سلام موقع دانلود همش با isaمشکل دارم کککککککه اجازه دانلود نمیده در صورتی که بدونidm مشکلی نداشتم.تو قسمت تنظیمات proxyهم انجام دادم ولی درست نمیشه چیکار بایذ بکنم؟
سلام موقع دانلود همش با isaمشکل دارم کککککککه اجازه دانلود نمیده در صورتی که بدونidm مشکلی نداشتم.تو قسمت تنظیمات proxyهم انجام دادم ولی درست نمیشه چیکار بایذ بکنم؟
من الان آپدیتش کردم این صفحه آمده چی کار کنم شماره سریال به من بدید![]()
میتونی اگه فایلی رو دانلو میکنه کامپیوتر re store کنی یا پاکش کنی !!!!
دوستان دو تا آدرس زیرنرم افزار رو به صورت ساکت نصب می شود و سوالی را از کاربر نمی پرسد به همین دلیل هر کاربری می تواند از این نرم افزار نهایت استفاده را ببرد و نهایت استفاده را از این نرم افزار ببرید بعلاوه تغییراتی که در این نسخه صورت گرفته است رفع مشکلات نسخه ی قبلی و همچنین مشکلات این نرم افزار در ویندوز سون می باشد.اولین نسخه ، نسخه ی نصبی از نوع آرام می باشد یعنی تنها باید بر روی آن کلیک می کنید و برنامه نصب می شود و دومین فایل نسخه ی قابل حمل از این برنامه می باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترن پچ برای این برنامه ... تشکر یادتون نره ها !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بی چاره اون کسی که پول میده برای License ش!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
و بی چاره اون کسی که پول میده برای License ش!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز من این روی سیستم من کاملا کار کرد و هیچ مشکلی هم ندارم ...
شما آنتی ویروست رو غیر فعال کن ...
مطمئن باش ویروس نیست ...
من 2-3 ساله دارم از این استفاده می کنم !
برای من هم کار کرد. البته امیدوارم دوام بیاره.
از دو تا پچ ، هر دو رو باید نصب کرد؟
من فقط خط دو رو نصب کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چطوری میشه IDM رو تنظیم کرد که جلوی Sleep شدن سیستم رو بگیره؟
من قبلن مدیا پلیر رو باز میزاشتم تا وقتی که دانلود تموم میشد خودش سیستم رو خاموش کنه ولی این روش درست نیست به نظرم! گذشته از این همیشه یادم نمیمونه این کار رو بکنم چون دانلودم بیشتر شبها هست و اون موقع آدم خواب آلوده بیشتر مواقع
دیشب گذاشتم برای دانلود صبح بلد شدم میبینم 100 مگ گرفته بعد گرفته خوابیده!
سلام
توی فسمت Scheduler میتونید تنظیمات مربوطه رو ببینید.
خوب تو تنظیمات power options بگو نخوابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)