تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 74 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 737

نام تاپيک: TD-LTE - Wireless / شرکت زیتل - Zitel

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یه خط داغون با بافت فرسوده adsl داشته باشی این سرعت هم با قیمت خیلی کمتر بهت میده
    نه
    من با شرکتهای مختلف داشتم و از سرعت این بهتره چون فاصله خانه من در حداکثر مرز ۷مگابیت برای adsl هست

و حجم نامحدودش برای من می ارزه

2. این کاربر از rezad1393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

یه خط داغون با بافت فرسوده adsl داشته باشی این سرعت هم با قیمت خیلی کمتر بهت میده
    درود

من طی 14 سال اخیر از ISP های زیادی سرویس گرفتم، DSL از پارس آنلاین و آسیاتک و مخابرات گرفته تا وایرلس P2P و نت ثابت TD مبین نت و ایرانسل و ... . واقعا میتونم بگم زیتل از هر لحاظ یک سر و گردن بالاتر بوده. حداقل ـش این بوده که اکثر اوقات احساس خوبی نسبت به سرویسی که ازشون گرفتم داشتم! همین الان این جا با TD ایرانسل سرعت 10 مگا"بایت" (حدود 80 مگابیت) با سرورهای داخلی دارم میگیرم، ولی به خاطر DNS های افتضاحی که ایرانسل داره استفاده میکنه برای این شبکه، تقریبا تو تمام دانلود های حجیم ـی که انجام میدم فایل ناقص دانلود میشه! که مجبورمیشم تک کانکشن انجام بدم دانلودم رو. از طرفی به شدت سر اتصال VPN با TD ایرانسل مشکل دارم و عملا به خاطر همین ماجرای DNS، بهترین سرعتی که با VPN میتونم بگیرم شاید 1 مگابایت باشه کلا!

راجع به زیتل، بوده مواردی که سرعت وحشتناک نوسان داشته یا قطع و وصلی ها خیلی اذیت کرده ولی "نهایتا" و "به طور میانگین" همیشه عملکرد بهتری به نسبت سایرین از زیتل دیدم. به مرور هم سایت های جدید دارن اضافه میکنن و به محض اضافه شدن سایت به درخواست خودشون کارشناس میفرستند که مودم رو با دکل جدید تنظیم کنند.

حجم نامحدود بدون سیاست آستانه مصرف ـی هم که دارند واقعا از نظر من عالیه. حداقل تکلیف من با خودم مشخصه که ماهی یک بار فقط باید برای اینترنت پرداخت انجام بدم و دیگه نگرانی از بابت این که مبادا این وسط ترافیک تموم شه ندارم. به لحاظ استریم و استفاده از سرویس هایی مثل فیلیمو هم که این ماجرای حجم نامحدود واقعا کمک کننده است.

به هر صورت بخوام زیتل رو توصیف کنم، مجموعه ای هست که واقعا از صفر شروع کرده و داره پله پله بالا میره!
    همین که احساس میکنم واقعا نیت ـشون پیشرفت ـه (برخلاف خیلی از ISP های دیگه) ، خودش باعث میشه اگر مشکلی هم وجود داشته باشه تحمل کنم چون از نظر من چشم انداز مثبت ـه. در ادامه اگر هم جایی احساس کنم کم کاری از سمت مجموعه داره صورت میگیره، اصلا تحمل نمیکنم و صد در صد درخواست جمع آوری میدم، ولی حداقل فعلا "گوش شیطون کر" عملکردشون خوبه...

به هر صورت امیدوارم کمک کرده باشم.

موفق باشید
    Last edited by mobile-1199; 14-06-2021 at 09:50.

4. 6 کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا اينا چه جوری اينترنت نا محدود با سرعت 40 مگ ميدن ماهی 150 تومن! کلاه برداريه؟ شرکتای معتبر ميليونی ميگيرين 100 گيگ هم بهت نميدن! اينام حتماً از 1 مگ هست عشقی به بالا ديگه؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

به نظرم پیامتون تبلیغات هست یا جستجو کاملی نداشتید....

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

من این رو توی یکی از پست های شبکه چی دیدم و علم خودم نبود.
    شما upload بالاتر دارید از دانلود؟ عجیبه.

البته با توجه به تجربه ای که از adsl مخابرات داشتم (و همین الان همسایه ما با هاش درگیره) اگه همین الان رییس مخابرت تهران بیاد در خونه و برام فیبر نوری مجانی با حجم نا محدود بده من میگم خیلی ممنون ولی نمخوام از شما.

