حوالی انقلاب ... البته انگلیسی که توو این کتاب هست اصطلاحاتی داره که اگه کسی بهتون نگه متوجه نمیشید ... ولی کتابی هست بس مهم که حتی یک جمله اضافی هم نداره ( البته کتابهای دیگه ی هوانوردی هم همینطورن )

12. 2 کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه knazari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    راستش من کماکن به علت خرابی نت نمیتونم دانلودش کنم
    اگه تهران هستید میتونم آدرس بدم بخرید ... ضمنا یه انتشارات مانند هم هست که کپی گرفته کتاب رو و بصورت جزوه میفروشه حوالی انقلاب ... البته انگلیسی که توو این کتاب هست اصطلاحاتی داره که اگه کسی بهتون نگه متوجه نمیشید ... ولی کتابی هست بس مهم که حتی یک جمله اضافی هم نداره ( البته کتابهای دیگه ی هوانوردی هم همینطورن )
    بله آدرس انتشارات رو دارم که مال jeppessen هست...در مورد انگلیسیش هم مشکلی نیست .... اهمیت این کتاب هم که بر همه روشن هست....در ضمن یه نسخه GFD هم داره که برای شروع به من گفتن که نسخه معمولیش رو تهیه کنم و متااسفانه کمیاب هم هست و گرون قیمت!!!
    اگر امکان داره اون نسخه ای که فرمودین حوالی انقلاب هست رو آدرسش رو پ . خ کنید برام ممنون می شم و اینکه آیا این نسخه همین PPM مربوط به Jeppessen هست؟؟؟

14. این کاربر از knazari1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله آدرس انتشارات رو دارم که مال jeppessen هست...در مورد انگلیسیش هم مشکلی نیست .... اهمیت این کتاب هم که بر همه روشن هست....در ضمن یه نسخه GFD هم داره که برای شروع به من گفتن که نسخه معمولیش رو تهیه کنم و متااسفانه کمیاب هم هست و گرون قیمت!!!
    اگر امکان داره اون نسخه ای که فرمودین حوالی انقلاب هست رو آدرسش رو پ . خ کنید برام ممنون می شم و اینکه آیا این نسخه همین PPM مربوط به Jeppessen هست؟؟؟
    بله ... PPM , IRM کتابهای قدیمی هستن که هنوز توو ایران تدریس میشن ... به جای PPM کتاب GFD اومده و به جای IRM کتاب ICM . ولی تقریبا یکی هستن و دلیل اینکه این دو کتاب هنوز تدریس میشه اینه که سازمان هواپیمایی کشوری هنوز منابع امتحانیش اینا هستن.
    انتشارات جپسن سعادت آباد داره و فکر کنم 100 یا 110 تومن اینا باشه هر کدومش.
    آدرس و تلفن اون کپیه رو پ خ کردم برات.
    اینجا که کپی هست PPM رو میده 10000 تومان و کپی همون کتاب هست.

16. 3 کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان عزیز... من به یه مشکل برخوردم .... دیشب PMDG747 نصب کردم... همه چی فوق العاده است فقط مشکلی که پیش میاد اینه که یعد حدود یک یا دو دقیقه که مکالماتم با ATC تموم میشه و اجازه تاکسی کردن رو به باند میگیرم یه دفعه تموم صفحات نشانگرها خاموش میشه...مشکل از کجاست؟
    ایول بابا یه سوال پرسیدم یکی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

18. این کاربر از valentineangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ایول بابا یه سوال پرسیدم یکی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    موتور هواپیما روشن هست که این اتفاق میفته ؟

20. این کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •