تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 139 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

داره خودمونی میشه danger-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام بچه ها همین امروز فردا که منم بیام تهران واسه معالجه گوشیم لطفا اگه کسی ادرسی از تعمیر گاه خبره تو علاعدین داره حتما دریغ نکنه واینجا ادرسشو بزاره چون گوشی من هم با ا پدیت سیمو سا پورت نمی کنه واین پیغامو میده configuration error.please contact your network operator or service center ضمنا با ایرانسل اعتباری هم همینو پیغام میده ولی با ایرانسل غیر اعتباری چون نداشتم امتحان نکردم
    Last edited by danger-boy; 12-02-2007 at 01:29. دليل: اشتباه تایپی

داره خودمونی میشه danger-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

9

راستی قبلا گفته بودم گوشیم k610
    Last edited by danger-boy; 12-02-2007 at 01:32.

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام بچه ها همین امروز فردا که منم بیام تهران واسه معالجه گوشیم لطفا اگه کسی ادرسی از تعمیر گاه خبره تو علاعدین داره حتما دریغ نکنه واینجا ادرسشو بزاره چون گوشی من هم با ا پدیت سیمو سا پورت نمی کنه واین پیغامو میده configuration error.please contact your network operator or service center ضمنا با ایرانسل اعتباری هم همینو پیغام میده ولی با ایرانسل غیر اعتباری چون نداشتم امتحان نکردم
    شما دوباره با phonex فلش كنيد درست ميشود

پروفشنال nachia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این آموزش که خواهم داد دوستانی که گوشی آنها K750 و W800 با CID 49 است (تا حالا) می تونن بدون استفاده از PHONE XS در فایل های سیستمی گوشی تغییرات ایجاد کنند یعنی درایور دوربین و صدا و صفحه نمایش رو عوض کنند

ابتدا نرم افزار جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داونلود کنید

روش کار

روش کار این است که ما ابتدا بر حسب پچی که در اختیار داریم (مثلا الان برای K750 این پچ هست :k750_r1bca021_change_custom_folder.zip ) فایل MAIN رو که از تاپ سونی دان کردیم رو پچ می کنیم (با GSLIDE) و سپس اون رو بر روی گوشی فلش می کنیم

با این کار ما دیگه نیاز نیست که برای تغییر در CUSTPACK از PHONE XS استفاده کنیم چرا؟
    چون با اعمال این پچ این فولدر که قبلا درون گوشی بود به درون مموری کارد ما انتقال پیدا می کنه و خیلی راحت می تونیم تغییرش بدیم

قبل از اون فایل CUSTPACK مربوط به گوشیتون رو از TOPSONY داونلود کنید و آماده داشته باشید

این دو تا پچ رو هم برای گوشی K750

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این دو تا پچ برای W800

قبل از هر کاری پچ هایی که داونلود کردین رو با نوت پد باز کنید و بخونید که داخلش چه توضیحی داره.
    مثلا این پچ:w800_r1bc002_change_custom_folder
    این کار رو می کنه:
    ;Change /tpa/preset/custom/customize.xml to /card/custom/customize.xml
    ;Change /tpa/preset/custom to /card/custom
    ;Remember to extract the custpack to /card/custom before flashing the FS file!!!!

با توجه به توضیحی که در خط سوم داده باید CUSTPACK رو که گفتم دان کنید رو در مموری کارد و در فولدر CARD و سپس درون فولدر CARD باید یه فولدر بنام CUSTOM ایجاد کنید و CUSTPACK رو درون کپی کنید (یادتون نره که CUSTPACK رو باید استخراج کنید و بعد کپی)

و اما

فرض می کنیم که گوشی ما K750 است

اول میریم و درون مموری خودمون با توجه به توضیح بالا فولدر ها رو ایجاد می کنیم و کاست پک رو استخراج می کنیم و درون فولدر CUSTOM قرار می دیم

حالا فایل MAIN رو در نرم افزار GSLIDE (آموزش این کار رو دادم) مسیر میدیم و دو تا پچی که در بالا برای این گوشی مشخص کردم رو هم به لیست پچ ها در GSLIDE اضافه می کنیم و در نهایت مسیر MAIN خروجی رو مشخص می کنیم و PROCESS رو میزنیم تا کارشو بکنه

در آخر هم این فایل MAIN رو با PHONE XS بر روی گوشی فلش می کنیم

پچ دوم هر گوشی بنام: w800_R1BC002_move_drivers_to_other_v2.zip مسیر درایور های صدا دوربین و تصویر رو به /tpa/user/other/drv تغییر میده و نیازی به ایجاد فولدر ندارین

بعد از این کار دیگه هیچ نیازی به PHONE XS نخواهید داشت

نکات مهم!

فایل های پچی که قرار دادم مربوط به فیرم ور های خاصی هستند (در استفاده از اونها با توجه به فیرم ور فعلیتون دقت کنید)

این روش فعلا برای گوشی های گفته شده کار می کنه و بر روی W810, K800, W700 هنوز عملی نیست و به محض ساپورت اونها روش کار رو برای اونها توضیح خواهم داد

قبل از هر کاری سوالات خودتون رو بپرسید
    سلام عزیز من فقط می خوام منوی گوشیمو عوض کنم باید چی کار کنم db2010 cid 49 red می شه کمک کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه آذرخش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-درایور کابل دیتا رو نصب کنید
    برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
    Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
    کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین

USBFlash Driversهم تو اموزش فار هستش
    اکتیو جان همه این کارارو کردم بازم جواب نمیده.
    پیغام زیر رو میده:

درایورهای قدیمی رو Uninstall کردم و درایور جدیدی که شما گفتید نصب کردم بازم Phone XS نمیتونه اطلاعات گوشی رو بخونه.
    در ضمن اطلاعات درایور گوشی اینه:

بازم ممنون که برای ما وقت میذارید

پروفشنال nachia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا یکی جواب منو بده من میخوام منو عوض کنم cid 49 & db2010 & red همی برنامه هارو دارم ولی نمی دونم چی کار کنم کمک کنید k750i

داره خودمونی میشه 46and02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[QUOTE=nachia;863943]بابا یکی جواب منو بده من میخوام منو عوض کنم cid 49 & db2010 & red همی برنامه هارو دارم ولی نمی دونم چی کار کنم کمک کنید k750i[/

فقط و فقط از برنامه Phone-XS V2.01 Beta استفاده کن .توی فولدر (files_to_upload ) مسیر زیر رو بساز:
    \tpa\preset\system\menu
    بعد اون 13 تا فایل مربوط به منو هارو که دانلود کردی توی پوشه menu کپی کن.یعنی وقتی پوشه menu روباز میکنی باید13 تا فایل ببینی.
    حالا برنامه رو اجراکن .( file------>start).توی اولین کادر ظاهر شده از بالا به ترتیب:
    usb
    921600
    cid49 /d750k750/w800
    انتخاب کن.بعد sfx رو انتخاب کن و در حالی که گوشیت خاموشه و کلید c رو نگه داشتی(البته باید قبلش درایور مربوط به usb flash رو که توی cd مربوط به گوشیت نیست و باید دانلود کنی رو , نصب کنی) روی دکمه Execute کلیک کن.
    بعد از این حد اکثر باید 3 تا 3/5 ساعت صبر کنی تا گوشیت حک بشه.توی این مدت یه سری log تکراری , تکرار می شه که کاملا طبیعی و اصلا بهش اهمیت نده.(گوشی من در عرض 2 دقیقه هم حک شده ولی بیشتر از 3/5 ساعت نشده. یعنی مدت انتظار برای حک تابع هیچ فاکتوری نیست و به نظر من کاملا شانسی است)
    درپایان بعد از حک گوشی در عرض چند ثانیه تمام اون 13 فایل میره تو گوشیت.و پیغام Done ظاهر میشه. حالا می تونی گوشیت رو روشن کنی.

ممکنه در طول کار با موارد زیر روبرو بشی:
    1-گوشی وسط کار روشن بشه (Waiting for the phone to disconnect
    Waiting for the phone to reconnect
    ***** Wait for 0x5a)
    2-برنامه تو ی (Wait for EaTEbS) قفل کنه و پیش نره.
    اگه هر کدوم از اینا پیش اومد. گوشی رو جدا کن و دوباره انجام بده.
    اگه باز هم موفق نشدی.روی یه کامپیوتره دیگه امتحان کن.(من این کاررو روی کامپیوتر خودم که زغالیه 10-12 بار انجام دادم که هر دفعه گوشیم روشن شد.ولی با یک بار امتحان روی کامپیوتر دوستم جواب داد.پس به کامپیوترت هم بستگی داره)

این روش صددرصد بی خطره.وتنها ایرادش زمان گیر بودنشه که به نظر من ارزشش رو داره.این رو هم بگم که میتونی چند تا تغییر مختلف رو با هم انجام بدی واین کار هیچ تاثیری روی کیفیت و سرعت کار نداره.
    یه بار دیگه میگم از نسخه های جدید این برنامه استفاده نکنید.

داره خودمونی میشه 46and02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بابا یکی جواب منو بده من میخوام منو عوض کنم cid 49 & db2010 & red همی برنامه هارو دارم ولی نمی دونم چی کار کنم کمک کنید k750i

فقط و فقط از برنامه Phone-XS V2.01 Beta استفاده کن .توی فولدر (files_to_upload ) مسیر زیر رو بساز:
    \tpa\preset\system\menu
    بعد اون 13 تا فایل مربوط به منو هارو که دانلود کردی توی پوشه menu کپی کن.یعنی وقتی پوشه menu روباز میکنی باید13 تا فایل ببینی.
    حالا برنامه رو اجراکن .( file------>start).توی اولین کادر ظاهر شده از بالا به ترتیب:
    usb
    921600
    cid49 /d750k750/w800
    انتخاب کن.بعد sfx رو انتخاب کن و در حالی که گوشیت خاموشه و کلید c رو نگه داشتی(البته باید قبلش درایور مربوط به usb flash رو که توی cd مربوط به گوشیت نیست و باید دانلود کنی رو , نصب کنی) روی دکمه Execute کلیک کن.
    بعد از این حد اکثر باید 3 تا 3/5 ساعت صبر کنی تا گوشیت حک بشه.توی این مدت یه سری log تکراری , تکرار می شه که کاملا طبیعی و اصلا بهش اهمیت نده.(گوشی من در عرض 2 دقیقه هم حک شده ولی بیشتر از 3/5 ساعت نشده. یعنی مدت انتظار برای حک تابع هیچ فاکتوری نیست و به نظر من کاملا شانسی است)
    درپایان بعد از حک گوشی در عرض چند ثانیه تمام اون 13 فایل میره تو گوشیت.و پیغام Done ظاهر میشه. حالا می تونی گوشیت رو روشن کنی.

***** Wait for 0x5a)
    اگه باز هم موفق نشدی.روی یه کامپیوتره دیگه امتحان کن.(من این کاررو روی کامپیوتر خودم که زغالیه 10-12 بار انجام دادم که هر دفعه گوشیم روشن شد.ولی با یک بار امتحان روی کامپیوتر دوستم جواب داد.پس به کامپیوترت هم بستگی داره)

این روش صددرصد بی خطره.وتنها ایرادش زمان گیر بودنشه که به نظر من ارزشش رو داره.این رو هم بگم که میتونی چند تا تغییر مختلف رو با هم انجام بدی واین کار هیچ تاثیری روی کیفیت و سرعت کار نداره.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

\tpa\preset\system\menu
    usb
    921600
    cid49 /d750k750/w800

***** Wait for 0x5a)

ولي دوستمون Active گفت كه بار اول باشه تغييرات انجام بدي بايد فلش بشه فايل rest من خودم ميخوام فضاي اس ام اس تو گوشي w810 و k750 و k800 انجام بدم و تغيير منو. منو گرفتم براي k750 و k800 نميدونم چيكار بايد بكنم.
    منظورت از تمام 13 فايل يعني ايكونهاش هستش يا فقط فايل menu.ml . بعد ميشه چند تا منو رو با هم وارد كرد يا يه منو ميشه . چطوري تو گوشي اون منويي كه دوست داريم رو انتخاب كنيم

پروفشنال nachia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=46and02;864594]
    بابا یکی جواب منو بده من میخوام منو عوض کنم cid 49 & db2010 & red همی برنامه هارو دارم ولی نمی دونم چی کار کنم کمک کنید k750i[/

\tpa\preset\system\menu
    usb
    921600
    cid49 /d750k750/w800

***** Wait for 0x5a)

سلام و مرسی از راهنمایت فقط یه چیزی ببین من گوشی که وصل کردم بعد از 10 دقیقه نوشت this loader unlock و بعد تو این پیغام گیر کرد fs activation , please wait من خشته شدم و از کامپیوتر جداش کردم بعد از 2 ساعت
    ودیگه اینکه این نشخه beta از کجا گیر بیارم مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •