تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 762 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوالی داشتم در مورد crop کردن عکس، آیا crop کردن یه عکس برای رسیدن به کادر بندی بهتر ایرادی داره توی عکاسی یا خیر؟
    مثلا من این عکس رو گرفتم:

و بعد از crop:

خیر...کراپ کردن یکی از اعمال پروسس در عکسهای دیجیتال هست
    یه موضوعی رو باید اول اشاره کنم .... اینکه خیلی ها معتقدند که عکس دیجیتال رو نباید پروسس ( یا به اشتباه ادیت) کرد..... خود یه اشتباه بزرگه.. چون اولین پروسس رو خود نرم افزار داخلی دوربین های دیجیتال روی عکس انجام میده
    پس از گرفتن عکس... عکاس به دلخواه خودش میتونه پروسسی روی عکس انجام بده که منجر به تغییر هدف یا تغییر عکس گرفته شده نشه
    یعنی اینکه ... نمیتونه توی عکس عنصری رو اضافه یا حذف کنه تا هدف یا قصدی رو برسونه ..چون اون وقت دیگه عکس محصوب نمیشه.. میشه تصویر سازی
    البته عکسهای ترکیبی مستثنی هستند
    تبصره : حذف عناصر اضافه در عکس... از جمله نقاط سیاه ، نویزهای مزاحم و عواملی همچون سیم های برق رو
    اکثر عکاسان به عنوان تصویر سازی نمیدونن چون معمولا یه عکس رو نمیشه طوری گرفت که هیچ عامل اضافه ای وجود نداشته باشه

2. 2 کاربر از hesam_g59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    یه نکته ای مونده بود که دوستان بهش اشاره نکردند! دوستان صحبتهای شما در مورد دستکاری عکس(Edit Or Processing) درست هست! اما به یه نکته باید توجه داشت، اون هم تن دادن به این جور مسائل و دور شدن از ریزه کاریهای مهم روی کادر بندی و سایر عوامل مأثر در عکاسی میباشد. هیچ گاه با این دید که می خواهید روی عکس عملیات نرم افزاری انجام دهید، عکاسی نکنید. همیشه با دوربین خود به گونه ای عکس بگیرید که گویی یه دوربین نگاتیوی دستتون هست و فقط باید با ذوق و هنر فراوان چشم رو پشت ویزور دوربین بزاری! این عادت همیشه باعث میشه که در عکاسی همه جوانب رو لحاظ کنید و به خیال انکه با یه نرم افزار نور و کادر و ... درست میکنم، پشت ویزرو نرید! البته باید به این موضوع اشاره کنم که این مسئله با نوع ژانر عکاسی کاملا متفاوت میشه ولی یه کلیت داره و اون هم باید حفظ بشه. عکاسان بزرگ دنیا هم وقتی می خوان عکاسی رو آموزش بدن(داخل کتاب رو میگما!) همیشه از یم مدل دوربین نگاتیوی برای استفاده میکنند نه یه دوربین دیجیتل چند میلیونی! این امر عکاس رو با دو چالش روبرو میکنه:1- عکاسی و فنون و ریزه کاریه. 2-دل نبیست به توانایی هی دوربین و بهره گیری از توانایی های فردی!
    باید به این نکته هم اشاره کنم که شاید بعضی دوستان بگن که خب حالا اگه خواستیم چند تا عکس رو در یه کادر با هم ادغام کنیم باید زاویه بندی رو طوری تنظیم کنیم که بشه چند تا عکس رو کنار هم چید؟؟؟!!! این مسئله در برخی از مواردی پیش میآید که اصولا عکس را از صافی نرم افزار عبور میدهند عکاس از هر منظره 10 عکس تهیه میکند!!!! و با حوصله به گلچین کردن آن می پردازد! این کار هم بیشتر از آتلیه های عکاسی انجام میشه که روح عکس محصور در پشت نیرنگ نرم افزاری گم میشود.
    پس روح عکس خود را در عکس زنده نگه داریم و هر عکسی را ولو با کادر بندی غیر اصولی، به چالش نکشیم. که دیگه بعد از این کارا دیگه عکس سبک خودش رو از دست میده و ما رو به یه تقلید کوکورانه هدایت میکنه. و نهایت همه اینها عدم پیشرفته!!!!
    از اینکه بحث یه خورده طولا نی شد، معذرت میخوام

حامد

4. 3 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه اشکالات این عکسم بگین
    من که عکاس نیستم میدونم این عکسم پر اشکالِ کمک کنید منم یچی یاد بگیرم

6. 8 کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اومدم باز سلام نمی دونم این عکسو گزاشتم یا نه ولی میزارم تا نظرتونو بگید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by ali fars; 09-07-2011 at 16:24.

