با سلام دوستان چطور میشه کاسپر اجازه دسترسی یک برنامه به اینترنت را مسدود کرد ؟
با سلام دوستان چطور میشه کاسپر اجازه دسترسی یک برنامه به اینترنت را مسدود کرد ؟
باز هم من مشکل همیشگی رو دارم ...
یک فایل مشکوک رو دید .. کرک بود .. پاک کرد و اسکن و بعد سیستم اینطوری شد و بعد ریست ... بلاخره تونستم یک عکس بگیرم ..
این مشکل همیشه رخ میده !
![]()
لطفا بگید که آپدیت های کاسپر رو هم میشه منتقل کرد ؟
(یعنی به یه کامپیوتر دیگه که همین ورژن نرم افزار رو داره)
اگه میشه چه طوری؟
(در پست اول چیزی ندیدم ورژن 2010 kisاستفاده میکنم)
سلام.
من کسپر ورژن 2010 رو دارم. همون نسخه که روی وین xp 32 بیتی نصب میکردم رو وین 7 64 بیتی نصب کردم و نصب شد. اشکالی نداره؟ یعنی کسپر ورژن 64 بیتی نداره؟
بله میشه ...
این PDF رو بخونید ... برای ورژن قبله ولی روشش کلیه و برای همه جواب میده ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه ... ورژن 64 نداره ... شبیه فتوشاپه که با توجه به سیستم خودش نصب میشه و با اون سازگار میشه ...
یعنی اگر هم باشه با همه و مشکلی نداره ... من هم 64 بیتی استفاده میکنم ..
Last edited by Benygh; 07-07-2009 at 11:19.
ضمن تشکر بسیار از شما و دوستی که این مقاله رو اینقدر خوب توضیح داده بود
در مورد ساخت پوشه پشتیبان ، با توجه به اینکه پوشه آپدیت اصلی من در درایو C ، بالای 200مگ آپدیت داره
حالا که از الان میخوام یک پوشه بک آپ روی یک درایو دیگه ایجاد کنم میتونم محتویات فولدر Kaspersky Lab رو در این فولدر جدید کپی کنم؟
تا از آپدیتهای تا امروزم هم بک آپ گرفته بشه.
کلا با کپی کردن پوشه Kaspersky Lab به هر سیستمی میشه از این آپدیت استفاده کرد؟
Last edited by تپل; 07-07-2009 at 14:56.
بله میشه استفاده کرد ... اگر اینها رو نگه دارید بعد از نصب ویندوز هم میتونید استفاده کنید ...
البته 200 مگ خیلی زیاده ... ولی باید دید شما از چه ورژنی تا بحال داشتید استفاده میکردید و چند وقته ...
یک نرم افزار هم معرفی شده بود که آپدیت ها رو تا اخرین لحظه دانلود میکرد ..
کسپرسکی آنتی ویروسی است که فایل ستاپ ثابتی برای نصب در تمام ویندوزها داره و 32 بیت یا 64 بیتی بودن برای نصب آن مهم نیست
البته کسپرسکی 2010 با ویندوز 7 سازگار نیست
وارد تنظیمات فایروال شده ( Settings --> Firewall --> Settings ) و سپس در سربرگ Filtering rules برنامه مورد نظر خود را پیدا کنید
(چنانچه برنامه در لیست موردنظر نبود شما می توانید از طریق گزینه Add برنامه مزبور را وارد کنید )
حال زیر شاخه آن را بازکرده ( با استفاده از علامت + در کنار نام برنامه ) تا هر سه نوع ارتباط شبکه ظاهر شود
چنانچه در قسمت Action برنامه کلیک راست کنید 3 گزینه اصلی ظاهر میشود ( در سایر بخش ها کلیک راست عمل نمیکند)
Allow : ارتباط آزاد
Deny : ارتباط قطع
Prompt for Action : در صورت برقراری ارتباط از شما سوال شود
شما چنانچه میخواهید ارتباط برنامه ای را قطع کنید باید هر سه نوع ارتباط شبکه را بر روی Deny قرار دهید
وارد تنظيمات کسپرسکی شده و تيک گزينه زير را برداريد
تصویر لود نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)