راستی دمبابا کجاست خیلی وقته نیستایشالا که هرجا هست سلامت باشه
راستی دمبابا کجاست خیلی وقته نیستایشالا که هرجا هست سلامت باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و سرانجام آخرین بازمانده نسل طلایی چلسی هم به پایان خط رسید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارنده چندین رکورد باشگاه چلسی، در انتهای فصل چلسی را ترک خواهد کرد.
طرفداری- جان تری، مدافع انگلیسی باشگاه چلسی در انتهای فصل از این باشگاه جدا خواهد شد.
به گزارش توییتر رسمی باشگاه چلسی، جان تری بعد از ۲۲ سال حضور در باشگاه چلسی، با یک توافق دو طرفه در انتهای فصل جاری از باشگاه چلسی جدا خواهد شد. هنوز مقصد آینده این بازیکن مشخص نشده است.
وی در دوران حضورش در بین شیر های آبی لندن ۴ بار قهرمان لیگ برتر، ۵ بار قهرمان FA کاپ، ۳ بار قهرمان لیگ کاپ، ۱ بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا و یک بار هم قهرمان لیگ اروپا شده است. وی در ۷۱۳ بازی رسمی تا به حال برای چلسی به میدان رفته است که در این بازی ها ۶۶ گل هم به ثمر رسانده است.
تری گفت: "بعد از 22 سال حرف های زیادی برای گفتن وجود دارد و نمی توان به اندازه کافی از مردم، مربیان، هم تیمی ها و همه هوادارانی که از من حمایت کرده اند تشکر کرد. در حال حاضر هدف من کمک به بازیکنان چلسی برای کسب قهرمانی در فصل جاری است و بعد از آن در مورد تیم آینده تصمیم گیری خواهم کرد.مذاکرات مثبتی بین طرفین انجام شد و من احساس کردم حالا بهترین زمان برای جدایی از چلسی است. هنوز هم احساس می کنم توانایی های برای ارائه در زمین فوتبال دارم اما می دانم که موقعیت بازی کردن با لباس چلسی هم پایانی دارد. من همچنان مشتاق به بازی کردن هستم و مشتاقانه به سوی چالش جدیدی خواهم رفت. البته من همیشه هوادار چلسی خواهم ماند و برای موفقیت این تیم از جان خود خواهم گذشت. در نهایت باید اذعان کنم که کلمات قادر به توصیف عشق من به هواداران و باشگاه چلسی نخواهد بود و من باید از تک تک شما به علت حمایت های فراموش نشدنی طط این سالها تشکر کنم. تمام افتخاراتی که طی این سالها کسب کردیم متعلق به ما و هواداران است و من هرگز این دوران باورنکردنی را فراموش نخواهم کرد."
پ . ن "
20 سال افتخار ، 20 سال تعصب ، 20 سال تلاش ، 20 سال عشق ، 20 سال کاپیتانی ........ مرسی کاپیتان به خاطر همه چیز![]()
Last edited by vahidreza2007; 17-04-2017 at 21:24.
تری بهترین کاپیتان و جزو سه تا بازیکن برتر تاریخ باشگاهه و شاید بهترین دفاع وسط تاریخ لیگ برتر هم میشه بهش لقب داد
سخته همچین بازیکنایی یه روزی از تیم برن و خیلی بهتره که در نهایت با تیم خداحافظی کنن
ولی خب چون تری می خواد هنوز بازی کنه و توی چلسی هم بهش بازی نمی رسه احتمالا مثلا به یه تیم آمریکایی میره که تجربه جدید داشته باشه و یکی دو فصل هم حداقل کامل بازی کنه...
فصل بعدی با توی نقل و انتقالات خیلی خوب عمل کنیم. آخه مثلا بازیکنی مثل باتشوای بخریم که کلا بازی نکنه چه فایده داره؟!نمیدونم چرا کم کم دارم از کساتا و نوع بازیش متنفر میشم واقعا چرک و کثیف بازی میکنه و از وقتی صحبت چین و ... شده قشنگ بازیش ری...... و به نظرم عمدا داره اینجوری باز یمکینه ! امیدوارم اولین فروشمون باشه تو تابستون با یه قیمت خوب ! به جاش یا زوج الکسیس و موراتا رو بگیریم یا الکسیس و لوکاکو ! به شخصه موارتا رو ترجیح میدم ولی لوکاکو هم عالیه خداییش !
این فصل یه مشکل اصلی این بودش که کنته حدودا با 14-15 بازیکن توی لیگ استفاده می کرد و ذخیره ها به شدت کمن
راحت میشه 4-5 تا بازیکن خرید و همین طور از این همه بازیکنی که قرضی به تیمای دیگه دادیم حداقل 2 تا بازیکن رو میشه به تیم اورد مثل کریستنسن و ترائوره
کاستا هم واقعا ازش خوشم نمیاد و فقط یه مدت بهتر شده بود. درسته بازیکن گلزنیه ولی الان دیگه به درد چلسی نمی خوره و مطمئنا لوکاکو بیشتر از اون به درد ما می خوره
چرا آخه؟ سهمیه بگیرن اشکالی نداره و اتفاقا سهمیه گرفتن اونا از چند لحاظ مثبتهاز طرفی دوست نداشتم با باخت فرصت حضور منچستر رو در بیگ فور و گرفتن سهمیه بیشتر کنیم که متاسفانه با دست خودمون هدیه کردیم موقعیت رو !
یکی اینکه اگه مثلا قهرمان لیگ اروپا بشن برا خود لیگ برتر و امتیازبندی خوبه
یکی هم اینکه اگه توی لیگ برتر هم شانس چهارم شدن رو داشته باشن مطمئنا مثلا بازی با تاتنهام که خارج از خونه دارن با تموم تلاش کار می کنن و حداقل یه مساوی می گیرن
کلا هم برای وضعیت تیمای انگلیسی توی CL هم بهتره همین منچستر بیاد تا بعضی تیمای دیگه که کلا الکی برا زنگ تفریح تیمای دیگه میان![]()
خب تاتنهامی که جدیدا زیاد 4 تایی می کرد رو ما 4 تایی کردیم رفت![]()
واقعا امروز توی جام حذفی بازی سختی داشتیم و شاید حکم فینال داشت
هم از لحاظ مهم بود که تونستیم یه جام دیگه رو نزدیک بشیم هم اینکه کلا برای روحیه دو تیم برا لیگ هم این بازی خیلی مهم بود
من نیم ساعت آخر بازیو دیدم که خیلی زیبا بود
تاتنهام واقعا هجومی خیلی قویه و خوب حمله می کردن ولی با اومدن هازارد چلسی از موقعیت های خوب استفاده کرد
یعنی هازارد اول گل سوم رو به زیبایی زد و پاس گل چهارم هم به ماتیچ داد که یه شوت فوق العاده زد که لوریس فقط می تونست نگاه کنه
ماتیچ این گلش خیلی ارزشمند بود و بعضی بازی های نسبتا ضعیف این چند وقته خودش رو جبران کرد
کاستا هم زیاد کار خاصی نکرد و هنوز داره بد بازی می کنه. حالا بازی باتشوای رو ندیدم که چه جوری بود ولی در کل ترکیب کنته هم خوب بود
پ.ن:
جالبه تی وی ایران هم کلا هیچ شبکه این بازی به این زیبایی رو نداد!
این بازیو نخواستن بدن یا نخریدن در هر صورت دیگه فک کنم کلا از انگلیس تا آخر فصل بازی ندن بهتره چون دیگه چه بازیی از این بهتر می خوان بدن!![]()
برد فوق العاده ای بود!
یکی از بهترین بازیهایی بود که دیدم از نظر میزان هیجان و زیبایی!
کونته تو این بازی بر خلاف تصور از کاستا و هازاد تو نیمه اول استفاده نکرد که خیلی عجیب بود!
قیافه کاپتان و زوما بعد از گل چهارم بی نظیر بود.
جای تاسف داره که صدا وسیما همچین بازیای رو نشون نمیده.
فینال 6 خرداد هست باید ببینیم که آرسنال میخوریم یا من سیتی.
تبریک دوستان بازی فوقالعاده جذاب و عالی بود چلسی خیلی قشنگ بازی کرد و تانهام هم به هم چنین تو فاز حمله فوقالعاده خطرناک بودن و در کل بازی به شدت زیبایی بود در تعجبم چرا بازی بی خاصیتی مثل پاریس در لیگ فرانسه رو اون ساعت نشون داد ولی این بازی رو نه !
