تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 800 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون
    اما مشکل من اینه که نمی تونم برم توی ریکاوری کنسول
    پیغام میده که هارد رو نمیشناسه
    سلام
    يعني شما ريكاوري كنسول رو در منوي بوت ندارين؟اگه منظورتون اينه بايد اينكارو بكنين

تو run بنويسيدi386\winnt32.exe /cmdcons :\* كه به جاي ستاره اسم cd_rom رو بزاريد و سي دي ويندوز رو هم كه تو cd_rom گذاشتين.
    موفق باشيد.

2. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان من کامپیوتر پسر داییم دچاره مشکل بسیار عجیبی؟!!

بعد از اینکه ویندوزش عوض می کنم بعد از چند مدت سرعت ویندوزش بسیار می یاد پایین؟؟

می گفت که یک نیم ساعت یک بار طول کشیده که وارد ویندوز بشه!!!
    این در حالی که بازی ها مثل قبل به راحتی اجرا می شن و همچنین برنامه ها ولی سرعت اینستال نرم فزارها هم کم شده.
    می گید مشکل از چی می تونه باشه؟؟
    (ویندوزش هم sp3 xp هست)

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بعد از اینکه ویندوزش عوض می کنم بعد از چند مدت سرعت ویندوزش بسیار می یاد پایین؟؟

این در حالی که بازی ها مثل قبل به راحتی اجرا می شن و همچنین برنامه ها ولی سرعت اینستال نرم فزارها هم کم شده.
    (ویندوزش هم sp3 xp هست)
    شما با يه انتي ويروس خوب و اپديت شده اسكن كنيد.در ضمن يه كم برنامه هاي start up رو كمتر كنيد بببينيد ويندوزشون زودلود ميشه.

5. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

(ویندوزش هم sp3 xp هست)
    دوستان عزیز، هر چیزی رو خواهشاً فقط به ویروس، ربط ندید. (البته ممکنه به خاطر ویروس باشه، اما همیشه ویروس نیست) این جور اتفاق ها معمولاً به خاطر Conflict یا ناسازگاری قطعات سیستم (اون هم به مرور زمان) به وجود میاد. که همش به خاطر اینه که فروشندگان قطعات کامپیوتری متاسفانه بیشتر به فکر سود کردن هستند تا به فکر Match بودن قطعات. یعنی اینجوری -->
    این هم نتیجه اش -->
    خود من، دو سال توی مجتمع کامپیوتر پایتخت کار می کردم. توی پاساژ به اون بزرگی متاسفانه کمتر از ده نفر هستن که از سخت افزار، چیزی سرشون میشه. شاهد انواع و اقسام Bug ها و مشکلات سخت افزاری هم بودم.
    (اما بهترین حالت برای عیب یابی قطعات اینه که توی مغازه، حضور داشته باشید که بتونید مشکل رو حل کنید. چون اونجا انواع و اقسام قطعات برای تست کردن وجود داره. بگذریم ...)

مشکل این دوستمون می تونه به خاطر یه سری چیزا باشه. از اونجایی که بعد از هر بار نصب ویندوز، دوباره این مشکل براش پیش میاد، چند تا حالت داره :
    1- ممکنه بعد از نصب ویندوز، دقیقاً نرم افزار یا بازی خاصی رو نصب می کنه که فایل های سیستمی ویندوز رو خراب می کنه.
    2- ممکنه مشکل ناسازگاری قطعات داره که ترجیحاً باید توی یک مغازه ی کامپیوتری بررسی بشه.
    3- احتمال داره ایشون، مشکل خرابی قطعات داشته باشه. (همونطور که می دونید، قطعات Remark متاسفانه خیلی زیاد هستن و خیلی زود هم از کار میافتن)
    4- احتمال داره سی دی ویندوزی که ازش برای نصب ویندوز استفاده می کنید، کلاً مشکل داشته باشه.
    5- و گزینه ی آخر هم اینه که از آنتی ویروس Update شده استفاده نمی کنه.

توصیه ی برادرانه ی من به شما اینه که محض رضای خدا هم که شده، آنتی ویروس هاتون رو همیشه Update نگه دارین.
    برای خرید قطعات هم بهتره همیشه از یک تحصیل کرده (فوق لیسانس به بالا) کمک بگیرید.
    موفق باشید.

7. 2 کاربر از hfj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

(ویندوزش هم sp3 xp هست)
    دوستان عزیز، هر چیزی رو خواهشاً فقط به ویروس، ربط ندید. (البته ممکنه به خاطر ویروس باشه، اما همیشه ویروس نیست) این جور اتفاق ها معمولاً به خاطر Conflict یا ناسازگاری قطعات سیستم (اون هم به مرور زمان) به وجود میاد. که همش به خاطر اینه که فروشندگان قطعات کامپیوتری متاسفانه بیشتر به فکر سود کردن هستند تا به فکر Match بودن قطعات. یعنی اینجوری -->
    این هم نتیجه اش -->
    خود من، دو سال توی مجتمع کامپیوتر پایتخت کار می کردم. توی پاساژ به اون بزرگی متاسفانه کمتر از ده نفر هستن که از سخت افزار، چیزی سرشون میشه. شاهد انواع و اقسام Bug ها و مشکلات سخت افزاری هم بودم.
    (اما بهترین حالت برای عیب یابی قطعات اینه که توی مغازه، حضور داشته باشید که بتونید مشکل رو حل کنید. چون اونجا انواع و اقسام قطعات برای تست کردن وجود داره. بگذریم ...)

مشکل این دوستمون می تونه به خاطر یه سری چیزا باشه. از اونجایی که بعد از هر بار نصب ویندوز، دوباره این مشکل براش پیش میاد، چند تا حالت داره :
    1- ممکنه بعد از نصب ویندوز، دقیقاً نرم افزار یا بازی خاصی رو نصب می کنه که فایل های سیستمی ویندوز رو خراب می کنه.
    2- ممکنه مشکل ناسازگاری قطعات داره که ترجیحاً باید توی یک مغازه ی کامپیوتری بررسی بشه.
    3- احتمال داره ایشون، مشکل خرابی قطعات داشته باشه. (همونطور که می دونید، قطعات Remark متاسفانه خیلی زیاد هستن و خیلی زود هم از کار میافتن)
    4- احتمال داره سی دی ویندوزی که ازش برای نصب ویندوز استفاده می کنید، کلاً مشکل داشته باشه.

توصیه ی برادرانه ی من به شما اینه که محض رضای خدا هم که شده، آنتی ویروس هاتون رو همیشه Update نگه دارین.
    برای خرید قطعات هم بهتره همیشه از یک تحصیل کرده (فوق لیسانس به بالا) کمک بگیرید.
    موفق باشید.
    توی پاساژ به اون بزرگی متاسفانه کمتر از ده نفر هستن که از سخت افزار، چیزی سرشون میشه
    خوب معلومه پایتخت که جای خرید PC نیست !
    با توجه به این که این تاپیک مربوط به مشکلات نرم افزاری هست ،اولین گمان متوجه Clean بودن سیستم میشه !
    حتما توی تاپیک اورژانس سیستم های آلوده مطرح کنین

9. 3 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

این هم نتیجه اش -->

موفق باشید.
    از جواب کاملتون ممنون

دوست عزیز از آنتی ویروس که فک نکنم باشه چوم که همیشه آپدیت هست!!
    نمی دونم چه اتفاقی براش افتاده اوایل که اینجوری نبود یک سالی از زمان خریدش گذشته؟؟؟
    نمی دونم مشکلش از چی می تونه باشه.
    یادمه یک بار bios رو آپدیت کردم مال اون می تونه باشه؟
    آخه مشکل عجیبش از این هست که یکی دو روز اول بعد از نصب ویندوز سرعت بالایی داره بعدش داغون می شه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

windows man 7 hast har 2 sat taghrivan rest mishe mal chi hast?

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

windows man 7 hast har 2 sat taghrivan rest mishe mal chi hast?
    سلام
    اينجا مطرح كنيد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ]

13. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

از جواب کاملتون ممنون

دوست عزیز از آنتی ویروس که فک نکنم باشه چوم که همیشه آپدیت هست!!
    نمی دونم چه اتفاقی براش افتاده اوایل که اینجوری نبود یک سالی از زمان خریدش گذشته؟؟؟
    نمی دونم مشکلش از چی می تونه باشه.
    یادمه یک بار bios رو آپدیت کردم مال اون می تونه باشه؟
    آخه مشکل عجیبش از این هست که یکی دو روز اول بعد از نصب ویندوز سرعت بالایی داره بعدش داغون می شه؟؟؟
    خب یه راه بهتر و تمیزترش اینه که یک بار دیگه براش ویندوز نصب کنی (با CD ویندوز متفاوت) و بعد از اون هم مثلا به مدت یک یا دو هفته، هیچ نرم افزار و بازی ای براش نصب نکنی. ضمن اینکه به اینترنت هم حتی Connect نشی. بعد از این کار، ببین باز هم مشکل براش میاد؟
    اگر باز هم اون اتفاق براش میافته، مشکل نرم افزاری نیست. حتی به خاطر Bios هم می تونه باشه.
    اگر مشکل، سخت افزاری بود، توی تاپیک خودش مطرح کن.
    موفق باشی.

خوب معلومه پایتخت که جای خرید PC نیست !
    هیچ کدوم از پاساژها و مغازه ها جای خرید نیستن. مگر اینکه صاحبش با سواد باشه یا شما اطلاعات کافی رو داشته باشید.
    مرسی/
    Last edited by hfj; 11-04-2010 at 23:20.

15. 3 کاربر از hfj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان راه حلی هست که ویندوزی که مثلا توی درایو C نصب کردم را به درایو دیگه ای منتقل کنم
    بدون ویندوز عوض کردن
    اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •