تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 143 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1423

نام تاپيک: کلوپ w950

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ببخشیدا میشه بگی چنذ روز اخه خیلی عجله دارم نکنه بیشتر از 1 ماه با شه
    البته واسه خودم نمیخوام .... واسه یکی از برو بچ ... من خودم دی900 دارم با 100تا 950 عوض نمیکنم
    گفتم شما با این شناسه چطور انقدر طرفدار این گوشی شدید
    پس بی خیال برو با همون دی900 دت حال کن-شوخی میکنما به دل نگیری-
    زود میاد یه هفته صب کن شاید دیدی قیمت جدیدترش اومد یعنی تا اول هفته بعد صبر کن.
    من رفته بودم تهران تا وامن850 بگیرم ولی نداشت مجبورا دبلیو 610 خریدم گفتم این همه راه الکی رفتم حداقل یه چیزی بگیرمکه پشیمون شدم عجله نکن

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آره فونت ها همون فونت هاي 990 هستش. فرقي ندارن. اگه داري از همون ها استفاده کن.

ارادتمند
    DEICIDE
    آره
    ریختم
    جواب داد
    ممنون

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گفتم شما با این شناسه چطور انقدر طرفدار این گوشی شدید
    پس بی خیال برو با همون دی900 دت حال کن-شوخی میکنما به دل نگیری-
    زود میاد یه هفته صب کن شاید دیدی قیمت جدیدترش اومد یعنی تا اول هفته بعد صبر کن.
    من رفته بودم تهران تا وامن850 بگیرم ولی نداشت مجبورا دبلیو 610 خریدم گفتم این همه راه الکی رفتم حداقل یه چیزی بگیرمکه پشیمون شدم عجله نکن
    مرسی زیمکا جون ... انشاالله پیر شی

داره خودمونی میشه iicty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض چند تا سوال

سلام
    من حدود یک ماهی میشه که w950 خریدم، چند تا مسئله هست که خواستم اینجا مطرح کنم تا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه:

1- من هر چی فیلم روی گوشی قبلیم که w800 بود کپی کردم توی این گوشی جدیده، فیلم ها همه پخش میشن و همه چیز هم مرتبه. فقط یه موقع هایی که فیلمو اجرا می کنم، وارد video viewer میشه اما فیلمی پخش نمیکنه، یه حالتی شبیه به هنگ بوجود میاد و بعضا بعد از 30 ثانیه فقط صدا رو پخش میکنه. ضمن اینکه اگر بخوام از این حالت در بیام حتما باید چند مرتبه back رو چند ثانیه نگه دارم تا شاید رضایت بده و از این حالت دربیاد. سعی کردم وضعیت گوشی رو هر چند وقت یکبار کنترل کنم ببینم دقیقا بعد از چه تغییراتی این مورد پیش میاد (مثلا کدوم برنامه ها open هستن و...) اما نتیجه ای نگرفتم. فکر کردم شاید فایلی روی گوشیم هست که گوشی نمیتونه اونو بخونه و باعث میشه روی بقیه فیلما تاثیر بگذاره، خلاصه این قضیه بدجوری حالمو گرفته... چون حتما باید گوشی رو خاموش روشن کنم تا درست بشه
    2- برادرم p990 داره و روی گوشیش تعداد زیادی کلیپ با فرمت mp4 ریخته . هر کلیپی تقریبا 12 الی 15 مگ حجمشه. روی گوشی خودش فیلما خیلی سریع بالا میاد و play میشه. اما یکبار که یکیشو روی گوشی من تست کردیم، یه 10-12 ثانیه ای طول کشید تا فیلم play بشه! چرا؟
    3- یه موضوع دیگه اینکه وقتی فیلمای روی گوشیمو اجرا میکنم، اون پایین هنوز گزینه save ظاهر میشه، در حالی که فایل روی حافظه 4گیگ گوشی قبلا ذخیره شده. حتی چند بار هم که save میکنم بازم میاد!

با اینکه این مشکلات رو داره، ولی من خیلی دوستش دارم (گوشیو میگم!) و واقعا شیفته استیلش شدم. اگه بگم این یه گوشی استثنایی هستش، اغراق نکردم. هر کس این گوشی رو توی دستم میبینه، کلی با ظاهرش حال میکنه ولی تا میفهمه که دوربین نداره یه کم شل میشه! (دلشون بخواد) مهم اینه که این گوشی یک گوشی خاصه و برای افراد خاصی مثل شما و من ساخته شده.

خب دیگه سخنرانیم تموم شد، حالا اگه کسی راه حلی برای مشکلات من سراغ داره، بی نهایت ازش ممنون میشم راهنماییم کنه.

(یه سوال هم راجع به آپدیت گوشی داشتم، اینکه آیا بعد از آپدیت، فایلهای روی حافظه 4گیگ هم پاک میشن؟)

یه چیز دیگه هم هست که حیفم میاد نگم، اونم اینکه: «خیلی کلوپ باحالی دارین!»
    تمام.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

خوش به حالت که این گوشی رو داری من که فروختمش پشیمون شدم.
    اره اگه آپدیت کنی همه چیز پاک میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

رفتم علاالدین رو زیرو کردم نبود که نبود من این گوشی رو برای دوستم 20روزپیش گرفته بودم الانم رفتم سراغ همون اقا گفت تو دبی هم نیست ولی احتمالا بیادش اون موقع 215 گرفته بودم

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دوستم یکشنبه هفته پیش خرید 235 هزار، منم پنجشنبه اش خریدم 245 هزار. شنبه این هفته دوستم میگفت علائدین فقط یه مغازه داره اونم میده 310 هزار! چه شانسی اوردم من؛ ساعت 9 شب پنجشنبه به زور و با هزار بدبختی از دست دربون فرار کردم و رفتم تو، آخه درو بسته بود و کسی رو راه نمیداد
    برام خاطره P990 رو زنده کرد، ولی در یه سطح بالاتر.
    در ضمن اگه هنوزم کسی لنگه برنامه آفیس و pdf هست، بگه تا آپ کنم.

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من دوستم یکشنبه هفته پیش خرید 235 هزار، منم پنجشنبه اش خریدم 245 هزار. شنبه این هفته دوستم میگفت علائدین فقط یه مغازه داره اونم میده 310 هزار! چه شانسی اوردم من؛ ساعت 9 شب پنجشنبه به زور و با هزار بدبختی از دست دربون فرار کردم و رفتم تو، آخه درو بسته بود و کسی رو راه نمیداد
    برام خاطره P990 رو زنده کرد، ولی در یه سطح بالاتر.
    در ضمن اگه هنوزم کسی لنگه برنامه آفیس و pdf هست، بگه تا آپ کنم.
    آپ کنی ممنون میشم.

کسی میدونه چجوری میشه با بلوتوثی که به کامپیتر متصل هست به اینترنت وصل شد؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان به نظرتون تا اول اذر ماه میشه دوباره این گوشی نازنین را پیدا کرد یا خیر؟

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دیشب رنگ زرشکی . سفید . مشکی . بنفش دیدم البته تو کرج
    قیمت 230 با گارانتی 30 ماهه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •