تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 70 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 698

نام تاپيک: نوکیا 5500

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

بیلچه جان می شه توضیح بدی این برنامه دقیقا چه قابلیتی داره؟ یعنی مثل سنسور ان95 و ان82 عمل می کنه؟

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

دوستان من چه جوری باید این گوشی رو اپدیت کنم ؟
    مثل تمام گوشی های نوکیا ، ابتدا یه فایل 15 مگی از رو سایت نوکیا بخش آپدیت دانلود و نصب می کنی که اسمش nokia software updater و بعد با توجه به راهنمایی های برنامه ، گوشیت رو وصل می کنی به کامپیوتر و یه فایل حدود 60 تا 70 مگابایت دانلود می شه و مستقیما گوشی آپدیت می شه.در این پروسه نباید اینترنت قطع بشه.پیشنهاد می کنم با اینترنت پر سرعت کار کنی و از اطلاعات گوشیت رو مموری کارت بکآپ بگیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شما فکر کنم بهتره برنامه ی sms accelerator را روی گوشی تون نصب کنید.
    این برنامه را خود نوکیا ساخته . حجم بسیار کمی هم داره . با نصب این نرمافزار گوشی شما یه یموره آپدیت میشه و برنامه خاصی روی گوشی نصب نمیشه.
    امتحانش ضرری نداره:

SMS_Accelerator
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دستت درد نکنه جناب بیلچه جون الان با سرعت نور sms رد می کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز من این جواب رو برای پاک کردن تم ها تو بخش برنامه های سیمبین دیدم امیدوارم مشکلت رو حل کنه.البته خودم اصلا نمی دونم درسته یا نه:

برای اس ام اس هم فکر کنم آخرش مجبور شی یه حال اساسی به گوشیت بدیو کمپلت فرمتش کنی!!!

دستتون درد نکنه جناب زند بهتر شد.
    ولی هنوز اون تم مورد علاقمو نمی تونم نصب کنم البته اینم بگم که این تم اسمش توی اون پوشه نبود!!!؟؟؟؟

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بیلچه جان می شه توضیح بدی این برنامه دقیقا چه قابلیتی داره؟ یعنی مثل سنسور ان95 و ان82 عمل می کنه؟
    این برنامه یک عکس رو به صورت real size نشون می ده. یعنی شما فقط یک قسمت اونرو در صفحه نمایش می بینید. بعدبا کج کردن گوشی به طرفین به طور بسیار روان قسمت های دیگر عکس نمایش داده می شود.
    شما قادر هستید حساسیت برنامه رو هم به کج شدن گوشی تنظیم کنید. همچنین می تونید سرعت حرکت تصویر در عکس را تنظیم کنید.

سنسور ان95 و ان82

این دو گوشی سنسوری دارند که تنها کج شدن گوشی به یک طرف را تشخیص می دهند. ( ان 93 و ان 92 هم فکر کنم همچین سنسورری دارند. ) از این سنسور هم تنها برای حالت تصویر در عکس برداری و موزیک پلیر و چند مورد دیگه استفاده میشه.

این در حالی است که نوکیا 5500 دارای دو سنسور هست.
    یک سنسور حساس به ضربه و حرکات ناگهانی.
    یک سنسور برای حرکت ها یکنواخت مثل اندازه گیری مسافت طی شده که قولی با گرانش زمین کار میکنه.

نتیجه:
    این برنامه مثل سنسور ان95 و ان82 عمل نمی کند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض ?

اقا من یه مشکل با این گوشی دارم اونم اینه که چه جوری باید تم هایی که روی رمم ریختم رو پاک کنم ؟ اخه هیچ کدوم از تم هام گزینه delete ندارند حتی از توی فایل منیجر هم پاکشون کردم ولی فقط فایل sis پاک شد و خود تم پاک نشد و توی app manager هم نیستند اخه من چه کار کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saamy4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه مشکل ناجور پیدا کردم! تو مهمونی بودم یکی از دوستام رمز گوشی رو پرسید منم گفتم بهش.اون نامرد هم به همه رفت گفت.منم سریع رمز رو عوض کردم!حالا رمز یادم رفته.حالا این مشکلی نیست گوشی رو فرمت کردم خوب شد.یعنی میتونم با گوشی کار کنم ولی وقتی میرم تو تنظیمات و می خوام که کد رو فعال کنم هر کدی که میدم ارور میده نمیدونم چیکار کنم.آیا راه حلی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض ؟

دوستان من چند تا مشکل با این گوشی دارم بی زحمت کمک کنید
    1-من وقتی این گوشی رو خریدم سی دی توی جعبه نداشت باید چه کارکنم ؟
    2-سرعت گوشیم خیلی کم شده اگه update کنم درست میشه ؟
    3- اگه رم یک گیگ براش بخرم و پرش کنم هنگ نمیکنه ؟
    4- تم هایی که روی گوشیم ریختم رو چه جوری پاک کنم ؟ اخه اصلا گزینه ای به نام delete نداره
    5- من وقتی دکمه منو رو نگه میدارم تا برنامه های در حال اجرا رو نشون بده برنامه sport و stand by همیشه در حال اجرا هستند و نمیتونم ببندمشون باید چه کار کنم ؟
    6- گاهی اوقات تمی که براش انتخاب کردم خود به خود عوض میشه و برمیگرده به تم فابریک خودش چه کارکنم؟
    7- من با اینکه حافظه sms هامو به رم منتقل کردم باز هم گاهی اوقات که بلوتوث بازی میکنم با وجود اینکه 100 مگا بایت حافظه خالی دارم ارور میده که حافظه کمه
    حالا دوستان بی زحمت کمک کنند شاید یه فرجی تو کارم شد دمتون گرم

داره خودمونی میشه docharkheh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من چند تا مشکل با این گوشی دارم بی زحمت کمک کنید
    1-من وقتی این گوشی رو خریدم سی دی توی جعبه نداشت باید چه کارکنم ؟
    2-سرعت گوشیم خیلی کم شده اگه update کنم درست میشه ؟
    3- اگه رم یک گیگ براش بخرم و پرش کنم هنگ نمیکنه ؟
    4- تم هایی که روی گوشیم ریختم رو چه جوری پاک کنم ؟ اخه اصلا گزینه ای به نام delete نداره
    5- من وقتی دکمه منو رو نگه میدارم تا برنامه های در حال اجرا رو نشون بده برنامه sport و stand by همیشه در حال اجرا هستند و نمیتونم ببندمشون باید چه کار کنم ؟
    6- گاهی اوقات تمی که براش انتخاب کردم خود به خود عوض میشه و برمیگرده به تم فابریک خودش چه کارکنم؟
    7- من با اینکه حافظه sms هامو به رم منتقل کردم باز هم گاهی اوقات که بلوتوث بازی میکنم با وجود اینکه 100 مگا بایت حافظه خالی دارم ارور میده که حافظه کمه
    حالا دوستان بی زحمت کمک کنند شاید یه فرجی تو کارم شد دمتون گرم
    دوست عزیز سلام.
    برا اینکه به جواب همه این سوالات برسی بهتره صفحات قبلی رو ببینی.
    برای تمام سوالات شما قبلا جواب ارسال شده.

داره خودمونی میشه docharkheh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض یه خواهش از تمام برو بچ این تاپیک.

دوستان من از شما خواهش میکنم قبل از طرح هر سوالی صفحات قبلی رو مرور کنید و ببینید قبلا سوالی مشابه سوال شما مطرح شده یا نه .
    بعد دوباره همین سوال رو مطرح کنید.

با تشکر از دوستان گرامی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •