بله ..کرکش فعلا کار میکنه ..منتها این کرک ها پس از مدتی توسط مایکروسافت شناسایی میشن ..پس یا باید ویستا رو آپدیت نکنید تا شناسایی نشوید یا این که گوش به زنگ کرک های جدید هم باشید..در هر حال فعلا که داره کار میکنه ..![]()
بله ..کرکش فعلا کار میکنه ..منتها این کرک ها پس از مدتی توسط مایکروسافت شناسایی میشن ..پس یا باید ویستا رو آپدیت نکنید تا شناسایی نشوید یا این که گوش به زنگ کرک های جدید هم باشید..در هر حال فعلا که داره کار میکنه ..![]()
سلام به همه
روزتون بخیر
من همه این کارهارو انجام دادم
اما باز ارور زیر رو واسم داد
مشکل کار کجاست؟
![]()
ای دهن مایکروسافت!
من که از هیج کرکی استفاه نمیکنم تا تابستون... اخه چرا ما نباید قانونی باشیم؟
من نمیتونم آی ای هفت رو آپدیت کنم و لازمه که آپدیت کنم چون موزیلا جونم اصلا با وبلاگهای بلاگفا راه نمیاد و اصلا 300 تا تگ نمیشناسه.
اون کرک رو مشه کسی آپلود کنه و بذاره؟
من فکر میکنم هر کرکی هم که بیاد تو آپدیتهای بعدی شناسایی میشه و از کار میافته
دوستانی که زحمت میکشن وویندوزویستاشونواکتیومیکن ن توجه داشته باشندکه گزینه ی Update Window راغیرفعال کنن چون باکوچکترین آپدیتی لومیرید
دوستانی که زحمت میکشن وویندوزویستاشونواکتیومیکن ن بیان بگن چیکار کردن که درست اکتیو شد
والا من هم همون راه هارو رفتم
اما نشد که نشد
هنوزم مینویسه 30 روز
راستی
بعد اینکه تلاش کردم اکتیوش کنم و اروری که تو پست قبلم گذاشتمو داد یه نوشته سمت راست پایین دسکتاپ اومد
این یعنی چی؟
الان تو اکس پی هستم و دقیق یادم نیست چی نوشته بود
رفتم تو ویستا میگم چی بود
------------------=============---------------------
الان تو ویستا هستم
نوشته:
Windows Vista (TM)
Evaluation Copy. Build 6000
Last edited by armin_goooodboy; 07-02-2007 at 14:16.
P30World قرار نیست Vista رو برای فروش بذاره؟![]()
X_Man جان برای چی برای فروش نمیذارن دلیلی داره؟
سلام به همگی بالاخره آموزش اکتیوکردن ویندوزویستا رو آپلود کردم به صورت پی دی اف هستش حجم : 2.89MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : دوستان توجه کنن که گزینه آپدیت ویندوزخودشونو غیرفعال کنن درغیراین صورت بازم ویندوز ویستاشون به صورت سه روزه درمیاد
ودوستانی که این آموزش رو دان وبه کارمیبرن خواهشا یه ندایی تو همین تاپیک به بقیه بدن
مرسی اینتر جان
ببینم با این میتونم یا نه
رفتم واسه دانلود
تنکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)