تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 111 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1110

نام تاپيک: پوشش ایرانسل

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بر خلاف گفته ایرانسل که تا 10 اردیبهشت mms مجانیه ولی از امروز پولی شد ،
    ولی خدایی mms اش می ارزه چون من دو تا 0.5 کیلوبایتی فرستادم (متن خالی ) فقط 4 تومان ازم کم کرد و این نسبت به sms اش خیلی می ارزه و به صرفه تره (3 تا sms برابر 1 کیلو بایت mms هست که اولی 48 تومان می افته ولی دومی فقط 2-3 تومان خیلی عالیه نــــــــــــــــــــــــ ــــه .)

ولی gprs اش رو دیگه نگو جرات نمی کنم دیگه کانکت شم چون یک کلمه با ایمیج با گوگل سرچ کردم و کلا 6 تا عکس به من نشون داد 47-48 تومان ازم کم کرد!!!فاجعه است حالا فکر کن بخوای یه چیزی رو دانلود کنی با ید یک کارت شارژ زاپاس داشته باشــــــــــــــــــــــ ی!!!

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اخبار 21 اعلام کرد که کاهش 20 درصدی مکالمات ارتباطات سیار تصویب شده و تا دو ماه دیگه به اجرا گذاشته
    می شه

حالا ما ایرانسلیهای بیچاره باید 40 درصد شایدم بیشتر از این باید مکالماتمون محاسبه بشه آخه چراااااااااااااااا؟

چی کار باید کرد ؟ بابا برید تو سایت ایرانسل اینو بگید ( ایمیل بزنید) شاید دلشون به حال ما بسوزه یه کاری بکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه سؤال داشتم :
    همه ی آنتن های ایرانسل پایه هاشون با آنتن های اپراتور اول فرق میکنن منظورم اینه که پایه آنتن های ایرانسل گایوانیزه ای به رنگ نقره ای یا نه ؟
    بله نقره ایه و سه پایه داره بدون طناب میشه گفت از همه دکلهای معمول از نظر زیبایی بهتره

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

منظوره من این بود که تقریباً تا چند روزه دیگه به شبکه وصل میشن
    ماله شهر ما بهشهر دو تا سه ماه این چراغ ها روشن بود تا دیروز که دیدم آنتن دهی شروع شد.
    بستگی داره

حـــــرفـه ای aram_nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

6 اندکی صبر سحر نزدیک است

بلا خره gprs ایرانسل من هم پولی شد تا امروز که ازش به نحو احسن استفاده کردم. با گوشیم حساب کردم دیدم 200 ساعت به اینترنت وصل بودم حالا شما فکرشو بکنین اگه اینو با دیال آپ وصل می شدم چقدر باید پول تلفنو و کارت اینترنت می دادم. اما هر چی که بود دیگه تموم شد. اما حال داد به خدا

عزیزایی که می گن ایرانسل اگه گرونتر کنه بده می خواستم یه چیزی بهشون بگم اونم اینه که ایرانسل وقتی بگه مثلا 70 تومان اگه تو به همه جای ایرانم زنگ بزنی بازم 70 تومن حساب می کنه ولی سیم کارت دولتی اینطور نیست و فقط وقتی به شهر خودت زنگ بزنی 44 تومنه بقیش فکر می کنم همون 70 تومنه باشه اینا همش عوام فریبیه قول حرفهای مخابرات رو نخورین

به خدا اگه به ایرانسل وقت بدید و بهش اعتماد کنین روز به روز بهتر و بهتر میشه هم امکاناتش هم آنتن دهیش هیچی نشده باعث شده که توی ایران هم به فکر اینترنت روی گوشی و ام ام اس بیوفتن اگه به مخابرات بود فکر می کنم باید یه بیست سی سالی براش منتظر بودیم

فقط اعتماد کنید به خدا این سیم کارتهای دولتی اولش از اینها خیلی بدتر بودم

حالاشم بهتر نیستن خیلی جاها هست که آنتن نمی ده و مشکل داره بعضی وقتها هم هت که اصلا نه میشه زنگ زد نه میشه اس ام اس فرستاد

اندکی صبر سحر نزدیک است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

من تو اسکو ( یکی از شهرستانهای تبریز ) دارم درس میخونم علامت اینترنت با 2خط آنتن میاد ولی اسم ایرانسل و نمی نویسه . وقتی هم نتورک سیرچ میکنم ایرانسل و هم میاره .

حـــــرفـه ای aram_nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

9

من تو اسکو ( یکی از شهرستانهای تبریز ) دارم درس میخونم علامت اینترنت با 2خط آنتن میاد ولی اسم ایرانسل و نمی نویسه . وقتی هم نتورک سیرچ میکنم ایرانسل و هم میاره .
    تمپست جان قراره شهرهایی که توراهه تبریز آذر شهر هستن تو اولویت باشن شهر اسکو هم جزو همین شهرهاست من هم چند روز پیش صبح سرچ کردم نتورک ایرانسل رو پیدا کردم ولی عصر نتورک نبود. فکر می کنم دارن روش کار می کنن البته فروش سیم کارتهای ایرانسل توی شهر اسکو شروع شده البته به صورت غیر رسمی

امیدوارم که زودتر آنتن دهی ایرانسل رو توی اسکو محیا کنن

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

بچه ها کسی خبر جدید از سمنان نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض هزینه های پوشش ندادن در ایرانسل

در جایی که آنتن ضعیف است تماس بگیرید connection error می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
    در جایی که آنتن ضعیف استsms بفرستید پیام خطا می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
    حالا ما که کلی دوستامونو گفتیم ایرانسل بگیرند و اونام خریدند با چه رویی نگاه کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

تمپست جان قراره شهرهایی که توراهه تبریز آذر شهر هستن تو اولویت باشن شهر اسکو هم جزو همین شهرهاست من هم چند روز پیش صبح سرچ کردم نتورک ایرانسل رو پیدا کردم ولی عصر نتورک نبود. فکر می کنم دارن روش کار می کنن البته فروش سیم کارتهای ایرانسل توی شهر اسکو شروع شده البته به صورت غیر رسمی

امیدوارم که زودتر آنتن دهی ایرانسل رو توی اسکو محیا کنن
    NFS شما کدوم طرف تبریز هستین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •