تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 520 از 3195 اولاول ... 2042047051051651751851952052152252352453057062010201520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,191 به 5,200 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

در آغاز فعالیت m1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

hd هم هست یعنی روی مادربردش خروجی hdmi هم داره من چون ps3 داشتم خیلیم باهاش حال میکردم ولی خوب بازیاش گرونه و تعویضم حال نمیده بعضی بازیها رو آدم دوست داره داشته باشه در ضمن آرکید تنوع رنگ داره یا فقط سفیده ؟ ممنون از راهنماییتون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

hd هم هست یعنی روی مادربردش خروجی hdmi هم داره من چون ps3 داشتم خیلیم باهاش حال میکردم ولی خوب بازیاش گرونه و تعویضم حال نمیده بعضی بازیها رو آدم دوست داره داشته باشه در ضمن آرکید تنوع رنگ داره یا فقط سفیده ؟ ممنون از راهنماییتون
    دوست عزیز xbox 360 اصلا تنوع رنگ نداره.آرکید و پرمیوم سفیده و الیت مشکی.البته می تونین خودتون بدنه ی جدا(که خیلی هم مدل های متنوعی داره) برای xbox360 تهیه کنید و به جای بدنه ی اصلی از اون استفاده کنید که البته توی ایران زیاد پیدا نمی شه و قیمتش نسباتا گرون هم هست
    موفق باشید دوست عزیز

3. 2 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

Achievement يه چيزي به عنوان جايزه هست اگه اشتباه نكنم !!!
    در هر بازي تعدادي Achive وجود داره كه براي به دست آوردنشون شما بايد كار خاصي انجام بدين !!!
    مثلا بازي رو روي درجه ي سختيه HARD تموم كنين يا چيزهاي ديگه !!!
    هر Achive هم مقداري Gamerscore ميده به شما !!! هر بازي هم 1000 GamerScore داره !!!
    بازي هاي Arcade ولي 200 GamerScore دارن !!!
    ممنون ، این GamerScore ها به چه دردی می خورن؟

برای Xbox Live ؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

به نظر من هنوز خرید جاسپر اشتباه بزرگیه چون ms هنوز نسبت به این برد اطمینان نداره برای همین خط تولید premium و elite رو هنوز جاسپر نکرده و احتمالا هم نمیکنه.

با نظرت موافق نیستم دوست عزیز این برد حدود 7 ماه هستش که تو بازار دنیاس و تا حالا هم مشکل چندانی نداشته(منظور سه چراغه شدن به خاطر گرما)

علت اینکه میبینی الیتش فعلا تولید نمیشه به خاطر اینه که کلا فروش الیت کمتره چون 120 gig کلا زیاده و نمی صرفه
    پرمیومش هم داره مثه ارکید تولید میشه ولی تو بازار دوبی نیستش تازه ms دیگه اینقدر هم ضعیف نیس که این همه
    خرج یه برد جدید کنه و هنوز هم به اون اطمینان نداشته باشه

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خسته نباشید لطفا اسم چچند تا بازی خوب را بگید چون نمیدونم چی بخرم هم چنگی هم ورزشی هم ماشین و موتور و... ممنون
    سلام بر تو اي دوست ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بپر اينجا همه چي داره !!!

ممنون ، این GamerScore ها به چه دردی می خورن؟

برای Xbox Live ؟
    آره ديگه يه جور كل كل بين دوستان بيده !!!
    ارزش خاصي نداره !!! ولي وقتي يه بازي مثل Gears رو بكني 1000 يا Call of duty كلي با خودت حال ميكني ديگه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام بدونم برای ایکس باکسم از چه نوع دیسکی اتفاده کنم ( پلی باکس ملزی یا تیگیت یا ورباتیم ) لطفا راهنماییم کنید من تازه یه ایکس باکسجاسپر گرفتم و دو تا بازی که دیسکش پلی باکس بود تموم کردم ایا برای دستگاه ضرر داره یا نه بعد به من بگین چند ساعت در روز میتونم بازی کنم که دستگاهم سالمبمونه لطفا یه توضیح دقیق همه جانبه بعد من برای کنسولم فن نگرفتم ایا باید حتما بگیرم چون چند نفر گفتند که نگیر چون احتمال داره دستگاه رو خراب کنه بعد اگه خواستم فن بگیرم چه مدلیش رو بگیرم بهترین مدل قربان شما

