درسته باختیم ولی انصافا فوتبال بازی کردیم...نیمه اول چوب غرور بازیکنا رو خوردیم...ولی امار داره همه چیو نشون میده:
3 ضربه تو چارچوب و سه گل...متاسفانه نبود کمال قشنگ حس شد...نصف بار دفاعی تیم رو دوش کمال بود...
ولی به این تیم خیلی امیدوارم...اگه تو حاشیه نره با این سبک بازی واقعا سال ها تامین خواهیم بود...قشنگ با برنامه بودیم...متاسفانه طارمی باز هم از فرصت هاش استفاده نکرد و کری ها و اینستاگرام و...!!!!
بازم تاکید میکنم اتوبوس و دفاع مطلق یه بازی دو بازی جواب میده ولی در اینده می بینید که چه تیمی قهرمانی ها رو درو خواهد کرد...
من امروز از همیشه پرسپولیسی ترم...پشت تیم و برانکو باید ایستاد...تو روزای برد که همه هستن...!
فقط و فقط به خاطر غرور بازیکن هامون بازی رو باختیم !
حتی خودِ طرفدار ها هم مغرور شده بودن من جمله خودم !
من هنوز هم نمیتونم گلایی که پرسپولیس خورد رو هضم کنم ! خیلی یه جور بودن !
ماشالا ، حریف هم 70 دقیقه اتوبوس پارک کرده بود !
.
به هر حال هنوز 9 بازی مونده و 27 امتیاز !
امیدوارم که آخر فصل قهرمان بشیم ، این باخت فدای قهرمانی بشه،
یاد بگیریم که تنها غرور میتونه ما رو شکست بده !![]()
امروز نه بچه ها خوب بودن (به جز صادق محرمی) ، نه ترکیب خوب بود نه تعویضمون نه سیستم و نحوه بازی تیم و در آخر برانکو هم خوب نبود
ولی اتفاقا به نظرم این باخت خوب و به موقع بود و یه جورایی برای ادامه راه و مسیر قهرمانی این باخت لازم بود
این باخت درسهای بزرگی به ما داد ، بهمون یاد داد غرور بدترین چیزه و مهمتر از اون برای قهرمانی متحدترمون کرد![]()
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 12-02-2017 at 18:53.
بازی تیم خوب نبود..
مسلمان و رفیعی با هم افت کرده بودن :(
باختیم، ولی شخصا خوشحال بودم که این دربی0 - 0 نشد!
بازی خوب بود، با این سبک دفاع استقلال کاری نمیشد کرد، اگرم میشد همون نیمه اول میشد...
چند تا توپ خوب از دست رفت و نیمه دوم هم بازی وسط زمین بود! الکی شوت میزدیم و الکی از دست میرفت...
کجا رفت اون بازی نیمه اول تراکتور؟ حتی اجازه ندادیم تراکتور نفس بکشه ولی این بازی خیلی مغرور بودیم و خیلی بد بازی کردی و خیلی بد هم باختیم!
امیدوارم برا بازی سپاهان همه حواسشون جمع شده باشه! بازی های بعدیمون خیلی مهمه
بازی خوبی بود روی منطق نباید این نتیجه اتفاق می افتاد ولی فوتبال رو منطق نیست
پرسپولیس عالی بازیو شروع کرد قبل از گل سروش استقلالیها هاجو واج بازی میکردن لمس توپشون به تعداد انگشتای دست نمیرسید.
بعد از گل پرسپولیس بازم حمله کرد و طارمی اگه اون توپو گل میکرد نتیجه سنگین دیگه ای به ضرر استقلال رقم میخورد .
به هر حال فوتباله ونتایج عجیبو غریب توش زیاد اتفاق میوفته
شاید کمالم بازی میکرد این نتیجه اتفاق می افتاد امروز روز شانس رقیب بود سه تا توپ سه تا گل وپارک اتوبوس تمام
پرسپولیس بعد از باخت به ذوب اهن همه بازیهاشو برد به نظرم بعد از این بازی هم تیم میتونه به شرایط بردن برگرده و فاصله رو حفظ کنه تا روز قهرمانی
.
دوستان یه طوری میگن استقلال اتوبوس پارک کرده بود که انگار باید حمله می کرد برای جبران 3 گل زده!!!!انگار باید حمله می کرد برای زدن چند تا گل دیگه به صدرنشین جدول!!!
دوستان یه طوری میگن تیم خوب بازی کرد انگار بازی دیگه ای رو دیدن.تیم خوب بازی کرد که طارمی دو تا تک رو نزد؟تیم خوب بود که سروش و مسلمان بیشتر از هروقت دیگه پاس اشتباه دادن؟تیم خوب بود که انصاری راحت دریبل خورد؟تیم خوب بازی کرد که روی گل سید جلال تو محوطه شش قدم بدون اینکه بازیکنی رو بگیره ایستاده بود؟!تیم خوب بود که چپمون اتوبان شده بود؟
امروز خوب نبودیم و سمت چپمون اتوبان بود و اونا خوب استفاده کردن
مغرورانه بعد گل بازی کردیم و باختیم
هضم این باخت سخته ولی با توجه به بازی های باقی مونده و اینکه بیشتر تو تهران هستیم قهرمانی که خیلی نزدیکمونه
Last edited by وین رونی; 12-02-2017 at 19:56.
پرسپولیس همونجا باختش ک یه دفاع راستو گذاشت هافبک دفاعی! تمام!
عزیزان مطلبو بخونید بعد در افشانی بکنید
من گفتم اول بازی پرسپولیس خوب بازی کرد. اوایل بازی احتمالا خواب بودی شما پرسپولیس تمام بازی دستش بود بعد گلم داشت حمله میکرد که طارمی ضربه سرو خراب کرد.
علت این نتیجه غرور بازیکن بوده یا بد بازی کردن یا هر چی تموم شد رفت.بجای عزاداری از تیم حمایت بکنید این تیم با وجود بازی بد هم میتونست دربی رو ببره به جای گیردادن به طارمیو دریبل خوردن انصاریو زمینو زمان از تیم حمایت بکنید تا قهرمانی. همین بازیکنا تو خیلی از بازیا تیمو نجات دادن حالا این بازی نشد که بشه.
اونا هم با ید یه روزی میبردن دیگه قرار نبود تا ابد دهر پرسپولیس استقلالو ناکام بکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)