اون دو ماهی که از مخابرات محلون adsl گرفتم فهمیدم مردم چرا دادشون از این مخابرات دراومده.
    عذرخواهی می‌کنم، نمیدونم چطور چنین اشتباهی رو تایپ کردم و جابجا نوشتم. دانلود 100 و آپلود 40.

9. 3 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

درود
    ...
    ولی به خاطر DNS های افتضاحی که ایرانسل داره استفاده میکنه برای این شبکه، تقریبا تو تمام دانلود های حجیم ـی که انجام میدم فایل ناقص دانلود میشه! که مجبورم تک کانکشن انجام بدم دانلودم رو، از طرفی به شدت سر اتصال VPN با TD ایرانسل مشکل دارم و عملا به خاطر همین ماجرای DNS، بهترین سرعتی که با VPN میتونم بگیرم شاید 1 مگابایت باشه کلا!
    ...
    درود و سپاس براي گزارشي که از کارکرد ISP ها داديد.

فقط يه نکته و اون اين که نيمه کاره موندن دانلود نمي تونه از DNS باشه. DNS يه کار بيشتر نمي کنه و اون در آوردن نشاني سايتها در لحظه نخست وصل شدن هست. بعدش ديگه همه چيز به سيگنال، پايداري کانکشن و وضعيت روترهاي ISP و مسير تا سايت مورد نظر برمي گرده.

توي VPN هم اصلا شما کاري به DNS آي اس پي خودتون نداريد که خوب و بدش مطرح باشه. اونجا شما با DNS هاي سرويس دهنده وي پي ان طرفيد. اگه VPN تون کلا بد کار مي کنه، يا باز بر مي گرده به فروشنده اش، يا مسير و سياست ISP ها که شايد بخوان اين جور سرويس هاي مورددار(!) رو بندازن يا زيرسيبيلي رد کنن.

بحث سرعت و پهناي باند هم هيچ ربطي به DNS نداره. اگه DNS بد کار کنه فوقش شما يه کم ديرتر سايت رو پيدا مي کنيد يا اصلا پيدا نمي کنيد. اونم راهکارش استفاده از يه DNS خوب ديگه اس که توي يه ترد ديگه در موردش بحث شده.

خلاصه، نصيحت به همه دوستان و سروران و بزرگواران فروم باز: خيلي خوبه که يادگرفتين يه چيزي به نام DNS هم وجود داره، ولي همه چيز رو به اون ربط نديد و مهمتر اين که به خاطرش ISP تون رو عوض نکنيد. درست کردنش راه حل رايگان داره.

توي اينترنت هزار تا چيز ديگه هم هست که اگه يکي شون مشکل به هم بزنه، نت تون داغون مي شه. به دوستاتون هم بگيد!

11. 4 کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

درود و سپاس براي گزارشي که از کارکرد ISP ها داديد.

فقط يه نکته و اون اين که نيمه کاره موندن دانلود نمي تونه از DNS باشه. DNS يه کار بيشتر نمي کنه و اون در آوردن نشاني سايتها در لحظه نخست وصل شدن هست. بعدش ديگه همه چيز به سيگنال، پايداري کانکشن و وضعيت روترهاي ISP و مسير تا سايت مورد نظر برمي گرده.

توي VPN هم اصلا شما کاري به DNS آي اس پي خودتون نداريد که خوب و بدش مطرح باشه. اونجا شما با DNS هاي سرويس دهنده وي پي ان طرفيد. اگه VPN تون کلا بد کار مي کنه، يا باز بر مي گرده به فروشنده اش، يا مسير و سياست ISP ها که شايد بخوان اين جور سرويس هاي مورددار(!) رو بندازن يا زيرسيبيلي رد کنن.

بحث سرعت و پهناي باند هم هيچ ربطي به DNS نداره. اگه DNS بد کار کنه فوقش شما يه کم ديرتر سايت رو پيدا مي کنيد يا اصلا پيدا نمي کنيد. اونم راهکارش استفاده از يه DNS خوب ديگه اس که توي يه ترد ديگه در موردش بحث شده.

خلاصه، نصيحت به همه دوستان و سروران و بزرگواران فروم باز: خيلي خوبه که يادگرفتين يه چيزي به نام DNS هم وجود داره، ولي همه چيز رو به اون ربط نديد و مهمتر اين که به خاطرش ISP تون رو عوض نکنيد. درست کردنش راه حل رايگان داره.

توي اينترنت هزار تا چيز ديگه هم هست که اگه يکي شون مشکل به هم بزنه، نت تون داغون مي شه. به دوستاتون هم بگيد!
    درود دوست عزیز

بنده تگ کاربر فعال بخش اینترنت 4G رو روی یوزر قبلیم داشتم که به خاطر فراموش کردن ایمیل مجبور شدم مجدد اکانت بسازم، با جست و جو هم به راحتی به اون یوزر من و فعالیتم میرسین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاریخ عضویت من در فروم هم قبل از شما بوده، خلاصه این که "پایداری کانکشن" و "پارامترهای سیگنال دهی تا سایت" و "روت ـی که شبکه ازش عبور میکنه" و ... رو خود من اشراف کامل دارم این مطلب اول بزرگوار

مطلب دوم، راجع به شبکه TD-LTE ایرانسل هست که تاپیک مربوط بهش در فروم حدود 800 صفجه جلو رفته و راجع به این موارد هم مفصل و به کرات بحث صورت گرفته. بیشتر فعالیت من با اکانت قبلی و همین اکانت فقط داخل تاپیک های TD و 4G ایرانسل بوده!
    فرمایش شما رو میذارم به حساب این که کلا در بحث های اون تاپیک شرکت نداشتید، جدای از این که بخش اعظم پست شما فکت های نه چندان کامل بود که ارتباطی هم به صحبت من نداشت! صرفا اطلاعات عمومی خودتون از واژه DNS رو داخل یک پست جمع آوری کردید.

پیشنهاد میکنم به تاپیک همسایه یه سر بزنید، بحث های زیادی راجع به این موارد انجام گرفته.
    موفق باشید
    Last edited by mobile-1199; 14-06-2021 at 10:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

درود دوست عزیز

بنده تگ کاربر فعال بخش اینترنت 4G رو روی یوزر قبلیم داشتم که به خاطر فراموش کردن ایمیل مجبور شدم مجدد اکانت بسازم، با جست و جو هم به راحتی به اون یوزر من و فعالیتم میرسین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاریخ عضویت من در فروم هم قبل از شما بوده، خلاصه این که "پایداری کانکشن" و "پارامترهای سیگنال دهی تا سایت" و "روت ـی که شبکه ازش عبور میکنه" و ... رو خود من اشراف کامل دارم این مطلب اول بزرگوار

مطلب دوم، راجع به شبکه TD-LTE ایرانسل هست که تاپیک مربوط بهش در فروم حدود 800 صفجه جلو رفته و راجع به این موارد هم مفصل و به کرات بحث صورت گرفته. بیشتر فعالیت من با اکانت قبلی و همین اکانت فقط داخل تاپیک های TD و 4G ایرانسل بوده!
    فرمایش شما رو میذارم به حساب این که کلا در بحث های اون تاپیک شرکت نداشتید، جدای از این که بخش اعظم پست شما فکت های نه چندان کامل بود که ارتباطی هم به صحبت من نداشت! صرفا اطلاعات عمومی خودتون از واژه DNS رو داخل یک پست جمع آوری کردید.

پیشنهاد میکنم به تاپیک همسایه یه سر بزنید، بحث های زیادی راجع به این موارد انجام گرفته.
    موفق باشید
    از اين که مصدع اوقات شريف شما و دوستان شدم، پوزش مي خواهم. بر اندک سواد بنده خرده مگيريد. به رزومه بلند بالا و سابقه بيمه شما در اين سايت جسارت نمي کنم. حتما تجربه شما از 20 و اندي سالي که بنده در کسوت ادمين شبکه و سيستم خاک خوردم، بيشتر است و تفت دادن موضوع در 800 صفحه به وضعيت نابود دي ان اس هاي کشور و بهبود سيگنال کاربران کمک کرده است.

فقط بس که دوستان در تاپيکهاي مختلف هر چيز بي ربطي رو به دي ان اس ربط مي دادند دچار خارش مغز و زگيل روان شده بودم، که خواستم بدينوسيله يادآور شوم تا برخي آيتم هاي ديگر هم ديده شوند.

به فرموده به تاپيک هاي همسايه سر خواهم زد و از رويشان ده بار خواهم نوشت: درود بر زيتل، مرگ بر پياز

14. 7 کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان مصرف حجم استفاده شده رو از کجا میشه دید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •