ايرانسل فقط کد 2
ايرانسل
اس ام اس ديگه حال نميده
فقط
ام ام اس
اونايي که ندارن دلشون بسوره
من تنظیماتی که خود ایرانسل گفته رو از وقتی که اعمال کردم، دیگه نتونستم به اینترنت وصل بشم.
وقتی دوباره تنظیمات قبلی خود رو برگردوندم درست شد!!!!!! (apn: Gprs)
ام ام اس هم که هر کاری می کنم و هر تنظیمی رو که دستکاری می کنم نه میاد نه میره. نمیشه که نمیشه.
داستان این E چیه؟ کسی نمی دونه؟
سلام خوبی من کسی رو ندارم MMs با منم شمارتون بدید تا رایگانه حسابی استفاده کنیم
شماره من 0935-3347073
دوستان مي شه تنظيمات مربوط به GPRS و MMS رو برام يه خورده توضيح بدن ... من نمي دونم چه طور گوشيم رو با اين امكانات تنظيم كنم تا ازشون استفاده كنم ...
گوشي من هم Nokia 6630 هست ...
خيلي ممنون مي شم بگيد ...
با تشكر .
مرسی. ولی اس ام اس ایرانسل به دردم نخورد. دستی تنظیم کردم. اگه کسی برای ویندوز موبایل راهنمایی میخواد، بگه...
آقا شمال وضعیت آنتن دهی چطوره؟ کجا ها آنتن داره؟
توضیح در مورد حرف E که بعضی از گوشیها اونو بجای G نشون میدن:
نسل 2.5 موبایل، Gprs رو با سرعت حدود 200 کیلوبیت بر ثانیه ساپورت میکنه. خیلی از گوشیها این سرویس رو ساپورت میکنن. اما نسل بعدی موبایل، یعنی نسل 2.75 سرویس پیشرفته تری رو به اسم Edge با سرعت حدود 350 کیلو بیت بر ثانیه ساپورت میکنه. از اونجا که تجهیزات ایرانسل از نسل 2.75 هست، گوشیهایی که از Edge پشتیبانی میکنن، به جای G، حرف E رو نمایش میدن.
قابل توجه دارندگان توکیا برای تنظیم کردن MMS و GPRS مراحل زیر را برید
Tools==>Settings==>Connetction==>Access Points
در قسما Access Point دکمه options را بزنید نوشته New Access Point بعد رو Use default Settings برید بعد قسمتی میاد که باید Connetcion بسازید بشکل زیر
Connection name: Irancell-GPRS
Access point name: mtnirancell
Authentication : Normal
Homepage : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تو همون قسمت Connection دکمه Options را بزنید و به Advance Settings بروید
و در فسمت Proxy serv.address عدد 10.131.26.138
و در قسمت proxy port number عدد 8080 را وارد کنید و برای تنظیم MMS یه Connection به همین صورت درست می کنید ولی این بار بجای Irancell-GPRS می نویسید Irancell-MMS و در قسمتی که آدرس Homepage می خواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کنید
و پایین Access points نوشته packed data و در این قسمت دو گرینه داره که اولی packet data conn نوشته که اگر When available یاشه همیشه فعاله و اگر When needed در صورتی که بخوایین MMS یا GPRS علامت G یا دو مثلث بر عکس میاد و قسمت بعد packet data conn گزینه Access pint نوشته که تو این فیلد Irancell بنویسید