تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 435 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام لطفا یکی خییر پیدا بشه این save game مرحله 3 و 4 بازی رزیدنت اویل 4 رو بذاره اینجا
    ممنون
    اينم سيو من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كنار سيو sa3er داشته باش بد نيست.تو اين سيو اون اسلحه شارژيه هم آزاده.
    Last edited by cyrus_ln; 03-03-2007 at 15:55. دليل: تصحيح لينك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان این save game که محبت کردید مال قسمت 3 و 4 نبود!!!
    لطفا مال قسمت سوم رو بذارید اونجا که تازه برای اولین بار لئون با اشلی اون کوتوله رو میبینن و در بسته میشه و باید اون شکل روی تابلو رو که ناقصه پیدا کنن
    لطفا هم سیوش رو محبت کنید هم بگید چطوری باید اون تیکه گم شده روی تابلو رو پیدا کنم!؟
    خیلی خیلی ممنون میشم

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

لطفا مال قسمت سوم رو بذارید اونجا که تازه برای اولین بار لئون با اشلی اون کوتوله رو میبینن و در بسته میشه و باید اون شکل روی تابلو رو که ناقصه پیدا کنن
    لطفا هم سیوش رو محبت کنید هم بگید چطوری باید اون تیکه گم شده روی تابلو رو پیدا کنم!؟
    خیلی خیلی ممنون میشم
    اون تيكه ها كه مجموعا 3 تا ميشه يك جا نيست كه بري همش رو برداري 2 تاش رو با ليان به دست مياري يكيش هم با اشلي حالا من نميدونم سيو كجاش رو ميخواي؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ببين عزيزم بايد 3 تيكه پيدا كني . همونجا هست كه در بسته ميشه ، از طرف سمت راستش دره بازه . از اونجا برو . يك راهنمايي هم بكنم . اگه رسيدي به قسمتي كه كله 2 تا اژدها بود و داشت از دهنشون آتيش در ميومد ، همونجا سمت راست يك تابلو . برو اونجا يك كليدي هستش . اونو بردار و برگرد . يك دري هست قفله . كليد مال اونه . بقيه رو خودت ميدوني.....

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون میشم
    عزیزم .... اونی یکی دوستمون رو نمی دونم ولی Save ای که قرار دادم. از انتهای (end) همه مراحل هست. فرقی نداره کدوم مرحله. شما اون لیست سیو رو بیار پایین برو و قسمت 3 و 3 اش رو لود کن تا از اول 3 و 4 برات بیاد.

داره خودمونی میشه rayanehkhabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Esfahan

12

برخی از نسخه های قدیمی DirectX از امکان Update پشتیبانی نمی کنند.

شما می توانید با استفاده از ابزار زیر DirectX کنونی خودتون رو uninstall کنید:

DirectX Happy Uninstall
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و بعد آخرین نسخه DirectX که فکر می کنم DirectX 9.0 c Redistributable December 2006 هست رو دریافت و نصب کنید.

موفقیت؛
    خیلی خیلی ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان. می دونم جای این سوال اینجا نیست. ولی ممنون میشم راهنمایی کنین. یه بازی هست ماله شرکت capcom که سبک این بازی خیلی شبیه Resident Evil هست. اسم این بازی Demento هست و همچنین این بازی رو به اسم Haunting Ground هم میشناسن. این بازی قبلا" واسه PS 2 اومده. می خواستم بدونم که کسی می دونه ایا این بازی واسه PC هم ریلیز شده یا نه؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام دوستان. می دونم جای این سوال اینجا نیست. ولی ممنون میشم راهنمایی کنین. یه بازی هست ماله شرکت capcom که سبک این بازی خیلی شبیه Resident Evil هست. اسم این بازی Demento هست و همچنین این بازی رو به اسم Haunting Ground هم میشناسن. این بازی قبلا" واسه PS 2 اومده. می خواستم بدونم که کسی می دونه ایا این بازی واسه PC هم ریلیز شده یا نه؟؟
    تاحالا اسمش رو نشنیدم . سبکش چیه ؟ من زیاد توی بازی های PS2 تخصصی ندارم . برو توی قسمت تاریخ عرضه بازی های آینده سوالت رو مطرح کن :::::
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

خیلی بازیه توپی بود برای pc اولین بار تموم کردم
    برای ps2 تا به حال 4 بار تمام کردم

از اون دسته بازیهاست که وقتی تموم کنی ناراحت میشی که چرا تموم شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببين عزيزم بايد 3 تيكه پيدا كني . همونجا هست كه در بسته ميشه ، از طرف سمت راستش دره بازه . از اونجا برو . يك راهنمايي هم بكنم . اگه رسيدي به قسمتي كه كله 2 تا اژدها بود و داشت از دهنشون آتيش در ميومد ، همونجا سمت راست يك تابلو . برو اونجا يك كليدي هستش . اونو بردار و برگرد . يك دري هست قفله . كليد مال اونه . بقيه رو خودت ميدوني.....
    مرسی دوست عزیز من اینجاها رو رفتم حتی با اون گلادیاتور هم روبرو شدم اما متاسفانه هرچی گشتم توی این مرحله اون 3 تا تیکه رو پیدا نکردم! کسی میدونه دقیقا کجاست؟! ضمنا من تمام save game رو گشتم اما مرحله 3 و 4 توش نبود! ممکنه بیشتر راهنمایی کنید!؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •