تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 91 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

واقعا ویلیان امروز فاجعه بود، بدترین عملکردی بود که از یک بازیکن چلسی تو ده دوازده سال اخیر دیدم، افتضاح کامل. این باخت رو هم خود من که پیش بینی میکردم، نمیشه از یازده بازیکن انتظار داشت که سه بازی پشت سر هم سخت تو یک هفته رو یدون مشکل پشت سر بزارن، اینجاست که کمبود بازیکن تیم و دست بسته بودن کونته تو استفاده از سیستم چرخشی، خودشو نشون میده. وقتی سیتی میره پنجاه میلیون پوند میده و واکر رو میخره ولی چلسی میره زاپاکاستا رو میخره، این نتایج کاملا قابل انتظاره. فقط باید بشینن دعا کنن که مصدومیت موراتا جدی نباشه وگرنه کار تیم تمومه. اون موقع که یورنته رو مفت مفت از دست دادن، باید فکر این روزها میبودن که فقط با دو مهاجم نمیشه تو چهار جام شرکت کرد.

2. 5 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کونته: قبلا گفته بودم برنامه امروزِ لیگ مشکل ساز می شود؛ از گذشته دی بروین نمی دانم اما او فوق العاده است!

سرمربی ایتالیایی چلسی از بازی امشب می گوید.

چلسی با شکست خانگی در برابر منچستر سیتی، کمی از کورس قهرمانی عقب افتاد. آنتونیو کونته بعد از بازی به بی بی سی گفت:

خستگی بازیکنان؟

قبلا هم در مورد برنامه بازی های لیگ در خصوص امروز گفته بودم. این برنامه(بازی با فاصله دو روز)، باعث شد امروز نتوانیم پرس کنیم. نتیجه قطعا ناامید کننده است اما بازیکنانِ متعهد من، نهایت توان خود را در زمین گذاشتند.

مصدومیت موراتا؟

آلوارو به خاطر مشکل ماهیچه مصدوم شد. دقیقا مشخص نیست مصدومیت چقدر جدی باشد اما من فکر می کنم آنقدر جدی نیست. موراتا شاید نتواند برای اسپانیا به میدان رود.

گلزنی دی بروین به تیم سابق؟

من نمی دانم در گذشته چه اتفاقی برای دی بروین در چلسی رخ داده است(اشاره به جواب شدن توسط مورینیو) اما کوین بازیکن فوق العاده با کیفیتی است.

تعویض موراتا با ویلیان و عدم فرصت دادن به باتشوایی؟

تصمیمی کاملا فنی بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حرفي براي گفتن نيست گفتني ها رو همون دوران شروع نقل و انتقالات گفتم و نويد اين روزا رو دادم !

6. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درخشش دی بروین باعث شد تا بار دیگر صحبت ها در خصوص فروش اشتباه این بازیکن توسط چلسی، داغ شود.

طرفداری- در دیدار حساس هفته هفتم لیگ برتر انگلستان، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . شاگردان آنتونیو کونته یک شکست خانگی دیگر را تجربه کردند تا با قرارگیری در جایگاه چهارم جدول، به کارشان در لیگ برتر ادامه بدهند. در ادامه، واکنش های توئیتری را مرور خواهیم کرد.

▬ پدرو > ویلیان
    موسندا > ویلیان
    آتسو > ویلیان
    مامان بزرگ من > ویلیان
    مامان بزرگ تو > ویلیان
    به معنی واقعی کلمه، هر کسی > ویلیان
    ▬ وضعیت تیم چلسی بعد از بازی های وسط هفته لیگ قهرمانان اروپا:
    آرسنال 0-0 چلسی
    منچستر سیتی 1-0 چلسی
    ▬ وقتی چلسی باخته و هوادارای چلسی مورینیو رو مقصر این شکست می دونن چون اون دی بروین رو فروخت! واکنش من:

▬ وقتی همه هوادارای چلسی، هوادار منچستر سیتی شدن، دیگه کی رو مسخره کنیم؟
    ▬ تمام این بحث چلسی-دی بروین تکراری شده! باشگاه چلسی، زمانی که هم برای اون ها و هم برای بازیکن، زمان درستی بود اجازه داد یه بازیکن از این تیم جدا بشه.
    ▬ بیاید همگی تظاهر کنیم که فروش دی بروین فقط به خاطر یه بازی بد در سویندن، تصمیم درستی بود!
    ▬ پنج نکته ای که از بازی چلسی یاد گرفتیم:
    آزپیلیکوئتا تو پست وینگ بک جواب نمیده
    ویلیان؟ حرفش هم نزنید!
    رودیگر باید بازی کنه
    موراتا، یه بازیکن کلیدی برای چلسی ــه.
    جلوی تیم های بزرگ، باید 2-5-3 بازی کنیم.
    ▬ گابریل ژسوس اون کیفیت کارلوس توز رو داره.
    اکانت رسمی باشگاه چلسی:
    کونته نمی خواهد در مورد اتفاقات گذشته در خصوص جدایی کوین دی بروین، نظری بدهد. اما با این حال، دی بروین را بازیکن بزرگی قلمداد می کند.
    ▬ واکنش فانتزی باز های لیگ برتر بعد از مصدومیت موراتا:

▬ محتوای جیب فابین دلف بعد از رفتن به خونه:
    - کلید
    - پول
    - تلفن همراه
    - ادن هازارد
    جیمی کرگر: واو! دی بروین یه سوپر استار ــه!
    ▬ کوین دی بروین 9 گل از 11 گل اخیرش برای منچستر سیتی رو خارج از محوطه جریمه زده.
    ▬ هوادار چلسی:
    ما داریم 10 به 12 بازی می کنیم! ویلیان پیراهن منچستر سیتی رو بپوشه خیلی بهتر ــه!
    ▬ واقعاً برای اون هایی که هنوز فکر می کنن ویلیان بازیکن خوبی برای چلسی ــه، احساس تاسف می کنم.
    ▬ ویلیان تبدیل شده به جسی لینگارد برزیلی ها!
    ▬ پدرو باید به جای ویلیان وارد زمین می شد
    ▬ صادقانه بگم، ویلیان بدترین بازیکنی ـــه که با پیراهن چلسی دیدم!
    ▬ هنوز دارم تلاش می کنم که بفهمم چطوری ویلیان اون توپ رو زد به دیوار دفاعی 1 نفره!
    ▬ دی بروین بهترین هافبک لیگ برتر ــه. پوگبا، اریکسن، کوتینیو و اوزیل بازیکن های خوبی هستن، ولی کلاس دی بروین متفاوته.
    ▬ تماشای دی بروین، لذت بخشه.
    ▬ تصور کنید فابیان دلف چند تا توپ طلا می گرفت اگه کسی 10 سال پیش متوجه می شد که این آقا، حقیقتاً یه دفاع چپه!

- - - Updated - - -

شاگردان کونته بعد از بازی چهارشنبه شب در مادرید، توان حمله نداشتند؛ منچسترسیتی با نمایشی قابل تحسین، گام مهمی برای قهرمانی برداشت.

طرفداری - تیم‌های چلسی و منچسترسیتی امروز از ساعت ۲۰:۰۰ در ورزشگاه استمفورد بریج به مصاف یکدیگر رفتند. دیداری که در نهایت با پیروزی مهمان به پایان رسید.
    مشخصات بازی
    روز و تاریخ بازی| شنبه، ۸ مهر 1396؛ ۳۰ سپتامبر 2017
    تورنمنت| هفته هفتم لیگ برتر
    گلزنان و دقایق| کوین دی بروین ۶۷
    گزارش بازی
    دو مدعی قهرمانی در لیگ برتر امشب در لندن به مصاف هم رفتند. آنتونیو کونته که فصل گذشته موفق شده بود پپ گواردیولا را دبل کند، امروز می دانست که برابر تیم هماهنگ سرمربی اسپانیایی کار دشواری در پیش دارد. از طرفی وضعیت بدنی خط هافبک و حمله چلسی، به زودی در بازی نمود پیدا کرد. چلسی بازی را هجومی آغاز کرد و آلوارو موراتا بر روی سانتر کانته در دقیقه ۲، با ضربه سر نزدیک بود دروازه حریف را باز کند. سیتی خیلی سریع، کنترل بازی را در اختیار گرفت. ضربه آزاد بدست آمده دی بروین را کورتوا مهار کرد. در دقیقه ۱۱، شوت سیلوا با اختلاف به بیرون رفت. در ادامه، تیبو کورتوا در شروع بازی اشتباه کرد و توپ را به ژسوس کوبید. این توپ با فاصله کم به بیرون رفت. در دقیقه ۲۵ فرار رودیگر از سمت راست و سانتر وی را بازیکنان سیتی را برگرداندند اما در ریباند، شوت آلونسو با برخورد به زمین، تبدیل به توپ خطرناکی شد که ادرسون به سختی توپ را به کرنر فرستاد. در دقیقه ۲۸، فرار زیبای داوید سیلوا و شوت وی را کورتوا به بیرون هدایت کرد. در این بین مصدومیت ناگهانی آلوارو موراتا، شرایط را برای چلسی سخت کرد. در دقیقه ۴۵، کرنر ارسالی دی بروین را فرناندینیو با ضربه سری عالی روانه دروازه کورتوا کرد تا جدی ترین موقعیت بازی خلق شد. تیبو کورتوا با واکنشی عالی، توپ را بیرون کشید. شاگردان کونته نیمه دوم را با حالتی تدافعی آغاز کردند تا امیدوار باشند حداقل یک امتیاز از این بازی بگیرند. اتفاقی که البته رخ نداد. در دقیقه ۵۳، بعد از کرنر ارسالی دی بروین، توپ در نهایت به استرلینگ رسید اما شوت این بازیکن با اختلاف نه چندان زیاد از بالای دروازه عبور کرد. در دقیقه ۶۰، در مهمترین موقعیت چلسی در این نیمه، هازارد از جناح چپ نفوذ کرد اما شوت وی را ادرسون به خوبی به بیرون از محوطه فرستاد. در دقیقه ۶۷، دی بروین قفل بازی را شکست! در لحظاتی که بازی برای هر دو تیم گره خورده بود، حرکت هوشمندانه دی بروین در یک دو کردن با ژسوس و شوت محکم وی، به گوشه دروازه کورتوا رسید تا منچسترسیتی سرانجام از حریف پیش بیافتد. بعد از این گل، بازیکنان چلسی همچنان در رسیدن به دروازه حریف ناتوان نشان می دادند و حتی وقتی به جلو می آمدند، نمی توانستند به عقب برگردند. در دقیقه ۷۷، سانتر کیهیل و نفوذ آزپیلیکوئتا از راست و سانتر وی را ادرسون نگذاشت به موقعیت تبدیل شود. در دقیقه ۸۳، ضدحمله سریع سیتی و نفوذ استرلیگ با سانتر او برای ژسوس همراه شد. مهاجم برزیلی به خوبی شوت زد اما رودیگر توپ را از خط دروازه بیرون کشید. بازی در نهایت با همین نتیجه به پایان رسید تا منچسترسیتی دوباره صدرنشین شود.
    شرح گل‌ها
    کوین دی بروین ۶۷: دی بروین قفل بازی را شکست! در لحظاتی که بازی برای هر دو تیم گره خورده بود، حرکت هوشمندانه دی بروین در یک دو کردن با ژسوس و شوت محکم وی، به گوشه دروازه کورتوا رسید تا منچسترسیتی سرانجام از حریف پیش بیافتد.

سیتیزن ها موفق شدند با تک گل کوین دی بروین، چلسی را شکست دهند.

طرفداری- شاگردان پپ گواردیولا با تک گل دقیقه 67 کوین دی بروین، چلسی را با نتیجه 1 بر 0 در استمفورد بریج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ادامه، تصاویر مربوط به این دیدار را مشاهده می کنید:

8. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شوک به چلسی؛ میلان مقصد بعدی کونته خواهد بود؟

به نظر می رسد آنتونیو کونته سرمربی موفق و ایتالیایی چلسی از شرایط خود در لندن راضی نیست.

به گزارش "ورزش سه"، شکست در دیدار خانگی این هفته برابر منچسترسیتی بدان معنا بود که فاصله مدافع عنوان قهرمانی با صدر جدول به 6 امتیاز افزایش یافته و اخبار حاکی از عدم رضایت کونته از فعالیت در لندن است. طبق گزارش گاتزتا دلا اسپورت، کونته از عملکرد مدیران تیمش در بازار تابستانی راضی نبوده و همچنین در حال حاضر از شرایط خود در لندن رضایت ندارد و به همین دلیل و همانگونه که خود وی بارها اشاره کرده امکان بازگشت او به ایتالیا وجود دارد.
    اما در این میان و با توجه به نتایج نه چندان خوب مونتلا روی نیمکت میلان و اخباری در مورد اولتیماتوم به او پیش از دربی دلامدونینا، روسونری می تواند مقصد بعدی کونته باشد. در این میان 2 سناریو پیش روی مدیران میلان قرار دارد؛ یا تا انتهای فصل با مونتلا ادامه داده و بعد از آن کونته را به خدمت بگیرند و یا در صورت ادامه نتایج ضعیف همین فصل مونتلا را برکنار کرده و احتمالا آنچلوتی را جانشین وی کنند. در گذشته و بعد از جدایی از یوونتوس نیز شایعاتی در مورد احتمال حضور کونته روی نیمکت میلان وجود داشت که به سرانجام نرسید.

پ. ن : كاري به درستي و غلط اين خبر ندارم ولي اگر يه درصد اين خبر درست باشه و اخر فصل كونته به ميلان بره از نظر من كونته يه خيانتكار بزرگ تلقي ميشه در اون صورت ! چرا چون همونطور كه اون موقع گفتم رفتن بونوچي به ميلان شك ندارم با نظر كونته صورت گرفته ! و اگر اين دو تا سال بعد با هم كار كنند نشان از خيانت بزرگ مديراي تيم و كونته به چلسي رو نشون خواهد داد !

مربي بايد جذبه و عرضه خريد بازيكن داشته باشه و باشگاه رو تحت فشار بزاره براش بازيكن بخرن مثل پپ ! شما ببين اونا كايل واكر رو گرفتن و بعد رفتن دنيلو رو گرفتن براي نيمكت ! بازيكني كه ما دنبالش بوديم براي تركيب ثابت !!!!!!!!!!!! ديگه همين يه نمونه كافيه برامون براي پي بردن ب ه كل ماجرا !

10. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

پ. ن : كاري به درستي و غلط اين خبر ندارم ولي اگر يه درصد اين خبر درست باشه و اخر فصل كونته به ميلان بره از نظر من كونته يه خيانتكار بزرگ تلقي ميشه در اون صورت ! چرا چون همونطور كه اون موقع گفتم رفتن بونوچي به ميلان شك ندارم با نظر كونته صورت گرفته ! و اگر اين دو تا سال بعد با هم كار كنند نشان از خيانت بزرگ مديراي تيم و كونته به چلسي رو نشون خواهد داد !

