پينگ 128 نامحدود مخابرات چطوريه ؟ واسه آنلاين بازی کردن کانتر ميخوام ، قبلاً که خوب بود (50-60) ، الان طرح برنزی دارم اينم واسه آنلاين جواب ميده .
يه مشکل خيلی بد ديگه مخابرات اينه که بخوای طرحتو عوض کنی بايد صبر کنی که زمان طرح قبلی تموم بشه !!!
پينگ 128 نامحدود مخابرات چطوريه ؟ واسه آنلاين بازی کردن کانتر ميخوام ، قبلاً که خوب بود (50-60) ، الان طرح برنزی دارم اينم واسه آنلاين جواب ميده .
يه مشکل خيلی بد ديگه مخابرات اينه که بخوای طرحتو عوض کنی بايد صبر کنی که زمان طرح قبلی تموم بشه !!!
سلام دوستان ! چند تا سوال ! ممنون میشم جواب بدین. کدوم شرکت بیشترین سرعت شبانه رو داره ؟ کسی از دوستان از مرکز رسالت طرح بعثت داره؟سرعتش چطوره؟ برای اینکه طرح مخابراتمو عوض کنم حتما باید برم مرکز مخابرات یا تلفنی یا اینترنتی میشه؟دوباره مدرکیم میخاد؟ پیشاپیش مرسی
سلام
من تا حالا سرويس محدود نداشتم . مثلا اين طرح خانواده مخابرات كه 1 گيگ دانلود داره يعني هر موقع دانلود كنيم ازش كم ميشه يا همين كه متصل باشيم و وب مرور كنيم از اين 1 گيگ كم ميشه؟
سرويس خانواده كه تو سايت مخابرات مشخصاتش رو نزده؟ هر چي گشتم پيدا نكردم...دانلود رايگان شبانه هم داره؟
طرح خانواده خوبه و تا 2 مگ بازه.
من خودم الان طرح زیر رو داشتم.
بعثت=تموم شد
برنزی=به جاش خانواده گرفتم.
نقره ای =مال یکی از بچه هاست.
در حال حاضر هم دوتا طرح خانواده دارم که بین هر کدوم سوییچ میکنم.
در کل سرعت همش خوبه و نهایت سرعت برای من تا 400k per sec بوده.برای دانلود خوبه.
ولی دیگه رفتم کلا پورتم رو تخلیه کردم.
چون بازی آنلاین میزنم اصلا سرعتش برام مناسب نیست و همیشه لگ داره بازیم.
میخوام برم شاتل بگیرم.128 شاتل 1 گیگ تا 1 مگ بازه و ماهی 3700.
ببینم چطوریه .مخصوصا پینگش مهمه برام.
من شاتل داشتم راضی بودم ولی مخابرات اومد تغییر سیستم داد فیبر نوری شد حالا رفتم از خود مخابرات بگیرم میگه فاقد پورته بنظرتون چکار کنم وایمکس مبین نت هم جواب نمیده ضمنا مرکز مطهری هستم (سه راه کاشانی)
برومرکز مخابراتی با خود رییسش صحبت کن
به حرف این کارمنداش و امورمشترکین زیاد توجه نکن....
خب نگفتيد خانواده دانلود شبانه هم داره؟ اگه دانلود نكنيم مرور وب هم از 1 گيگ كم ميشه؟
راستي ميتونم از اول ماه رمضان طرح سحر بگيرم؟ مشخصاتش چيه؟
نه خانواده چه شب چه روز دانلود رایگان نداره.
سلام
آقا طرح بعثت این روزا چجوریه؟خوبه؟
از نظر سرعت دانلود روزا و شبا و از نظر قطعی چجوریه؟پینگش هم تایم اوت میده یا نه؟دوستانی که دارن لطفا راهنمایی کنن
با توجا به اینک قبلا 128 صبانت داشتم.سرعتشو اینا مثل صبانته یا کمتر یا بیشتر؟
ممنون
دوستان.
من همون طور که قبلا گفتم اکثر سرویس های حجمی مخابراتی رو داشتم.( طرح های بعثت-نقری ای-برنزی و خانواده )
همش بجز خانواده خوب بود.( خانواده نسبت به بقیه شون زیاد سرعت نداشت )
در کل از مخابرات راضی بودم و تا همین چند هقته پیش خوب هم بود . ولی اولا هم نسبت به اوایل ( سال قبل ) سرعت ندارند و هم اینکه تازه گی ها قعطی زیاد داره.
از دوستان میخواستم بپرسم اینکه الان منزل خط تلفن فیرنوری هست.رفتم اقدام کردم برای شاتل گفت نمیشه به خاطر اینکه فیبر نوری هستش خطمون.
من یه سرویس میخوام سرعت بالا داشته باشه.نه برای دانلود بلکه برای بازی آنلاین میخوام .حجمی هم بود اشکال نداره.از همه مهمتر سرعت پینگ هم خوب و پایین باشه.
چی پیشنهاد میدید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)