8. 3 کاربر از ali fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    خدایا با نام تو
    با سلام
    حس عجیبی رو با این عکس سیاه و سفید(MonoCrom) در من به وجود آوردی! عکس زیباییهو مخصوصا با حالت سیاه سفیدی که داره.کادر بندی عالی. کومپوزیسیون کاملا رعایت شده با اعمال یه عدم تقارن زیبا، جلوه گری عکس رو به حد بالایی رسونده.

حامد

10. 2 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    با سلام
    عکس خیلی قشنگیه. ولی کاش کمی بهتر سیاه و سفید شده بود ...

12. این کاربر از lpix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من اومدم باز سلام نمی دونم این عکسو گزاشتم یا نه ولی میزارم تا نظرتونو بگید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با سلام
    عکس خوبی است. ولی کمی نویز عکس بالاست و کمی ناهماهنگی در فوکوس به چشم میخوره!

حامد

14. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز با تشکر فراوان از عکسی که گرفتی. عکس بسیار زیبا و بیشتر موادر فنی در آن لحاظ شده است(جز نویز عکس که کمی بالاست). سبک عکاسی شما سبک بسیار معروفی است و حیف دیدم که حالا شما یه همچین عکسی رو گرفتین، چند سطری در مورد توضیح ندم و امیدوارم مورد فایده دوستان گلم واقع بشه.
    در مورد این سبک عکس چند سطری توضیح می دم تا موارد اصلی از عکس شما ملموس تر بشه. در عکاسی پلان باز هیچ گاه نباید از فوکوس نقطه ای استفاده کنیم. استفاده از این نوع فوکوس بیشتر دز عکاسی حالت زوم میباشد. در پلان باز اگر از حالت فوکوس نقطه ای استفاده کنیم ، علاوه بر اینکه نویز نقاطی از عکس را که ممکن است نقاط کلیدی در عکس باشند را از دست می دهیم، نمی توانیم به یک دید کلی در عکس برسیم و ممکن است عکس ما دچار تداخل سوژه بشه! در عکسهایی مانند عکس فوق که به صورت پلان باز گرفته می شود بهتر است از یک تقارن ناهماهنگ استفاده کنیم. البته این ناهماهنگی نباید به کادر صدمه بزنه و باعث آشفتگی چشم بشه! این ناهماهنگی باید به صورتی باشه که نگاه چشم از یک سو شروع شده و در گوشه ای آرام بگیرد. که این امر در عکس فوق به صورت کاملا زیرکانه ای لحاظ شده است. چشم از پرنده های در حال پرواز تماشا را شروع میکنه و به عکاس در حال عبور ختمش میکنه! نکته ی دیگه ای که باید در عکاسی پلان باز بهش توجه کرد ایجاد هماهنگی کامل و معنادار بین سوژه های کادر میباشد. در این عکس دو سوژه اصلی وجود دارد: یکی پرندگان در حال پرواز و دیگری عکاس. حالا منظرو از هماهنگی چیه؟ یعنی همین منظره بالا! همیشه بین یه عکاس با دوربینش و پرند هایی که دارند به صورت آرایش پرواز میکنند قرابت عملی و حسی وجود داره. چون بیشتر افراد با دیدن این صحنه به فکر عکاسی می افتند و اولین چیزی که ذهنشون میرسه اینه که چرا عکاس از این عکس نمیگیره!!! این همون هماهنگی هستش که گفتم و با عیده ای که عکاس به عکس کادربندی داده، یه حالت پاراوکس هم به وجود آورده که آزار دهنده نیستش. در پایان هم از طولانی شدن بحث عذر خواهی میکنم.

حامد

16. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

سلام به همه
    ظاهرا بچه های قدیم هیچ کدوم نیستن دیگه

18. 6 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام به همه
    ظاهرا بچه های قدیم هیچ کدوم نیستن دیگه

با سلام
    شایدم اومدن ولی با یه یوزر جدید!!!!!!
    دوست خوبم، عکس در زیبایی هیچ حرفی برای گفتن نمیزاره. ای کاش همه محیط رو Sharp میکردی و سایه سمت چپ رو حذف میکردی و اون موقع دیگه نقصی نداشت. یه ناهمانگی در کنتراست بیننده رو اذیت میکنه. ولی بارزترین نکته در این عکس فوکوس کاملا دقیقه هستش.

حامد
    Last edited by NirvanaH; 09-07-2011 at 23:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •