دوست عزیز لطفا یک تست سرعت هم با این مودم قرار بدید.
دوست عزیز لطفا یک تست سرعت هم با این مودم قرار بدید.
والا تا اونجايي كه من ميدونم فعلا اصلا و ابدا TD-LTE توصيه نميشه چون نه پوشش دهي درست و حسابي داره و هم اينكه تنوع بسته هاش خيلي نسبت به FD-LTE كمتره. من الان خودم تقريبا نه ماه هست كه ADSL رو جمع كردم و دارم با اينترنت فورجي معمولي ايرانسل اينترنت كل خونه رو تامين ميكنم و همه هم راضي هستن از سرعت و كيفيت نت. ولي در آينده احتمال اين ميره كه قيمت اينترنت ثابت ايرانسل بياد پايين و همچنين سرعت بالاتري ارائه بشه كه اونوقت ميشه واسه مهاجرت به TD-LTE فكر كرد
دوست عزیز من این مودم و مودم دی۳۵۰ رو دارم از لحاظ قدرت سیگنال هیچ فرقی نمی کنه فقط قابلیت نصب در فضای باز داره که باعث میشه سیگنال بهتری بگیرین
ولی توصیه نمیکنم اصلا
بعدا شما چه سیمکارت میخواستی رو اینا امتحان کنی؟! الان هیچ شرکت دیگه ای رو باند۴۲ و ۴۳ سرویس نامیده که بخوای امتحان کنی
این مودم فقط رو ۳۵۰۰ سرویس میده
دوست عزیز سیم ۴جی معمولی هم بزاری رو این مودم باز هم به دکلهای ۳۵۰۰ وصل میشی و کلا با ۴جی معمولی فرق داره واسه همین شما با مودم ۴جی ۵تا آنتنت پر هست
سیم معمولی رو این کو دمهای تی دی سرعت کمتری میده البته از سیم خود تی دی
رايتل يا همراه اول و تنها براي تست ران شدن سيم
Sent from my iPhone using Tapatalk
ولی در حال حاضر لاک بودن یا نبودن مودم فرقی نمی کنه
ولی نرم افزار روی مودم خیلی بد بنوشته شده و جالب نیست اصلا
با سيم ٤جي ايرانسل من بسرعت دانلود ٧مگ رسيد با اينترنت دالود منيجير و قبلا با مودم ٥١٧٢بيشتر از ٤مگ نمي شد با اينكه ٥خط آنتن رو پر نشون ميداد.در كل خوش امد ازش اما اين جريان فريمورش روي اعصابمه و آخر تغييرش ميدم.سرعت دانلود با سم كارت خودش tdهم با دو خونه از سه خونه بسرعت ١١مگ با اينترنت داناود منجير رسيدم و واقعا شگفت زده شدم كه همون ١٠٠مگ شارژ خودش رو سريع سوزوند و حالا دارم با ٤جي دارم ازش استفاده ميكنم.
شيراز -بلوار. بهشت(تاچارا)
در ضمن مي تونيد براحتي اكانت ف ي ل ppt... يا ltp2.... داخل خودش رو ست كنيد و براحتي به همه دستگاهاتون اينترنت آزاد برسونيد.من به lan٥١٧٢وصلش كردم و از طريق واي فاي اينترنت رو به بقيه دستگاه شر ميكنم.
خلاصه ي حركتي ديدم
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Masoud 206-16v; 29-11-2016 at 23:46.
چقدر فرکانس هست؟!
یه عکس از صفحه سیگنال بزار هم با سیم معمولی هم سیم تی دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیم معمولی و امروز اگر وقت کردم سیم تی دی رو دوباره قرار میدم داخلش و عکس میگیرم
فکر میکنم ایرانسل با این شرکت قرارداد بسته جهت تولید این مدل CPE بیرونی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Masoud 206-16v; 30-11-2016 at 13:48.
Snr
۱۳ خوبه کاملا ۵ مگ به بالا باید بگیری سرعت
از صفحه lte
عکس بزار اگه سیم تی دی خواستی عکس بگیری چون اون صفحه مقدار سیگنال رو هم نشون میده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)