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام بدونم برای ایکس باکسم از چه نوع دیسکی اتفاده کنم ( پلی باکس ملزی یا تیگیت یا ورباتیم ) لطفا راهنماییم کنید من تازه یه ایکس باکسجاسپر گرفتم و دو تا بازی که دیسکش پلی باکس بود تموم کردم ایا برای دستگاه ضرر داره یا نه بعد به من بگین چند ساعت در روز میتونم بازی کنم که دستگاهم سالمبمونه لطفا یه توضیح دقیق همه جانبه بعد من برای کنسولم فن نگرفتم ایا باید حتما بگیرم چون چند نفر گفتند که نگیر چون احتمال داره دستگاه رو خراب کنه بعد اگه خواستم فن بگیرم چه مدلیش رو بگیرم بهترین مدل قربان شما
    مبارکت باشه دوست عزیز

بهترین دیسک واسه استفاده همون تی گیت و ورباتیم هستش و شما تا میتونی از پلی باکس استفاده نکن چون واسه لنز دستگاهت ضرر داره(البته با داشبورد جدید تقریبا بی ضرره ولی بازم بهتره استفاده نکنی)

شما هر چه قدر میخوای بازی کن فقط هر 2 یا 3 ساعت که بازی کردی یه استراحتی به دستگاهت بده و تا میتونی هم دستگاهت رو زیاد پشت سر هم خاموش روشن نکن و دستگاهت رو هم تقرببا تو یه محوطه بازی بذار تا هوا جریان داشته باشه

چون برد شما جاسپر هستش نه 12 ولت کن و نه فنی چیزی واسش بگیر فقط درست استفاده کن حله
    در مورد ضرر نصب فن واسه دستگاهت هم راس میگن کلا توصیه نمیشه

9. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.من امروز با سایت شما آشنا شدم البته 5 روز پیش یه ارکید جاسپر خریدم.سایت بسیار خوبی دارین می خواستم از دوستان بخاطر اینهمه زحمت تشکر کنم.اگر امکانش هست دوستان منم راهنمایی کنن که هارد 120 از کجا 80 تومان بخرم. ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مبارکت باشه دوست عزیز

بهترین دیسک واسه استفاده همون تی گیت و ورباتیم هستش و شما تا میتونی از پلی باکس استفاده نکن چون واسه لنز دستگاهت ضرر داره(البته با داشبورد جدید تقریبا بی ضرره ولی بازم بهتره استفاده نکنی)

شما هر چه قدر میخوای بازی کن فقط هر 2 یا 3 ساعت که بازی کردی یه استراحتی به دستگاهت بده و تا میتونی هم دستگاهت رو زیاد پشت سر هم خاموش روشن نکن و دستگاهت رو هم تقرببا تو یه محوطه بازی بذار تا هوا جریان داشته باشه

چون برد شما جاسپر هستش نه 12 ولت کن و نه فنی چیزی واسش بگیر فقط درست استفاده کن حله
    در مورد ضرر نصب فن واسه دستگاهت هم راس میگن کلا توصیه نمیشه
    باتشکر از جوابت دوست عزیز من 3 تا بازی با دیسک پلی باکس مالزی استفاده کردم یعنی به لنز دستگاه فشار اوردم اگه دیگه استفاده نکنم حله بعد وقتی کارم بادستگاه تموم شد ایا چیزی بکشم روش برای گردوخاک بعد من چطوری مبتونم بفهمم داشبوردم جدیده یا نه و فایمور دستگاهم چنده
    Last edited by javad_vosogh; 27-03-2009 at 05:11.

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام.من جواب سوالات رو میدم:
    1-بله منم خودم تو کرمانشاه هستم که این جا طوفان خاکه حتما باید روش دستمال بکشم چون دوده و خاک یکی از دشمن های
    اصلی xbox360 هستند.
    2-فهمیدن داشبورد جدید اسونه میتونید برید به تاپیک داشبورد جدید یه عکس هست اگه همون بود داشبورد جدید ولی اگه اون نبود و صفحه ای بود،داشبورد قدیمیه و توصیه میشه که اپدیتش کنید.
    3-فریمور هم ببر NEXTGEN بهت میگه.
    موفق باشید.

13. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •