اینم از تونل افتخارشون
![]()
گذشته از هر نتیجه ای داورای اسپانیایی در حد محلاتم نیستن.فاجعه خیلی کمه فرا فاجعن
خطا از این واضح تر داریم!!!!!
قشنگ مرد اول میدان داوره
قشنگ داور گند زد تو بازی.......
بد شانسیمونم کریس اومد بیرون از بازی.
ونکته جالب اینکه دوستان بارسایی به اندازه ما شایدم بیشتر از داوری ناراضین
اینو دیگه خدابیش چجوری باید هضم کنیم.فکر کنم انتظار داشتن یه پنالتی چیزی هم براشون بگیره
متاسفانه پولای پرز کلا هدر رفت. داور فکر کنم یلدش رفته بود که بابا سفدا پول دادن نه اون یکی تیم
تو صحنه گل اول در برخورد پیکه و رونالدو
مچ پای رونالدو پیچ خورد و به همین دلیل تعویض شد !!!
یعنی از کاتالانی وحشی تر نداریم
پیکه نمیدونم چرا اینقدر دوست داره نفرت انگیز باشه !!
فقط امیدوارم رونالدو به فینال برسه !![]()
اشتباهات داوری خیـــــلی زیاد بود، اونقدر زیاد که نمیشه شمرد و گفت کفه ترازو به نفع کی بود.
همون بهتر که نتیجه مساوی شد، بهتره پرونده این الکلاسیکو و تیم داوریش رو همینجا واسه همیشه ببندیم.
بعنوان ی بارسایی دارم میگم داوری افتضاح بود!!!!
هم واسه ما هم واسه شما!
یه پنالتی واسه شما نگرفت .... گل سوارز خطا بود ... از اون یه گل مارو مردود اعلام کردن که آفساید نبود... بیل با استوک رفت تو ساق پای اومتیتی که اگه اومتیتی مثل بعضی از دوستان ( حالا من میگم سوارز خودمون که بهتون بر نخوره ولی میدونید تو تیمتونم کم ندارید از از این دسته بازیکنا! ) خودشو پرت زمین میکرد 6 بار میچرخید داور کارت زرد یا حتی قرمز رو میداد... کمک داورم کور بود ماشالا تو فاصله یک متری... اخراج سرجی که تو ریپلی هم دیده شد خود مارسلو اول اومد کخ ریخت و سرجی رو تریگر کرد... اول تنه زد بعد دستشو کشید اونم بدون توپ بعدشم ضربه این که به پشتش زد خودشو پخش زمین کرد و صورتشو گرفت .... جالبه دوستانی که میگن قرمز داشت دقیق یادم نیست الکلاسیکو رفت همین امسال بود یا پارسال که همین مارسلو با آرنج زد تو صورت مسی دهنش خون اومد کل بازیو با دستمال داشت راه میرفت! داور یه کارت زردم نداد!؟ راموسی که بعد کارت زرد 4 بار خطا کرد ولی تو هیچ کدوم کارت زرد دومشو نگرفت! بیلی که اگه اونور رو خطای اومتیتی کارت میگرفت دیگه اونجوری خشن و پرسینگ بازی نمیکرد و شاید اگه یه چیزی مثل اون تکلش میزد میشد کارت زرد دومش!!
----
در کل داور معلوم بود که مثل بعضی موارد که میگیم خریداری شده اونجوری نبود.... قشنگ رید به بازی دو طرف! یه تنه نتیجه بازیو عوض کرد! ( با اخراج سرجی و نگرفتن پنالتی شما! )
----
دلیل اخراج سرجی هم بنظرم خواست یکم کولینا بازی در بیاره چون دید بازی داره از دستش خارج میشه جو گیر شد مستقیم اخراج کرد که یکم بازیکنا بترسن دیگه همو نزنن!
ولی بازی بسی جذاب شده بود با اون کتک کاریابسی خوشمان آمد
![]()
Last edited by | SoRoush 8K |; 07-05-2018 at 09:53.
بله حرفاتون درسته فقط یه نکته رو هم من اضافه کنیم که باعث و بلنی و شروع کننده تمام قضایا جناب سوارز حداقل باید دو سه جا دیگه کازت زرد دوم رو میگرفت که به نظر داور محترم مستحق گرفتنش نبود.
گذشته از این مسایل بالا هم اشاره کردم وضعیت داورای اسپانیا فرا فاجعه ست و باید یه فکر اساسی براش کنن.
بارسایی ها چرا انقدر عصبی بودن؟![]()
یک تیم فقط همین جوری میتونه رکورد دار بیشترین بازی بدون باخت باشه و بازیکنشونم فقط همینطوری می تونه رکوردار بیشترین گل زده در ال کلاسیکو باشه !!!!
داوری در یک کلام ر....ده بود
اشتباهاتش برای هر دو طرف بود ولیی اشتباهات به ضرر بارسا کجا و به ضرر رئالل کجا !!!!
اینقدر واضح بوده اشتباها که نیاز به بازگویی هم نیست !!! ولی خب حافظه ی بارسایی ها ضعیفه و دو روز هیچی یادشون نیست دیگه
آخرین باری که بارسا در مقابل رئال اخراجی داده بود برمی گرده به 14 ال کلاسیکوی قبلاونم اخراج والدز بخاطر اعتراض بعد از سوت پایان بود فکر کنم
یعنی در این حد !!!!
یکی از منفور ترین بازیکنای تمام ادوار فوتبال در کنار رائول گارسیا ، قطعا سوارز هست ، هر کسی از کنارش رد می شد انگار ..... گذاشتن ، خودشو مینداخت زمین !!!و اعتراضم داشت که چرا خطا نگرفته داور!!! در حالی صحنه آهسته به وضوح نشون می داد حتی باد بازیکن رئال بهش نخورده
رئال به جز 10 دقیقه اول هر نیمه ، کامل سرتر بود و واقعا روون تر و بهتر بازی می کرد و حقش قطعا برد بود ولی خب بازی رو باید براشون در میاورد داور چون یک کارت قرمز صحیح به بازیکنشون داده بود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)