خیلی مسخرست که آدم 380 تومن پول گوشی بده نشه توش sms آرشیو کرد. کم کم دلمو داره می زنه. فکر کنم برم یه n73 بگیرم بهتره
خیلی مسخرست که آدم 380 تومن پول گوشی بده نشه توش sms آرشیو کرد. کم کم دلمو داره می زنه. فکر کنم برم یه n73 بگیرم بهتره
آقا این منویی که شما میگی گوشی من نداره........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!![]()
![]()
![]()
![]()
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
مطمئنی گوشیت k800 هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
امروز رفتم اصفهان موبايل فروشي k800 رو مورد بررسي قرار دادم
1-طراحي زشت(مخصوصا قسمت دوربينش كه انگار نه انگار يه دوربين با ارزش اينجا قرار داره)
2-نداشتن سيمبين
3-صفحه نمايش كوچك(حتي از 6600)![]()
4-فلش بسيار عالي(زنون)
5-صداي كم
6-سبك بودن غير استاندارد
7-و...
در مورد دوربين هم چيزي نميگم چون هرچي دعواست زير سر دوربينشه..!
![]()
من داشتم ولی الان وقت ندارم که برات اپ کنم تا شنبه صبر کن برات لینک میزارم
بچه ها بدون هیچ گونه تعصب ودعوا فکر نمی کنید برای هم ایرانسلیها که gprs , mms رو دارن و 912 ها هم تا 3-4 ماهه دیگه قراره براشون فعال بشه دیگه ک800 ای که EDGE رو نداره و برای سرعت بالا داشتن و استفاده بهینه از آن حتما گوشی باید EDGE رو داشته باشه ، دیگه فعلا خریدنش به صرفه نیست ؟ شما نظرتون چیه ؟ 3g رو هم که فعلا تو ایران باید خوابشو ببینیم شاید یک ساله دیگه برای ایرانسل و 2-3 سال دیگه برای 912
حالا بهتر نیست که گوشی رو انتخاب کنیم که هر دو رو باهم داشته باشه هم EDGE رو و هم 3g رو؟
نظر شما چیه ؟ حالا اگه قبول دارین باز هم بدون تعصب نظرتون رو بگید و گوشی مورد نظر شما که هر دو رو داشته باشه چیه ؟ چون منم می خواهم گوشی بخرم و نیاز به راهنمایی دارم (البته خودم بین نوکیا وسونی اریکسون تردید دارم لطفا راهنمایی کنید ) ممنون .![]()
آخرین ورژن نرم افزاری که واسه k800i (آپدیت گوشی) اومده رو لطفا بنویسید !
خوب دوست من سلام
اینم اون برنامه چراغ قوه برای k800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکیا بخر. من که k800 دارم ولی ازش راضی نیستم. مشتری داشته باشه می فروشمش.
چند؟
رنگش چیه"
گارانتی دااره؟
سریالش اصله؟
قیمت خوب بدی من خریدارم
عزیز دل انگیز با برنامه ی My Phone Explorer میتونی اس ام اس ها را روی کامپیوتر آرشیو کنی و خیلی کارهای دیگه که بهتره خودت استفده کنی تا متوجه شون بشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)