سلام اگه ممکنه آخرین ورژن uTorrent رو بذارین...ممنون
سلام اگه ممکنه آخرین ورژن uTorrent رو بذارین...ممنون
سلام
آخرین ورژن های uTorrent و Azureus رو میشه از اینجاها دانلود کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یه سوال...آیا این مهمه که تعداد سیدها از چند تا باشه (سید من در حال حاضر 11 از 463 تا زده) و پیر ز 23 از 977 میخواستم ببینم به نظر شما این شرایط برای دانلود بده یا خوبه؟ جالبه که همه تورنتها در دقایق اول سرعتشون 25 به بالاست ولی یکهو سرعت میخوابه در حالی که من الان آپلودم 4 و دانلودم 3 هستش و در چند ثانیه ممکنه دانلودم به 10 برسه.....تمام تاپیک رو خوندم ...تعداد سیدرها رو هم بررسی کردم ولی باز هم همینجوری دانلود میشه...مشکل از جای دیگست که فعلا نتونستم تشخیص بدم
سلام
تعداد سیدها و پییر ها مناسبه
شما یه کاری کنید
تعداد کانکشن ها برای seed و peer رو زیادتر کنید
ممنون Amin نمیدونستم اینا ر. مفتی میدن !
----
دوستان یه اتفاقی در torrentspy افتاده من رو اون عکس بالا (برای دانلود فایل تورنت که کلیک میکنم لینک Mirror برای Mininova میاد شما هم همین موضوعو تو اون سایت دارین؟؟ اگه نه لطفا بگین چه جوری میشه برگردوند به حالت اول)
امین جان..میشه توضیح بدی چجوری زیاد کنم...البته میدونم سرت شلوغه ...امیدوارم ببخشی.اگه منظورت port هستش که بالای 40000 هستش.الان روی 600000 هستش..راستی تعداد سید من الان نوسان بین 13 تا 18 هستش..ولی متاسفانه هنوز سرعت دانلود روی 8 هستش و اکثرا پایین تره حتی..در کل بیشتر زمانها روی 4 هستش ...سرعت اپلودم تقریبا بیشتره و تنظیمات آپلود محدودیت تا 10 هستش و دانلود بدون محدودیت ....دیگه اینکه فایروالم ندارم با utorrent هم دارم این کار رو انجام میدم ..تو قسمت آیپی هم که نگاه میکنم بقیه هم سرعت دانلودشون روی 3 یا 4 هستش و اکثرا از من پایینتره سرعتشون البته نمیدونم اینایی که مینوسه برنامه صحت داره یا نه.تورنتی هم که ازش دانلود میکنم mininova هستش...ولی اگه اشتباه نکنم این تورنت از تورنتهای دیگه لینک بر میداره... بیشترین دانلود از همین لینک شده تو این سایت و در حالت متوسط قرار داده وضعیت رو .
بعد از ویرایش پستم دارم مینویسم:
تمام راه حلهای این صفحه رو رفتم سرعت نوسان بین 4 ت14شده ولی باز هم مناسب نیست .....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Gilopa; 29-07-2007 at 22:33.
سلام
اینجا رو ببین عزیز
![]()
امین جان تو u torrent گزینش فرق میکنه...ولی میدونم منظورت کجاست....همه این کارا انجام دادم...تاثیر نداره واسه من رو 70 هستش آوردم بالا پایین ولی زیاد فرقی نکرد.
واقعا ازت ممنونم به خاطر جوابت.
البته بگم تا اونجایی که متوجه شدم واسه اکثریت همینطوریه...نباید سخت گرفت..مثلا الان سرعت رو 29 هستش.
با عرض سلام
از امین یه سوال داشتم
یه سوال خیلی خیلی واجب داشتم
با این سرعت دانلود خوبه و دارم دانلود می کنم ولی یه مشکلی برام پیش اومده که نمی دونم چه طوری باید حلش کنم
من فیلم دلخواهم رو دارم دانلود می کنم اولا نی دونم کجا این فیلم رو ذخیره می کنه دوما اون فیلمی که فایل تورنت اونو تو برنامه اش اضافه کردم خودش با این که چیزی رو باز نمی کنه ولی به اندازه خود فیلم حجم داره
منظورم خود فایل نیست که باید اونو Add کنیم تو برنامه . اون که اصلا حجمی نداره
یه فایل از فیلم هست با پسوند AVI که به اندازه خود فیلم حجم داره!!!
% سوال اولم خیلی واجبه %
در ضمن اگر مثلا 40 درصد از فیلم رو دانلود کرده باشه میشه اون تکه از فیلم رو میشه دید یا نه
با تشکر
سلام
از چه برنامه ای استفاده میکنید ؟
خب برین تو تنظیمات ببینید کجا داره سیو میکنه
-----------------------------------------------------
بله
تورنت اینجوریه که حجم مورد نیاز برای فایل رو همون اول اشغال میکنه
----------------------------------------------------
بستگی داره چطوری دانلود شده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)