باید نوحه جالبی باشه
باید نوحه جالبی باشه
یعنی هیچ کس نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! !!!!!!!!!!!!
اسم خوانندش ملا باسم هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزيز.
اينم از آلبوم بوي سيب مهدي عبدلي كه شامل 9 قطعه هستش. البته مال 3-4 سال پيشه ولي به نظرم هيچ وقت قديمي نميشه.
اگه نشنيدينش حتما دانلودش كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by H M R 0 0 7; 24-01-2008 at 11:09.
سلام
خسته نباشید دوستان
هرکس کلیپ تصویری حاج ابراهیم رهبر رو که از شبکه 5 پخش میشد، ای قلم... ، داره لطفا بذاره.
همین طور کلیپ تصویری مرحوم آغاسی که واسه امام زمان (عج) میخونه.شبکه 3 ظهرهای جمعه میذاشت. خبر آمد خبری در راه است....
ممنون.
ما زائر تبسم بارانی توییم
ما بی شکیب نور تو را آه می کشیم
العجل یا صاحب عصر آدینه
Last edited by baran1882; 13-02-2008 at 08:20.
ببخشيد من اصلا نتونستم دانلود كنم.
چيكار كنم!!!
مرثیه خوانی نزار القطری که چند شب پیش کلیپ تصویریش از شبکه سوم پخش شد رو ضبط کردم و به صورت MP3 می ذارم برای دانلود اگر خواستین با فرمت 3GP هم می ذارم...
لینک دانلود:
http://matatax.persiangig.com/audio/Nazaar-128.mp3
سلام دوستان مثل اینکه هر وقت من نیستم این تایپیک باید خاک بخوره
این دفعه مراسم فاطمیه امسال حاج محمود و میزارم
مراسم روز اول فاطمیه اول 1429 هجری قمری
راية العباس عليه السلام
--------------------------------------------------------------------------------
تاريخ: 27/2/87
مداح: حاج محمود کريمي
--------------------------------------------------------------------------------
صوتی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصويری :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)