نه
من با شرکتهای مختلف داشتم و از سرعت این بهتره چون فاصله خانه من در حداکثر مرز ۷مگابیت برای adsl هست
و حجم نامحدودش برای من می ارزه
نه
من با شرکتهای مختلف داشتم و از سرعت این بهتره چون فاصله خانه من در حداکثر مرز ۷مگابیت برای adsl هست
و حجم نامحدودش برای من می ارزه
درود
من طی 14 سال اخیر از ISP های زیادی سرویس گرفتم، DSL از پارس آنلاین و آسیاتک و مخابرات گرفته تا وایرلس P2P و نت ثابت TD مبین نت و ایرانسل و ... . واقعا میتونم بگم زیتل از هر لحاظ یک سر و گردن بالاتر بوده. حداقل ـش این بوده که اکثر اوقات احساس خوبی نسبت به سرویسی که ازشون گرفتم داشتم! همین الان این جا با TD ایرانسل سرعت 10 مگا"بایت" (حدود 80 مگابیت) با سرورهای داخلی دارم میگیرم، ولی به خاطر DNS های افتضاحی که ایرانسل داره استفاده میکنه برای این شبکه، تقریبا تو تمام دانلود های حجیم ـی که انجام میدم فایل ناقص دانلود میشه! که مجبورمیشم تک کانکشن انجام بدم دانلودم رو. از طرفی به شدت سر اتصال VPN با TD ایرانسل مشکل دارم و عملا به خاطر همین ماجرای DNS، بهترین سرعتی که با VPN میتونم بگیرم شاید 1 مگابایت باشه کلا!
راجع به زیتل، بوده مواردی که سرعت وحشتناک نوسان داشته یا قطع و وصلی ها خیلی اذیت کرده ولی "نهایتا" و "به طور میانگین" همیشه عملکرد بهتری به نسبت سایرین از زیتل دیدم. به مرور هم سایت های جدید دارن اضافه میکنن و به محض اضافه شدن سایت به درخواست خودشون کارشناس میفرستند که مودم رو با دکل جدید تنظیم کنند.
حجم نامحدود بدون سیاست آستانه مصرف ـی هم که دارند واقعا از نظر من عالیه. حداقل تکلیف من با خودم مشخصه که ماهی یک بار فقط باید برای اینترنت پرداخت انجام بدم و دیگه نگرانی از بابت این که مبادا این وسط ترافیک تموم شه ندارم. به لحاظ استریم و استفاده از سرویس هایی مثل فیلیمو هم که این ماجرای حجم نامحدود واقعا کمک کننده است.
به هر صورت بخوام زیتل رو توصیف کنم، مجموعه ای هست که واقعا از صفر شروع کرده و داره پله پله بالا میره!همین که احساس میکنم واقعا نیت ـشون پیشرفت ـه (برخلاف خیلی از ISP های دیگه) ، خودش باعث میشه اگر مشکلی هم وجود داشته باشه تحمل کنم چون از نظر من چشم انداز مثبت ـه. در ادامه اگر هم جایی احساس کنم کم کاری از سمت مجموعه داره صورت میگیره، اصلا تحمل نمیکنم و صد در صد درخواست جمع آوری میدم، ولی حداقل فعلا "گوش شیطون کر" عملکردشون خوبه...
![]()
به هر صورت امیدوارم کمک کرده باشم.
موفق باشید
Last edited by mobile-1199; 14-06-2021 at 09:50.
آقا اينا چه جوری اينترنت نا محدود با سرعت 40 مگ ميدن ماهی 150 تومن! کلاه برداريه؟ شرکتای معتبر ميليونی ميگيرين 100 گيگ هم بهت نميدن! اينام حتماً از 1 مگ هست عشقی به بالا ديگه؟
به نظرم پیامتون تبلیغات هست یا جستجو کاملی نداشتید....
عذرخواهی میکنم، نمیدونم چطور چنین اشتباهی رو تایپ کردم و جابجا نوشتم. دانلود 100 و آپلود 40.
تست سرعت دانلود فایل سرور داخلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت از سرور خارجی:
درود و سپاس براي گزارشي که از کارکرد ISP ها داديد.