مربي بايد جذبه و عرضه خريد بازيكن داشته باشه و باشگاه رو تحت فشار بزاره براش بازيكن بخرن مثل پپ ! شما ببين اونا كايل واكر رو گرفتن و بعد رفتن دنيلو رو گرفتن براي نيمكت ! بازيكني كه ما دنبالش بوديم براي تركيب ثابت !!!!!!!!!!!! ديگه همين يه نمونه كافيه برامون براي پي بردن ب ه كل ماجرا !
    این قضیه عدم جذب بازیکن هیچ ربطی به کونته نداره، کونته تو تابستون تمام تلاششو کرد که باشگاه رو تحت فشار بزاره که براش خرید کنن ولی جواب باشگاه این بود که اگه ناراحتی برو، به جات میریم توماس توخل رو میگیریم. خبر این داستان هم چند روز مونده به آخر نقل و انتقالات تو سایتها اومد و در واقع خود باشگاه این خبرو پخش کرد که کونته رو ساکت کنه. مقایسه پپ و کونته تو این شرایط بی معنیه، چون سیتی مدیرانی داره که برای حفظ پپ حاضرن هر کاری بکنن ولی چلسی چنین تیمی نیست، اینو بعد این همه تعویض مربی باید متوجه شده باشین. در واقع تنها کاری که از دست کونته بر میومد این بود که استعفا بده و بره و باشگاه هم به راحتی استعفاش رو قبول میکرد. اینا برای مورینیوی دو سال پیش یا سال آخر دوره اول مورینیو هم همین گدابازی ها رو در آوردن و بازیکن براش نخریدن و هر دو بار اخراجش کردن. مدیریت چلسی با سیتی فرق داره، دلیل موفقیت الان سیتی هم همین نگاه بلندمدت و حرفه ای مدیرهای سیتی هستش نه مدیرهای احمق چلسی که شعورشون نمیرسه که برای چهارتا جام نمیشه فقط روی یازده بازیکن اصلی حساب کرد.
    کونته هم بره میلان، کاملا حق داره، همه شاهدن که چلسی چجوری بهش خیانت کرد و گزینه های مدنظرشو نگرفت.

12. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این قضیه عدم جذب بازیکن هیچ ربطی به کونته نداره، کونته تو تابستون تمام تلاششو کرد که باشگاه رو تحت فشار بزاره که براش خرید کنن ولی جواب باشگاه این بود که اگه ناراحتی برو، به جات میریم توماس توخل رو میگیریم. خبر این داستان هم چند روز مونده به آخر نقل و انتقالات تو سایتها اومد و در واقع خود باشگاه این خبرو پخش کرد که کونته رو ساکت کنه. مقایسه پپ و کونته تو این شرایط بی معنیه، چون سیتی مدیرانی داره که برای حفظ پپ حاضرن هر کاری بکنن ولی چلسی چنین تیمی نیست، اینو بعد این همه تعویض مربی باید متوجه شده باشین. در واقع تنها کاری که از دست کونته بر میومد این بود که استعفا بده و بره و باشگاه هم به راحتی استعفاش رو قبول میکرد. اینا برای مورینیوی دو سال پیش یا سال آخر دوره اول مورینیو هم همین گدابازی ها رو در آوردن و بازیکن براش نخریدن و هر دو بار اخراجش کردن. مدیریت چلسی با سیتی فرق داره، دلیل موفقیت الان سیتی هم همین نگاه بلندمدت و حرفه ای مدیرهای سیتی هستش نه مدیرهای احمق چلسی که شعورشون نمیرسه که برای چهارتا جام نمیشه فقط روی یازده بازیکن اصلی حساب کرد.
    کونته هم بره میلان، کاملا حق داره، همه شاهدن که چلسی چجوری بهش خیانت کرد و گزینه های مدنظرشو نگرفت.
    داداش كجا كونته باشگاه رو تحت فشار نهايت يكي دو روز خبر هايي شد و زود قراردادش رو تمديد و اضافه كردن و ديگه صداش در نيومد ! از طرفي فكر نكنم به همين كشكي باشه مربي قهرمان ليگ رو بگن نميخواي استعفا بده و برو !

ولي در اينكه سياست باشگاه گند زده به همه چي قبول دارم و شكي درش نيست ! اتفاقا مقايسه كونته و پپ بيجا نيست ! چرا چون مربي مثل پپ به شرطي قرارداد ميبنده كه مثلا 6 تا خريد مد نظرش رو به هر قيمتي ( بدون چونه زني و .... ) براش بخرن وگرنه نميره و با اون باشگاه نميبنده !

ولي فكر نكنم كونته همچين شرطي گذاشته باشه البته تا حدودي اون قهرماني كمي از نظر رواني كل باشگاه رو مغرور كرد و باز جريانات دوران مورينيو تكرار شد !

و اينكه چرا تا الان نمود پيدا نكرده اين خريد نكردن ها لاين بوده كه تيم در مواقعي كه بايد ميباخت تا مديريت تحت فشار قرار بگيره برد بازي هاش رو و باخت ها درست زماني شروع ميشه كه كار از كار گذشته و نه ميشه بازيكن گرفت و نه كار ديگه اي !

در هر صورت در اينكه امسال رو بايد تنهااميدمون به خود كونته باشه شكي نيست ! وگرنه به بازيكنايي مثل ويليان و پدرو و فابرگاس اميدي نيست !

14. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

داداش كجا كونته باشگاه رو تحت فشار نهايت يكي دو روز خبر هايي شد و زود قراردادش رو تمديد و اضافه كردن و ديگه صداش در نيومد ! از طرفي فكر نكنم به همين كشكي باشه مربي قهرمان ليگ رو بگن نميخواي استعفا بده و برو !

ولي در اينكه سياست باشگاه گند زده به همه چي قبول دارم و شكي درش نيست ! اتفاقا مقايسه كونته و پپ بيجا نيست ! چرا چون مربي مثل پپ به شرطي قرارداد ميبنده كه مثلا 6 تا خريد مد نظرش رو به هر قيمتي ( بدون چونه زني و .... ) براش بخرن وگرنه نميره و با اون باشگاه نميبنده !

ولي فكر نكنم كونته همچين شرطي گذاشته باشه البته تا حدودي اون قهرماني كمي از نظر رواني كل باشگاه رو مغرور كرد و باز جريانات دوران مورينيو تكرار شد !

و اينكه چرا تا الان نمود پيدا نكرده اين خريد نكردن ها لاين بوده كه تيم در مواقعي كه بايد ميباخت تا مديريت تحت فشار قرار بگيره برد بازي هاش رو و باخت ها درست زماني شروع ميشه كه كار از كار گذشته و نه ميشه بازيكن گرفت و نه كار ديگه اي !

در هر صورت در اينكه امسال رو بايد تنهااميدمون به خود كونته باشه شكي نيست ! وگرنه به بازيكنايي مثل ويليان و پدرو و فابرگاس اميدي نيست !
    اتفاقا کونته خیلی باشگاهو تحت فشار گذاشت و تو همه مصاحبه هاش از کمبود بازیکن میگفت و مثلا در مورد ماتیچ هم گفت من نظری ندارم و از باشگاه بپرسید و هفته اول لیگ جلوی برنلی هم کاملا مشخص بود که چقدر حالش گرفته هستش، دیگه جلوی رسانه ها که نمیتونه بیاد بیشتر از این کاری کنه و همون زمان کلی شایعه در مورد اختلاف کونته با باشگاه در مورد خرید بازیکنا بود. قراردادش هم که تمدید نکرد، فقط حقوقش رو کمی بردن بالا چون حقوق اولیه اش حتی از حقوق رونالد کومان اورتون هم کمتر بود و برای کسی که تیمو قهرمان کرده خنده دار بود، این مدیرهای چلسی کسانی نیستن که به اعتراض و فشار مربی هاشون اهمیتی بدن چون فوقش طرفو بیرون میکنن و آبرامویچ میره گاس هیدینک رو میاره میکنه مربی ! مورینیو هم تو فصل آخر کلی به عدم خرید بازیکن اعتراض کرد و از رفتارش کاملا مشخص بود که از باشگاه دلخوره ولی دیدیم که اصلا برای امنالو و گرانفسکایا مهم نبود، در حالی که مقصر اصلی نتایج اون فصل، همین احمق ها بودن که بازیکن نخریدن برای مورینیو.
    الان مطمئنم اگه کونته مربی سیتی بود و فصل قبل قهرمان شده بود، کلی براش خرج میکردن تا راضی نگهش دارن ولی تو چلسی از این خبرها نیست چون آبرامویچ قبول نمیکنه که یه مربی بخواد همه چیزو بهش دیکته کنه چون دوس داره همه کاره تیم و تصمیم گیرنده اصلی خودش باشه نه مربی. همینه که آرزو میکنم هر چه زودتر یه ثروتمند عرب یا چینی بیاد این تیمو بخره و دیکتاتوری آبرامویچ رو پایان بده.

16. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مهاجم ذخیره آبی پوشان، مصدومیت موراتا را به سان یک فرصت برای خود می بیند.

طرفداری- میچی باتشوایی، مهاجم بلژیکی چلسی می گوید که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ناحیه همسترینگ می تواند فرصت خوبی برای اثبات توانایی های او در استمفوردبریج باشد.
    به گزارش اسکای، باتشوایی در فصل جاری لیگ برتر با توجه به فیکس بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تنها یک بار در ترکیب اصلی آبی پوشان لندنی قرار گرفته است و با این وجود به لطف بازی در جام های دیگر، تاکنون 5 بار برای تیم خود گلزنی کرده است. با توجه به حاشیه نشینی موراتا برای مدتی، باتشوایی چنین گفته است:
    شاید گفتن این حرف عجیب باشد ولی گاهی بد اقبالی یک نفر، مایه خوشحالی دیگری است. می دانم که در هفته های پیش رو فرصت بازی کردن بیشتری نصیب من خواهد شد. این بستگی به خودم دارد که نشان دهم از چه توانایی هایی برخوردار هستم. می دانم که کونته به من اعتماد دارد وگرنه در همان تابستان به من اجازه جدایی می داد. این فرصتی برای من است و می خواهم هرگاه که فراخوانده شدم، آماده و موثر باشم. باید روی کار خودم تمرکز بالایی داشته باشم. پیش از این هم در ترکیب اصلی چلسی حضور داشته و بازی های خوبی از خود ارائه کرده ام. مهاجمی تاثیر گذار هستم ولی نه یک بذله گو.

18. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مهاجم اسپانیایی از لیست تیم ملی کشورش برای دو دیدار خارج شده است.

طرفداری- به نظر می رسد که آلوارو موراتا، مهاجم باشگاه چلسی دچار یک مصدومیت شده و این موجب نگرانی باشگاه لندنی شده است.
    به نقل از تلگراف، مهاجم اسپانیایی در دقیقه 35 دیدار منچسترسیتی و چلسی از زمین مسابقه به دلیل مصدومیت همسترینگ پای چپ از زمین مسابقه خارج شد.
    آنتونیو کونته، سرمربی باشگاه چلسی اذعان کرد که مهاجمش را به این دلیل از زمین مسابقه خارج کرده که ریسک نکند و پس از آن نیز گفت که مصدومیت موراتا جدی نیست.
    اما اکنون شرایط فرق کرده و موراتا از لیست تیم ملی اسپانیا برای دیدارها مقابل آلبانی و رژیم صهیونیستی خارج شده و به گفته فدراسیون اسپانیا، از پای مهاجم 24 ساله عکس گرفته شده و مشخص شده که وی دچار دو مصدومیت است.
    پزشکان معتقدند که آسیب دیدگی وی از دو همسترینگ بوده و بازیکن احتمالا بین 6 تا 8 هفته غایب خواهد بود هرچند که زمان مشخصی برای این دوری موراتا از میادین مشخص نشده است.
    اکنون برای گرفتن عکس های بیشتر، موراتا به لندن و باشگاه چلسی بازخواهد گشت تا توسط پزشکان مورد بررسی قرار گیرد.

20. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •