تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 2376 اولاول ... 2042047051051651751851952052152252352453057062010201520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازي پيروزي با كي هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امشب پرسپولیس با پیام بازی داره در مشهد.
    پنج شنبه 28 شهریور در ساعت 30/20 :
    استقلال تهران --- استقلال اهواز
    پیکان---ملوان
    فولاد خوزستان---ابومسلم
    پگاه گیلان--- راه اهن
    ذوب اهن--- سپاهان
    فجرسپاسی---صبا باطری
    مس کرمان--- پاس همدان
    سایپا--- برق (این بازی لغو شده)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا قبول نيس اين ايمان اصلا پيداش نيس وقتي هم مياد يه پيش بيني ميكنه 3 تا 3تا امتياز درو ميكنه!:دي
    برديا هم كه به خاطر خصومت با استقلال همه نتايج رو باخت يا مساوي پيش بيني مي كنه!از بده روزگار استقلال يا باخته يا مساوي كرده!براي همين برديا هم صدر نشينه!:دي
    شوخي كردما

به به به به

من با توجه به شناختی که از تیما و مربیا دارم پیش بینی میکنم.
    بازی صبا رو میخواستم بگم 2-1 صبا میبره ولی پیش خودم فکر کردم با توجه به بازی حیثیتی که امیر با فیروز داره احتمالش زیاد نیست که صبا بتونه ببره چون استقلالیا میخوان آبروشونو جلوی فیروز حفظ بکنن ولی مطمئن بودم استقلال توان برد نداره توی قم هم به خاطر جو ورزشگاه هم به خاطر فیروز که استقلالو مثل کف دستش میشناسه.

نتیجه این بازی آخرو هم به خاطر پست بالیی گفتم 0-0

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

استقلال پرافتخارترین تیم آسیایی دهه اول قرن 21

بانگرش بر آمار 8سال گذشته باشگاه های برتر جهان که توسط سازمان آمار و ارقام فیفا اعلام می شود استقلالی ها در مجموع سال های 2000تا 2008 از نظر میانگین رتبه ای بالاتر از تمام تیم های آسیایی قرار گرفتند به گونه ای که حتی طی دو سال آینده تیم های باشگاهی آسیایی بعید است موقعیت آبی های تهران را تصاحب کنند. به گزارش پایگاه خبری رنکینگ فوتبال استقلال همیشه در جمع تیم های برتر آسیا توسط اعلام سازمان آمار و ارقام فیفا بوده و حتی در فصل 2006-2005 لیگ برتر در رتبه هفتاد و دوم جهان قرار گرفت که برای یک تیم آسیایی موقعیت بی نظیری است. براساس این گزارش،استقلال تهران به دلیل تنها یک درصد امتیاز کمتر،پایین تر از فیورنتینا ایتالیا قرار گرفت. همچنین در این رده بندی،منچستر یونایتد،رئال مادرید و آژاکس آمستردام در رتبه های اول تا سوم قرار دارند. تنها تیم آسیایی حاضر در جمع 100تیم برتر آسیایی،سوون سامسونگ کره جنوبی می باشد که در رده نود و هفتم قرار دارد.

قلعه نوعی موفق ترین سرمربی آبی ها طی 8سال اخیر

پایگاه اینترنتی ویکی پدیا نوشت: امیر قلعه نوعی با 53درصد بازدهی در طی 91بازی که هدایت آبی پوشان تهرانی را بر عهده داشته موفق ترین سرمربی استقلال پس از شروع قرن بیست و یکم بوده است. براساس این گزارش امیر قلعه نوعی طی 91بازی 47برد،31تساوی 13باخت را کسب کرد تا بازدهی 53درصدی را در مجموع کسب کند و از نظر بین المللی،در سازمان جهانی آمار نام خود را به عنوان یکی از موفق ترین مربیان آسیا ثبت کند.منصور پورحیدری که طی دوسال 2002-2000 استقلالی ها را همراهی کرد در طی 26بازی،13پیروزی،9تساوی 4باخت را تجربه کرد و بازدهی 50درصدی را برجاگذاشت. صمد مرفاوی در طول دوره حضورش در استقلال در فصل 2007- 2006 لیگ برتر ایران طی 30بازی،14برد،10تساوی و شش باخت را تجربه کرد و بازدهی 47درصدی را برجا گذاشت.ناصر حجازی و فیروز کریمی به ترتیب که طی یک فصل در سال گذشته رقابت های لیگ برتر هدایت آبی پوشان را برعهده داشتند طی14و20دیدار موفق به کسب 5و6برد،5و5 تساوی و4 و 9باخت و بازدهی 36درصد و33درصد شدند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اهواز0-0تهران

تیمای میثاقیان جلوی استقلال پرسپولیس به شدت بسته و تخریبی بازی میکنن هر چند میثاقیان هنوز نتونسته تیمشو درست کنه به همین خاطر به نظر من فقط دنبال تساوی هستش تا این بازیو هم به سلامت رد بکنه.
    پیشبینی شما ثبت شد...
    خوش به حال شما که راحت و به دور از تعصب در مورد استقلال پیشبینی میکنی! بیشتر استقلالی ها اینجا اون نتیجه ی را که دوست دارند بدست بیاد می نویسند!
    من هم قبول دارم میثاقیان تیم تدافعی هست و سخت بشه بهش گل زد اما دوست دارم بازی 2-0 بشه!!!

علی رضا پیش بینی من یادت رفت !!!
    اخ... ببخشید اتفاقا پیشبینت را دیدم فکر کردم گذاشتمش!
    پیشبینیت 2-1 بود؟
    لطفا یکبار دیگه پیشبینت را بذار تا من دیگه نرم دنبالش بگردم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

علی رضا پیش بینی من یادت رفت !!!
    بلو جان پیشبینیت را پیدا کردم و ثبتش کردم...

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

2 1 استقلال میبره

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

3بر1 استقلال میبره

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شارژ روحی در افطاری استقلالی ها؛
    فتح‌الله‌زاده: بدهی بازیکنان تا یك هفته دیگر پرداخت می‌شود
    دیدار روانشناس تیم با بازیكنان

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    سرویس: ورزشی - فوتبال
    مطالبات معوقه بازیكنان استقلال تهران ظرف هفته آینده پرداخت می‌شود.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مراسم افطاری باشگاه استقلال تهران كه شب گذشته (دوشنبه) با حضور علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل و امیدوار رضایی عضو هیات مدیره باشگاه، همچنین اعضای كادرفنی و بازیكنان استقلال برگزار شد، فتح‌الله‌زاده و رضایی طی سخنانی با حمایت از تیم فوتبال استقلال به بازیكنان اعلام كردند كه مطالبات مالی آنها ظرف یك هفته آینده پرداخت می‌شود.
    اعلام این خبر در آستانه دیدار حساس استقلال تهران مقابل استقلال اهواز با استقبال بازیكنان این تیم روبه‌رو شد.
    به گزارش ایسنا، بازیكنان استقلال تهران همچنین امروز با دكتر منتظری روانشناس تیم دیدار كردند تا از نظر روحی و روانی برای ادامه رقابت‌های لیگ برتر فوتبال كشور آماده شوند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بازگشت شکوری به خط دفاعی
    خط دفاعی استقلال آنقدر پراشتباه و ناهماهنگ ظاهر شد که امیر قلعه نوعی چاره ای جز تغییرات اساسی در دفاع تیمش ندارد.سرمربی استقلال برای بهبود وضعیت خط دفاعی تیمش در بازی با استقلال اهواز هادی شکوری را به خط دفاعی آبی ها برخواهد گرداند تا او بتواند مشکلات خط دفاعی آبی ها را سروسامان دهد.شکوری پس از پشت سر گذاشتن محرومیت،گزینه اصلی قلعه نوعی در بازی روز پنج شنبه است و سرمربی استقلال رهبری خط دفاعی تیمش را به او خواهد سپرد تا با حضور او خیالش از بابت خط دفاعی راحت شود.
    بیک زاده رفت تو ترکیب استقلال
    هاشم بیک زاده خرید جنجالی استقلال در بازی با صبا باتری هم فرصت حضور در ترکیب اصلی را پیدا نکرد و 90دقیقه از روی نیمکت نظاره گر تلاش هم تیمی هایش بود،گرچه آنها با شکست زمین را ترک کردند.در حالی که از عدم آمادگی جسمانی مناسب به عنوان دلیل نیمکت نشینی اش نام برده می شد از اردوی استقلال خبر می رسد که پس از باخت به صبا باتری امیر قلعه نوعی تصمیم گرفته از بیک زاده مقابل استقلال اهواز در ترکیب اصلی استفاده نماید تا بلکه با حضور او ضعف های هجومی آبی پوشان در جناح چپ برطرف شود.به احتمال فراوان او جایگزین مهدی امیر آبادی خواهد شد تا در کنار جان واریو زوج جناح چپ را تشکیل دهند.
    فتح الله زاده در کمیته انضباطی
    شاید به خاطر اتفاقات دیدار صبا باتری – استقلال علی فتح الله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال به کمیته انضباطی احضار شود. در این مسابقه تماشاگران منتسب به استقلال که از باخت تیم محبوب خود ناراحت شده بودند با پرتاب اشیای مختلف به داخل زمین خود را تخلیه کردند. از دیگر تخلفات سرزده در این دیدار توسط استقلالی ها درگیری صمد مرفاوی با صادق ورمزیار و خطای غیر فنی سیاوش اکبرپور بوده است.

یک آنالیزور به نیمکت اضافه می شود
    به زودی یک آنالیزور به کادر فنی استقلال اضافه خواهد شد.در آغاز فصل هم قلعه نوعی مذاکراتی را با نفراتی چون مسعود اقبالی و امیرحسین پیروانی و البته مجید صالح داشت که هر کدام بنا به دلایل مختلف به توافق نرسیدند. اما حالا بیش از هر زمان دیگری نیاز به وجود یک مربی روی نیمکت است که بتواند بازی حریف را آنالیز و در طول مسابقه هم فکری خوبی با قلعه نوعی داشته باشد بیش از پیش احساس می شود.
    مرفاوی و اکبرپور شنبه پاسخ می دهند
    با تصمیم کمیته انضباطی، مربی و مهاجم استقلال در تاریخ 30/6/87 یکشنبه طی جلسه ای در خصوص رفتار خود در بازی برابر صبا به دکتر شریفی پاسخ می دهند.مرفاوی و اکبرپور به دفاع از حرکات خود می پردازند تا پس از صحبت های این دو،رای آنها صادر شود، البته طی چند روز اخیر شایعاتی مبنی بر محرومیت مهاجم استقلال به گوش می رسد که هنوز این نکته تا جلسه حضوری روز شنبه مشخص نخواهم شد.
    مشکلات داوری،کفاشیان را هم به کمیته کشاند
    وضعیت بحرانی داوری در فوتبال ایران و شکایت باشگاه های استقلال و پرسپولیس نسبت به نحوه قضاوت خداداد افشاریان و مسعود مرادی سبب شد تا مهندس علی کفاشیان به دلیل حساسیت های ویژه موجود در جلسه یکشنبه کمیته انضباطی حضور پیدا کند.رئیس فدراسیون با حضور در این جلسه درصدد بود تا با احاطه رای و نظر کمیته را مورد بررسی قرار دهد.کفاشیان با حضور خود در کمیته انضباطی نشان داد که به دنبال آرام کردن جو حاکم بر فوتبال ایران است.
    استقلال تغییر تاکتیک نمی دهد

برخلاف شایعات چند روز اخیر مبنی بر تغییر تاکتیک تیم آبی تهرانی،با اعلام کادر فنی،استقلال به هیچ عنوان تغییر تاکتیک نمی دهد. عدم نتیجه گری تیم طی هفته های گذشته سبب شد تا این شایعه به گوش برسد که استقلال در بازی برابر استقلال اهواز با سیستم 2-4-4 به میدان می رود اما مربیان تیم آبی بار دیگر با قاطعیت تمام اعلام کردند استقلال همچنان با سیستم 2-5-3 به میدان می رود.
    روانخواه 5ماه دیگر برمی گردد
    امید رضا روانخواه به مدت سه هفته است که یک جلسه در روز فیزیوتراپی می کند.براساس اعلام دکتر نوروزی او باید 5ماه دیگر فیزیوتراپی کند که با احتساب مدت طی شده 4ماه و یک هفته دیگر از آن باقی است.روانخواه پس از گذراندن مراحل فیزیوتراپی و وزنه زنی از 5ماه دیگر یعنی از اواخر بهمن ماه می تواند به میادین بازگردد.اگر او به لحاظ بدنی و روحی به شرایط مطلوب برسد در جام باشگاههای آسیا استقلال را همراهی خواهد کرد.بازگشت خلیلی و روانخواه تقریبا در یک زمان است.
    مهاجمان برزیلی استقلال به زودی به ایران می آیند

پس از منتفی شدن حضور بازیكن پرتغالی در استقلال، مربیان این تیم برای تقویت خط حمله خود قصد دارند از دو بازیكن برزیلی سود ببرند.این دو بازیكن كه گفته می شود مورد تایید كادر فنی آبی پوشان قرار گرفته اند، قرار است به زودی وارد ایران شوند تا در تمرینات این تیم شركت كند.روز گذشته هم یك بازیكن كامرونی در تمرین استقلال شركت كرد كه این بازیكن نتوانست نظر قلعه نویی را جلب كند.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

استقلال در مقابل میثاقیان پیروز میشه. با نتیجه 2 بر 1 .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •