تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 949 اولاول ... 20420470510516517518519520521522523524530570620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tohid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی ارزشش بیشتره مخابرات...؟ پینگش کمتره؟
    البته قیمتا یه جورایی با من قیمت مخابرات حساب میکنه فن آوا....از این حیث خوبه...ولی کیفیت هم مهمه////

2. این کاربر از Tohid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

بله فقط میان اینجا و سر و صدا میکنن و میگن تخلیه میکنیم ولی همچنان هستن
    یه نمونش یکی گیر داد چرا موقع ثبت نام تلفنی هس و موقع تخلیه کپی کارت ملی و قبض میخوان
    در جواب حالا برای ثبت نام هم کپی کارت ملی میخوان و هم قبض تلفن
    اون طرف هم تخلیه نکرده فقط یه مشکلی برای بقیه که ثبت نام میکنن درست کرد
    اون نماینده هم چند بار در روز می اومد حالا یه بار بزور در روز میاد

فقط اگه سوالی دارین بیان بگین برای شکایت به این شماره ها بگین
    من فکر کنم شما هم داری سرو صدا میکنی ولی از جهت دیگری! ایشون که هست هر روزم هستن حالا یکروز نیان طبیعیه شما از وقتی نماینده امدن کم خیلی کم اومدی و دیگه تقریبا پستی ندادی ولی من بودم تایپک هم نگاه کنی هر صفحه ایشون هستند و پست دادن نماینده که فقط تبلیغاتی حرف میزنه مشکل هم باشه همیشه میگه تماس بگیرید من اینجا مشکلاتی زیاد گفتم که زیرکانه جواب ندادن آخرین مشکل کمبود پهنای باند بود در ساعت شلوغی و بیشتر وقت ها ولی گفتن نداریم گفتم اگه نداری چرا سرور داخلی سرعت خوبه ولی سرور خارجی سرعت زیر 40 گفتن تماس بگیرید بلاخره در این مملکت بی درو پیکر هر روز گرونی نامحسوس داریم ولی صاف وا میستند و تو چشمات زل میزنن میگن گرونی نداریم خوشحال و خندان از وزیر تشکر میکنن ولی اگر روزنامه اقتصادی بخونی یا برای منزل خرید کنی گرونی هر دقیقه رو کامل لمس میکنی و میسوزه بدجورم میسوزه اینجا وزیرم جوابگو نیست کم بیاره پست های که جواب داده پاک میکنه(شبکه های اجتماعی)بعد شما دلت خوشه به یک نماینده فروش شهرستان از این بالاتر هم کاره نیستند بزرگان مملکت فقط دروغ میگن خودشون به اون راه میزنن ایشون فقط تبلیغ میکنن مشکلی باشه زنگ بزنید زیاد برای جواب دادن پستت عجله نکن برای تبلیغات میان

4. 2 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پشتیبانی مشهد خانم ناصری قبول نمیکنه
    هر چی میگم قضیه رو میپیچونه میگه درسته
    چیزی که بلد نیستن رو اصلا قبول نمیکه
    برای بالاتر بردن دیتا ریت خیلی اذیت کرد
    آخرش قبول کرد البته با همفکری با آقای مقدس
    که از اکانت محدود کنه و خط رو بالاتر ببنده
    یجوری حرف میزنه انگار طرف مقابل هیچی نمیدونه

حالا شما بگین چند روزس
    دیروز تمدید کردم

پاینی هم مال قبل هس

درسته خب! شاید دقت نکردید فن آوا روز 0 هم داره با این حساب کنی میشه 30روز دیگه.

6. این کاربر از hadi777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

سلام خدمت Fanava-Mashhad بنده یه مشکلی دارم .در حال حاضر سرويس 1024Kbps با 6GB ماهیانه دارم تنها مشکلم پینگه اکثر مواقع میرم تو سرورای آنلاین بازی میکنم و همه ی سرورا هم داخلی هستن ولی پینگم خیلی بالاست در صورتی که سرعتم خوبه . قبلا از شاتل سرویس داشتم به پشتیبانیشون مشکلمو گفتم یکاری کردن پینگم عالی شد . شما اطلاعاتی در این زمینه دارید؟ لطفا کمکم کنید .
    متاسفانه من که قبلا از پارس استفاده میکردم پارس یک پروفایل برای Game بود که پینک رو کمتر میکرد اما مقداری سرعت کم میشد میتونید به آقای قلی زاده بگید نظرتون رو به تهران منعکس بدهد.

8. 2 کاربر از fanoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت Fanava-Mashhad بنده یه مشکلی دارم .در حال حاضر سرويس 1024Kbps با 6GB ماهیانه دارم تنها مشکلم پینگه اکثر مواقع میرم تو سرورای آنلاین بازی میکنم و همه ی سرورا هم داخلی هستن ولی پینگم خیلی بالاست در صورتی که سرعتم خوبه . قبلا از شاتل سرویس داشتم به پشتیبانیشون مشکلمو گفتم یکاری کردن پینگم عالی شد . شما اطلاعاتی در این زمینه دارید؟ لطفا کمکم کنید .
    سلام بر شما
    بله لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید و بهشون بگید پروفایل Game بزارند. باید اینترلیو سرویستون درست بشه.

10. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از یک چیزی می ترسم که خدا کنه این اتفاق نیفته و اینکه فن اوا مثل باقی شرکت ها با اسم در کردن و زیاد شدن مشترکینش شروع کنه به کاهش سرعت نامحدود , گرون کردن,برداشتن شبانه و......
    خدا کنه اون روز نیاد که شرکتی نیست بهش فرار کنیم
    شاتل=کلاهبردار
    پارس انلاین =گران فروش
    اسیاتک=اسیا تر,asia s..t
    صبانت=کم فروش
    مخابرات=دزد
    شرکت های دیگه هم که نقش نخود سیاه رو دارند
    قطعا تلاش می کنیم همواره رضایت مشترکین مهمترین هدف ما باشه.

12. 2 کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقای قلی زاده چرا سرویسها 29 روزه هس
    من از اون 5 روز اضافه بر قرار داد استفاده کردم بعد از تمدید زده 24 روزه دیگه مانده
    بعد چرا هر ساعتی تمدید بشه فقط ساعت 12 شب اتمام سرویس میزنه
    سیاست شرکت فن آوا به این صورته که شما اگر سرویس اضافه بر قرارداد به مدت ۵ روز رو فعال کنید میاد براتون ۵ روز رو محاسبه می کنه و از سرویس بعدی شما کسر میشه، حتی اگه شما یک روز هم بیشتر استفاده نکنید. در این خصوص در حال مذاکره با مدیریت فروش و گروه نرم افزار هستیم که مشکل رو برطرف کنیم. انشاا... تلاش می کنیم به زودی هم اون مشکل و هم مشکلات دیگه اکانتینگ مثل محاسبه کردن ساعت ۱۲ رو برطرف کنیم.

14. 2 کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله در بعضی شهرها ارائه میشه. داریم تلاش می کنیم در مشهد هم فعال بشه. نیاز به بعضی زیر ساخت ها داره.

16. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام...
    256 فن آوا داشتم...
    الان می خوام 1 مگ بگیرم...سرعت چطوره؟
    ارزش این نقل مکان داره؟ یا برم سرویس مخابرات بگیرم ؟؟؟
    سلام کدوم شهر هستید؟

18. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فکر کنم شما هم داری سرو صدا میکنی ولی از جهت دیگری! ایشون که هست هر روزم هستن حالا یکروز نیان طبیعیه شما از وقتی نماینده امدن کم خیلی کم اومدی و دیگه تقریبا پستی ندادی ولی من بودم تایپک هم نگاه کنی هر صفحه ایشون هستند و پست دادن نماینده که فقط تبلیغاتی حرف میزنه مشکل هم باشه همیشه میگه تماس بگیرید من اینجا مشکلاتی زیاد گفتم که زیرکانه جواب ندادن آخرین مشکل کمبود پهنای باند بود در ساعت شلوغی و بیشتر وقت ها ولی گفتن نداریم گفتم اگه نداری چرا سرور داخلی سرعت خوبه ولی سرور خارجی سرعت زیر 40 گفتن تماس بگیرید بلاخره در این مملکت بی درو پیکر هر روز گرونی نامحسوس داریم ولی صاف وا میستند و تو چشمات زل میزنن میگن گرونی نداریم خوشحال و خندان از وزیر تشکر میکنن ولی اگر روزنامه اقتصادی بخونی یا برای منزل خرید کنی گرونی هر دقیقه رو کامل لمس میکنی و میسوزه بدجورم میسوزه اینجا وزیرم جوابگو نیست کم بیاره پست های که جواب داده پاک میکنه(شبکه های اجتماعی)بعد شما دلت خوشه به یک نماینده فروش شهرستان از این بالاتر هم کاره نیستند بزرگان مملکت فقط دروغ میگن خودشون به اون راه میزنن ایشون فقط تبلیغ میکنن مشکلی باشه زنگ بزنید زیاد برای جواب دادن پستت عجله نکن برای تبلیغات میان
    متاسفانه شاید منظورمو درست بهتون عرض نکردم.
    پشتیبانی سرویس شمانیاز به تغییرات و فیدبک همون لحظه داره. برای همین عرض کردم با پشتیبانی تماس بگیرید تا تغییرات بدیم ببینیم تو چه شرایطی سرویس شما بهتر میشه.

20. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •