تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 520 از 1635 اولاول ... 2042047051051651751851952052152252352453057062010201520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم NX10 رو گفتند که مال January 2010

جیگر شما تو Samsungکار میکنی خیلی دوربیناشو دوست داری

اون D90 که مال سال 08 هنوز رودست نداره

خوب شما هم تو نیکون کار میکنی هر کسی تو هر چیزی که تخصص داره نظر بده بهتره ..

ببین ! نیکون کلا دوربیناش بدرد محیط داخل یا مهمونی نمیخوره ... حتی بدرد اتلیه هم نمیخوره ... بخاطر اینکه وضوح تصویرش خوب نیست و کلا عکساش شارپ نیست ولی طیف رنگش خوبه ... و بیشتر کاربردش تو طبیعت و فضای باز هست ...

کنون هم که مورد استفاده بیشتر اتلیه هاست .. چون خیلی خوب وضوح تصویر میده و عکساش شارپه خیلی راحتتر میشه رو پوست صورت یا تو مهمونی روش کار انجام داد و وضوح تصویر هم خوبه ...

سامسونگ دقیقا بین این 2 تاست ! ... شما شاید زیاد با دوربیناش اشنایی نداری البته حق میدم چون تو ایران کلا سامسونگ یه برند درجه 2 شناخته میشه ! در حالی که تو کشورهای توسعه یافته این مسئله کاملا بر عکس هستش

شما عکسهای همین nx-10 رو در مقابل نیکون d5000 ببین .. تو روز تو خونه تو اتلیه .. و کنون هم ببین ...

عکسهای شب :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

........ در کل ! سامسونگ هیچ حرفی برای گفتن در مقابل دوربینهای حرفه ای نداره و اصلا خودشو وارد این عرصه هم نکرده ! منتها دوربینهای نیمه حرفه ای و دیجیتال حرفای زیادی برای گفتن داره ...

دوربینهای حرفه ای که میگم میرن بالای 1.500 تا 2 میلیون
    Last edited by pulp_152; 01-04-2010 at 17:56.

2. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز من میخوام یه دوربین عکاسی دیجیتال کانن بخرم که فیلمبرداری اچ دی داشته باشه کیفیت عکسشم بالا باشه هارد داخلی و جانبی هم داشته باشه قیمتش نهایتا" 500000 تومان باشه لطفا" یکی منو راهنمایی کنه ...

من هم SX20 کنن رو توصیه میکنم ( البته با توجه به بودجتون) و یا FZ35 پاناسونیک. دوربینهای عکاسی هارد ندارن و باید کارت حافظه براشون بگیری. ولی اگه صرفا فیلمبرداری برا شما مهمتر هست بهتره هندی کمی چیزی بگیری.

4. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من یکی از رفیقام یه دوربین eos 500d خریده 800تومن.
    حالا منم میخوام یکی بخرم ولی خب نمیخوام 800تومن پول بدم.در نتیجه اگه میشه یه دوربین به من معرفی کنید در حد همین مدل عکس بگیره ولی قیمتش زیر 500 تومن باشه.فیلم برداری اصلا برام مهم نیست چون دوربین فیلم برداری دارم.ممنون

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خوب شما هم تو نیکون کار میکنی هر کسی تو هر چیزی که تخصص داره نظر بده بهتره ..

ببین ! نیکون کلا دوربیناش بدرد محیط داخل یا مهمونی نمیخوره ... حتی بدرد اتلیه هم نمیخوره ... بخاطر اینکه وضوح تصویرش خوب نیست و کلا عکساش شارپ نیست ولی طیف رنگش خوبه ... و بیشتر کاربردش تو طبیعت و فضای باز هست ...

کنون هم که مورد استفاده بیشتر اتلیه هاست .. چون خیلی خوب وضوح تصویر میده و عکساش شارپه خیلی راحتتر میشه رو پوست صورت یا تو مهمونی روش کار انجام داد و وضوح تصویر هم خوبه ...

سامسونگ دقیقا بین این 2 تاست ! ... شما شاید زیاد با دوربیناش اشنایی نداری البته حق میدم چون تو ایران کلا سامسونگ یه برند درجه 2 شناخته میشه ! در حالی که تو کشورهای توسعه یافته این مسئله کاملا بر عکس هستش
    دوست عزیز بهتره این پستت رو یه جور مناسبی ادیت کنی(بیشتر از این چیزی نمیگم)

سلام
    من یکی از رفیقام یه دوربین eos 500d خریده 800تومن.
    حالا منم میخوام یکی بخرم ولی خب نمیخوام 800تومن پول بدم.در نتیجه اگه میشه یه دوربین به من معرفی کنید در حد همین مدل عکس بگیره ولی قیمتش زیر 500 تومن باشه.فیلم برداری اصلا برام مهم نیست چون دوربین فیلم برداری دارم.ممنون
    دوست من DSLR یعنی یه انتخاب پر خرج است و اگر نتونی بعدا به اندازه کافی برایش هزینه کنی شاید حتی به اندازه یه SLR Like نتونی ازش استفاده کنی شما اگر به هر دلیلی بودجه ای کمتر از 1.500 میلیون برای دوربین عکاسی در نظر داری بهتره به یه SLR Like فکر کنی.اول بگو چه نوع عکاسی مد نظرته تا بشه بیشتر راهنماییت کرد.اما اگر فعلا میخواهی با یه بدنه ارزون وارد دنیای SLR بشی باید بگم از کنون 450D و 1000D هم هستند که 1000D حدود 540 تومن قیمت داره(الان یه کم قیمتا بالا رفته ولی احتمال داره تا هفته ی دیگه دوباره تثبیت بشه)ولی یادت نره که 1000D Enter y Level محض محسوب میشه

7. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز بهتره این پستت رو یه جور مناسبی ادیت کنی(بیشتر از این چیزی نمیگم)

شما بفرمایید از کدوم قسمت خوشتون نیامد تا بنده ادیت کنم

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیزم
    نمیشه در مورد کیفیت عکس یک برند نظر کلی داد ... نظرتونو در مورد کیفیت عکس مدل های مختلف بگین نه برند های مختلف !!!

10. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیزم
    نمیشه در مورد کیفیت عکس یک برند نظر کلی داد ... نظرتونو در مورد کیفیت عکس مدل های مختلف بگین نه برند های مختلف !!!

والا ما که هر چی نیکون دیدیم مخصوصا تو حرفه ای ها ! همینطور بوده ... بنده نظرم رو کلی دادم و این یه مسئله طبیعی هستش که بعضی از برندها رو بعضی نقاط زوم بیشتری میکنند و نقاط قوتشون اونجاست ! حالا ممکنه بعضی از دوربینهاشون هم اینجوری نباشن اما به صورت کلی به یه سمت گرایش دارن

اگر کسی میخواد برای اتلیه دوربین بگیره و بره تو عروسی و اینور اونور عکس بگیره canon بهتره براش ! مثل d5 یا eos 1

اگر برای عکاسی از محیط بیرون و طبیعت میخوان نیکون خوبه ...

اگر دوربین شخصی نیمه حرفه ای میخوان سامسونگ هم برند خوبی هستش و نمیشه گفت که سامسونگ بدرد نمیخوره ! حرف بنده اینه

منتها چون بعضی از دوستان ! نیازهای متفاوتی دارن اینجوری عنوان میکنند که سامسونگ بد هستش یا شما خیلی علاقه داری ! ... مثل شخصی میمونه که خودروی خانوادگی میخواد ولی میره وانت میخره حالا چون این وانت شورولته توقع یه خودروی خانوادگی در سطح بالا ازش میخواد ! که این مسئله باعث میشه که ! شورولت بد بشه !

... برای مثال :

کد:
    Last edited by pulp_152; 01-04-2010 at 23:30.

12. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedDJboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان گل من بالاخره رفتم و یه HX-1 سونی با لوازم و گارانتی خریدم که با خرید کیف و محافظ LCD شد 570 هزار تومان

حالا در مورد پرینتر جهت چاپ عکس هام با کیفیت و ماندگاری عالی سراغ چه مدل و از چه برندی برم ؟

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

والا ما که هر چی نیکون دیدیم مخصوصا تو حرفه ای ها ! همینطور بوده ... بنده نظرم رو کلی دادم و این یه مسئله طبیعی هستش که بعضی از برندها رو بعضی نقاط زوم بیشتری میکنند و نقاط قوتشون اونجاست ! حالا ممکنه بعضی از دوربینهاشون هم اینجوری نباشن اما به صورت کلی به یه سمت گرایش دارن

اگر کسی میخواد برای اتلیه دوربین بگیره و بره تو عروسی و اینور اونور عکس بگیره canon بهتره براش ! مثل d5 یا eos 1

اگر برای عکاسی از محیط بیرون و طبیعت میخوان نیکون خوبه ...

اگر دوربین شخصی نیمه حرفه ای میخوان سامسونگ هم برند خوبی هستش و نمیشه گفت که سامسونگ بدرد نمیخوره ! حرف بنده اینه

منتها چون بعضی از دوستان ! نیازهای متفاوتی دارن اینجوری عنوان میکنند که سامسونگ بد هستش یا شما خیلی علاقه داری ! ... مثل شخصی میمونه که خودروی خانوادگی میخواد ولی میره وانت میخره حالا چون این وانت شورولته توقع یه خودروی خانوادگی در سطح بالا ازش میخواد ! که این مسئله باعث میشه که ! شورولت بد بشه !

... برای مثال :
    نیکون سال های سال برنده گراند پرایز بوده
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    در مورد نیکون اگر قراره ایرادی بگیریم باید به مواردی مثل تنوع کمتر دوربین و یا قیمت بالای لنز های حرفه ایش اشاره کرد یا مثلا به اندازه کنون نسبت به تولید مدل های جدید در هر سال پای بند نیست یا قیمت دوربین هایش تا مدت ها بالاست.یا معمولا به سطوح SLR Like و Entery Level دوربین های SLR توجه ندارد و بیشنر در سطوح حرفه ای و گرانتر کار می کند.

شاید نمیدونی نیکون پیش تازه فلاش های وایرلس همزمان در دنیاست و اگر کسی کاره indoor در این سطح داشته باشد بخاطر اینکه استفاده از فلاش های وایرلس به شکل synchronised در کنون بسیار گرانتر و پر خرج تر است سعی میکنند از نیکون استفاده کنند.......................................... .................................................. ....................................
    دوست من عدم شارپنس در دوربینی که به بالا بودنه تعداد نقاط فوکوس معروف است نشانه . . . . . . . . . . . . .
    سامسونک در هیچ حدی یک کمپانی درجه یک نیست بهترین کار این کمپانی تولید LCDقطعه برای سایر کمپانی ها است. . . . . . . . . . . . . .
    .....
    شارپنس در DSLR وظیفه ی لنز است.
    جالب اینه که لنزهای نیکور حتی ارزونترهاش کیفیت خیلی عالی دارند.
    .................................................. ...............................................

شما برای مجلس عروسی 1D رو پیشنهاد میکنی ؟یه فول فریم؟چرا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    به نظر من بیشتر مطالعه کن
    ...................................
    وقتی قراره یه پشنهاد در مورد ژانر عکاسی بدی باید لنز پیشنهاد کنی نه بدنه!!!برای عکاسی طبیعت ....عکاسی از پرندگان ..........عکاسی پرتره . . . .

۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
    ای روزگار . . . .
    .................................................. ............
    ای کاش یه نگاهی به همین تاپیک در روزهای گذشته مینداختی.پاناسونیک با تولید دوربین هایی مثل LX3 بخاطره کم بودنه تجربه اش در زمینه عکاسی یه تولید کننده جدی در نظر گرفته نمیشود یا اگفا به خاطر کم کار بودنش در زمینه دیجیتال !................................................. .................................................. .............................................
    بیشتر مطالعه کن خیلی بیشتر . . . . . . . . . . . . . . ....

پ.ن.
    این نقطه چینا سانسوریاشن

---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------

lموضوع اینه که شما حق نداری اطلاعات غلط بدی

15. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام به همه
    13بدر خوبی داشته باشین . . .

سلام ، ما که هنوز خودمون در انتخاب بین DSLR و DLSLR-Like ( یعنی بین 500D و D5000 یا FZ35 )موندیم. ولی در تائید حرف اساتید ، در مورد این شایعه ی نیکون هر بار کسی تو سایت عکاسی حرفی زده ، کل کاربرها ریختن سرش. این 3 ماهه تو خیلی از review های فارسی و انگلیسی رد شدن کامل این حرف رو بارها دیدم. (میذاریم به حساب دروغ 13 )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •