تو این بازی چطور باید سیو کرد؟
تو این بازی چطور باید سیو کرد؟
خوب باس یه پروفایل بسازی والا سیو نمیشه کرد.
وقتی بازی اجرا اگر XLive نصب باشه روی سیستمت دکمه Home رو بزن تا صفحه XLive ظاهر بشه بعدش برو به قسمت رجیستر و یه پروفایل آفلاین بساز و بعد برو تو بازی ... بعد میتونی سیو کنی
سلام
موقعی که چپتره 4-1 رو تموم کردم یه ارور داد و دیگه بالا نیاورد بازیو
معلومه که مشکل از دمو هاست چون وقتی سلکت چپتر میکنم چپتره 5-1 که دمو نداره میاد ولی بقیرو ارور میده
فکر میکنم مشکل از سیدی بازیتونه.
ماله من 3 dvd و یکی از دوستام گفت با همین نسخه تا آخرش رفته
آقا این میکروب مرحله 6-2 رو چه جوری بکشم هر چی با این اسلحه شارژیه میزنمش فایده نداره آخراش که میرسه دیگه خیلی تکون میخوره و شاخکاش کوچیک میشند اصلا نمیشه زدش از اون طرفم هی میزنه تا پا میشم دوباره میزنه دوباره دارم پا میشم هنوز رو نشونه گیری نرفتم میزنه زدناشم نمیشه جا خالی داد یه بار میگه a+d یه بار میگه f+v اصلا نمیشه کنترلش کرد
چی کار کنم ؟فن خاصی چیزی داره ؟جای خاصیش باید بزنم ؟تو همین نارنجیای شاخکش میزنم دیگه اما....
میکروب ؟!!!!!!
اوروبورو منظورتونه ؟
باید برید توی اون راهرو هه که در آهنی داره این هم میاد تو ، سریع برید بیرون ور کنار در یک کنترل هست اون رو بزنید - درها بسته میشه و اون تو میشه پر آتش و بعدش تمام .
اگر هم اونجایی هستید که اکسلا و جیل میندازنش به جونتون ته راهرو یک اسلحه آتش پاش هست باید با اون بزنیدش .
من ویندوزم رو عوض کردم دیگه سیو بازی رو لود نمیکنه چرااااااااا ؟
کلا سیوهای شما از دست رفته!!
چون احتمالا شما پوشه_ی زیر که مشخصات پروفایل شما توش بود رو بک آپ نگرفتی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی خوب اگه بخوای میتونی با ترینر زیر تمام مراحل بازی رو باز کنی و از اونجایی که بازی رو رفتی ادامه_ش بدی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)