اينم سيو من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كنار سيو sa3er داشته باش بد نيست.تو اين سيو اون اسلحه شارژيه هم آزاده.
اينم سيو من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كنار سيو sa3er داشته باش بد نيست.تو اين سيو اون اسلحه شارژيه هم آزاده.
Last edited by cyrus_ln; 03-03-2007 at 15:55. دليل: تصحيح لينك
دوستان این save game که محبت کردید مال قسمت 3 و 4 نبود!!!
لطفا مال قسمت سوم رو بذارید اونجا که تازه برای اولین بار لئون با اشلی اون کوتوله رو میبینن و در بسته میشه و باید اون شکل روی تابلو رو که ناقصه پیدا کنن
لطفا هم سیوش رو محبت کنید هم بگید چطوری باید اون تیکه گم شده روی تابلو رو پیدا کنم!؟
خیلی خیلی ممنون میشم
اون تيكه ها كه مجموعا 3 تا ميشه يك جا نيست كه بري همش رو برداري 2 تاش رو با ليان به دست مياري يكيش هم با اشلي حالا من نميدونم سيو كجاش رو ميخواي؟
ببين عزيزم بايد 3 تيكه پيدا كني . همونجا هست كه در بسته ميشه ، از طرف سمت راستش دره بازه . از اونجا برو . يك راهنمايي هم بكنم . اگه رسيدي به قسمتي كه كله 2 تا اژدها بود و داشت از دهنشون آتيش در ميومد ، همونجا سمت راست يك تابلو . برو اونجا يك كليدي هستش . اونو بردار و برگرد . يك دري هست قفله . كليد مال اونه . بقيه رو خودت ميدوني.....
عزیزم .... اونی یکی دوستمون رو نمی دونم ولی Save ای که قرار دادم. از انتهای (end) همه مراحل هست. فرقی نداره کدوم مرحله. شما اون لیست سیو رو بیار پایین برو و قسمت 3 و 3 اش رو لود کن تا از اول 3 و 4 برات بیاد.
خیلی خیلی ممنون.
سلام دوستان. می دونم جای این سوال اینجا نیست. ولی ممنون میشم راهنمایی کنین. یه بازی هست ماله شرکت capcom که سبک این بازی خیلی شبیه Resident Evil هست. اسم این بازی Demento هست و همچنین این بازی رو به اسم Haunting Ground هم میشناسن. این بازی قبلا" واسه PS 2 اومده. می خواستم بدونم که کسی می دونه ایا این بازی واسه PC هم ریلیز شده یا نه؟؟
تاحالا اسمش رو نشنیدم . سبکش چیه ؟ من زیاد توی بازی های PS2 تخصصی ندارم . برو توی قسمت تاریخ عرضه بازی های آینده سوالت رو مطرح کن :::::سلام دوستان. می دونم جای این سوال اینجا نیست. ولی ممنون میشم راهنمایی کنین. یه بازی هست ماله شرکت capcom که سبک این بازی خیلی شبیه Resident Evil هست. اسم این بازی Demento هست و همچنین این بازی رو به اسم Haunting Ground هم میشناسن. این بازی قبلا" واسه PS 2 اومده. می خواستم بدونم که کسی می دونه ایا این بازی واسه PC هم ریلیز شده یا نه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی بازیه توپی بود برای pc اولین بار تموم کردم
برای ps2 تا به حال 4 بار تمام کردم
از اون دسته بازیهاست که وقتی تموم کنی ناراحت میشی که چرا تموم شد![]()
مرسی دوست عزیز من اینجاها رو رفتم حتی با اون گلادیاتور هم روبرو شدم اما متاسفانه هرچی گشتم توی این مرحله اون 3 تا تیکه رو پیدا نکردم! کسی میدونه دقیقا کجاست؟! ضمنا من تمام save game رو گشتم اما مرحله 3 و 4 توش نبود! ممکنه بیشتر راهنمایی کنید!؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)