اگه منظورتون فقط سیمه که بله. تبدیل یک به یک داریم و یک به دو. بستگی داره کدوم به کارتون میاد. ولی اگه اسپیکر نیاز دارین اسپیکرهای قابل حمل هم هست که اندازه ی توپ پینگ پنگه و صداشونم خیلی خوبه.
اگه منظورتون فقط سیمه که بله. تبدیل یک به یک داریم و یک به دو. بستگی داره کدوم به کارتون میاد. ولی اگه اسپیکر نیاز دارین اسپیکرهای قابل حمل هم هست که اندازه ی توپ پینگ پنگه و صداشونم خیلی خوبه.
منظورتون از يك به دو ويك به يك رو اگه ميشه واضح تر بگيد
در ضمن اسپيكر ميخوام قيمتش چنده و در ضمن كانورت ميشه به اسپيكر ممنون
با اجازه prowler جان
یک به یک یعنی اینکه از دو سر سیم از هر طرف فقط یه خروجی وجود داره و یک به دو هم یعنی اینکه از یه طرف یک خروجی و از طرف دیگه دو خروجی داره که مثلا میشه به دوتا اسپیکر وصل کرد
قیمت اسپیکر از 5.6 تومن هست تا 60.70 تومن البته همین اسپیکر های فابل حمل وگرنه حرفه ای تراشم هست که قیمتش میره بالا.
منظورتون رو از کانورت شدن به اسپیکر متوجه نشدم
البته اگه میخواین به آمپ ضبط وصل کنین بعضی از ضبط ها ورودی تکی دارن و بعضیا ورودی دو تایی.
اونایی که دوتایی هستند مسلما یه طرف left و یه طرف right هست. ولی اونایی که تکی هستند هر دو رو با هم میده.
ممنون دوستان عزيز از راهنمايتون ببخشيد اسپيكر تو 10 تا 15 تومن چه ماركي داريم در ضمن بايد به فروشنده بگم تبديل چي ميخوام برا وصل كردن mp3 از ورودي هدفونش به اسپيكر
مارک divoom هست
بگو سوکت 3.5 داشته باشه البته اکثر همین سوکت رو دارن و این مارکی هم که گفتم داره
درسته. البته به نظر من باید همشون 3.5 میلیمتری داشته باشن. معمولا اسپیکرهای این قیمتی زیاد از نظر صدا با هم فرق ندارن. ولی اگه از اونا که شبیه توپ پینگ پنگه پیدا کردی خیلی خوبه.
نمایندگی های کریتیو پاساژ ایران یکی دو مدل حدود 15 تومن با کیفیت خوب (در حد قیمتشون) دارن ... اگه تهران هستی سر بزن ...
همه این اسپیکرهای portable (قابل حمل) یه اتصال دارن که وصل میشه به همون جک هدفون ... نیازی نیست قطعه ای بخری ... اگه هم به فرض این اتصال نباشه ، یا بهرحال شما نیاز داشته باشی اش (مثلا بخوای بلندترش کنی) ، با 1000 تومن می تونی یه نمونه اش رو بخری از مغازه های الکترونیکی (اصطلاحا بهش میگن اکستنشن)
سلام seymour جان! من یه Zen Vision M 30GBحدود 1.5 سال پیش با کمک شما خریدم و واقعا" ازش راضی هستم ولی حدود یه هفته پیش نمی دونم چی شد که دیگه صفحش روشن نشد و یه اشکال نقره ای عجیب و غریبی روش پدیدار می شه وقتی روشنش می کنم! باتریش رو هم کم کم باید عوض کنم. خلاصه خواستم ببینم می صرفه بدم گارانتی درستش کنه؟(گارانتی ش تموم شده) حدودا" چقدر می گیرن؟ و اینکه آیا هنوز تولید می شه؟(کس دیگه ای هم اگه می دونه جواب بده)
با تشکر
چقدر خوب که از دستگاهت راضی هستی ..
در مورد مشکلت : وقتی به PC ات وصلش می کنی شناسایی میشه به درستی؟ ... سعی کردی Firmware اش رو دوباره نصب کنی روش ؟(اگه نه - حتماً این کار رو بکن)
در مورد باتری: نمی دونم الان واسه ZVM خدمات تعویض باتری ارائه بدن یا نه ... باید زنگ بزنی و بپرسی ... اون موقع که بود حدود 50 تومن بود هزینه تعویض که نسبت به هزینه خود دستگاه می ارزید ...
در مورد تولید شدنش : نخیر - دیگه تولید نمیشه ... طبیعتاً بعد از چندین سال کریتیو رفت سراغ بهینه سازی اون مدل و رو آورد به مدلهای جدیدتر از همون خانواده مثل creative zen و XFi که البته اینا محصولات بدشانسی هستن، چون مرتباً باید با zvm رقابت کنن که قطعاً عادلانه نیست ! ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)