فقط يه نکته و اون اين که نيمه کاره موندن دانلود نمي تونه از DNS باشه. DNS يه کار بيشتر نمي کنه و اون در آوردن نشاني سايتها در لحظه نخست وصل شدن هست. بعدش ديگه همه چيز به سيگنال، پايداري کانکشن و وضعيت روترهاي ISP و مسير تا سايت مورد نظر برمي گرده.
توي VPN هم اصلا شما کاري به DNS آي اس پي خودتون نداريد که خوب و بدش مطرح باشه. اونجا شما با DNS هاي سرويس دهنده وي پي ان طرفيد. اگه VPN تون کلا بد کار مي کنه، يا باز بر مي گرده به فروشنده اش، يا مسير و سياست ISP ها که شايد بخوان اين جور سرويس هاي مورددار(!) رو بندازن يا زيرسيبيلي رد کنن.
بحث سرعت و پهناي باند هم هيچ ربطي به DNS نداره. اگه DNS بد کار کنه فوقش شما يه کم ديرتر سايت رو پيدا مي کنيد يا اصلا پيدا نمي کنيد. اونم راهکارش استفاده از يه DNS خوب ديگه اس که توي يه ترد ديگه در موردش بحث شده.
خلاصه، نصيحت به همه دوستان و سروران و بزرگواران فروم باز: خيلي خوبه که يادگرفتين يه چيزي به نام DNS هم وجود داره، ولي همه چيز رو به اون ربط نديد و مهمتر اين که به خاطرش ISP تون رو عوض نکنيد. درست کردنش راه حل رايگان داره.
توي اينترنت هزار تا چيز ديگه هم هست که اگه يکي شون مشکل به هم بزنه، نت تون داغون مي شه. به دوستاتون هم بگيد!
درود دوست عزیز
بنده تگ کاربر فعال بخش اینترنت 4G رو روی یوزر قبلیم داشتم که به خاطر فراموش کردن ایمیل مجبور شدم مجدد اکانت بسازم، با جست و جو هم به راحتی به اون یوزر من و فعالیتم میرسین:
تاریخ عضویت من در فروم هم قبل از شما بوده، خلاصه این که "پایداری کانکشن" و "پارامترهای سیگنال دهی تا سایت" و "روت ـی که شبکه ازش عبور میکنه" و ... رو خود من اشراف کامل دارماین مطلب اول بزرگوار
مطلب دوم، راجع به شبکه TD-LTE ایرانسل هست که تاپیک مربوط بهش در فروم حدود 800 صفجه جلو رفته و راجع به این موارد هم مفصل و به کرات بحث صورت گرفته. بیشتر فعالیت من با اکانت قبلی و همین اکانت فقط داخل تاپیک های TD و 4G ایرانسل بوده!فرمایش شما رو میذارم به حساب این که کلا در بحث های اون تاپیک شرکت نداشتید، جدای از این که بخش اعظم پست شما فکت های نه چندان کامل بود که ارتباطی هم به صحبت من نداشت!
صرفا اطلاعات عمومی خودتون از واژه DNS رو داخل یک پست جمع آوری کردید.
پیشنهاد میکنم به تاپیک همسایه یه سر بزنید، بحث های زیادی راجع به این موارد انجام گرفته.
موفق باشید![]()
Last edited by mobile-1199; 14-06-2021 at 10:17.
از اين که مصدع اوقات شريف شما و دوستان شدم، پوزش مي خواهم. بر اندک سواد بنده خرده مگيريد. به رزومه بلند بالا و سابقه بيمه شما در اين سايت جسارت نمي کنم. حتما تجربه شما از 20 و اندي سالي که بنده در کسوت ادمين شبکه و سيستم خاک خوردم، بيشتر است و تفت دادن موضوع در 800 صفحه به وضعيت نابود دي ان اس هاي کشور و بهبود سيگنال کاربران کمک کرده است.
فقط بس که دوستان در تاپيکهاي مختلف هر چيز بي ربطي رو به دي ان اس ربط مي دادند دچار خارش مغز و زگيل روان شده بودم، که خواستم بدينوسيله يادآور شوم تا برخي آيتم هاي ديگر هم ديده شوند.
به فرموده به تاپيک هاي همسايه سر خواهم زد و از رويشان ده بار خواهم نوشت: درود بر زيتل، مرگ بر پياز
سلام دوستان مصرف حجم استفاده شده رو از کجا میشه دید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)