یه خبر خوش هم اینکه تیم چینی تو تابستان برای کاستا 90 میلیون پوند میده و میشه با پولش گریزمان رو خرید و گذاشت پشت سر لوکاکو یا موراتا !
به شخصه زوج موراتا و گریزمان رو به شدت ترجیح میدم ! سمت راست هم پدرو و سمت چپ هازاردچه خط حمله ای بشه !
میمونه یه وینگ بک چپ خوب و مطمئن که میشه باریکن سابق خودمون برتراند رو برگردوند ! نیاز به خرید یه دفاع وسط خوب و با تجربه علاوه بر برگردوندنه کریستین سن هم به شدت حس میشه !
به قول اقا وحید میشه 2-3 تا از بازیکن های قرضی خودمون رو هم برگردونیم
با توجه به علاقه ای که به رسم ترکیب دارمباز یه ترکیب برم روحم جلا پیدا کنه !
کورتوابدبختی با این خریدا مثلا ازپیلی و پدرو و الونسو و زوما و کیهیل و مایتچ و فابرگاس بیرون میونند
لوییز ----- کریستین سن ----- رومانیولی
کانته
برتراند-----------------ناینگولان
---------------- موزسس
هازارد -----------موراتا------- گریزمان
راستی نمیدونم شما هم موافقید یا نه بگویچ رو هم رد کنیم بره ! هر وقت تو دروازه بوده بزای رو باختیم
تا ترکیبی دیگر بدرود![]()
چلسی 4-2 تاتنهام؛ آبی ها اولین فینالیست FA CUP
چلسی موفق شد با ارائه یک بازی برتر 2-4 تاتنهام را مغلوب کرده و به فینال جام حذفی انگلیس راه پیدا کند.
به گزارش "ورزش سه"، دو مدعی اصلی قهرمانی در لیگ برتر، این بار در نیمه نهایی جام حذفی به مصاف هم رفتند. بازی با برتری چلسی آغاز شد و بعد از تنها گذشت 5 دقیقه این تیم به گل رسید. شاگردان کونته پشت محوطه صاحب یک ضربه ایستگاهی شدند و ویلیان برزیلی با ضربه ای دیدنی موفق شد دروازه هوگو لوریس را باز کند.دقایقی بعد، باتشوایی در محوطه جریمه تاتنهام صاحب موقعیت شد اما ضربه آرام او در اختیار سنگربان تاتنهام قرار گرفت. اما در دقیقه 18، تاتنهام بر خلاف جریان بازی به گل رسید. با ارسال اریکسن از راست، هری کین موفق شد با قطع توپ دیدنی توپ را به گوشه دروازه کورتوا هدایت کند تا بازی به تساوی کشیده شود.دقایق زیادی از بازی به علت تکل خطرناک دله آلی روی پای داوید لوییز و درگیری بازیکنان دو تیم سپری شد. در ادامه، تاتنهام با یک ضربه ایستگاهی صاحب موقعیت شد اما ضربه سر دایر از کنار دروازه به بیرون رفت. در اواخر نیمه اول، چلسی با متوقف شدن موسس در محوطه جریمه صاحب یک ضربه پنالتی شد و ویلیان این بار از فاصله ای نزدیک تر موفق به باز کردن دروازه تاتنهام شد. در ادامه نیز اتفاق خاصی رخ نداد تا نیمه اول با برتری 1-2 چلسی به پایان برسد. بازی در 45 دقیقه دوم با برتری تاتنهام آغاز شد و آنها در دقیقه 51 به گل رسیدند. روی پاس مواج و دیدنی اریکسن در پشت مدافعان چلسی به دله آلی، این ستاره جوان با یک ضربه دیدنی موفق شد دروازه کورتوا را باز کند تا کار باز هم به تساوی کشیده شود.در دقیقه 60، کونته تصمیم گرفت تا هازارد و کاستا را وارد میدان کند تا در همان 90 دقیقه کار را تمام کند. در دقیقه 65، وانیاما از راه دور اقدام به شوت زدن کرد اما ضربه او راهی به دروازه نیافت.اما در دقیقه 75، چلسی موفق شد توسط ادن هازارد به گل برسد. کرنر چلسی توسط مدافعان تاتنهام دفع شد اما هازارد با حضور به موقع و نواختن ضربه ای دیدنی از پشت محوطه، گل سوم آبی های لندن را به ثمر رساند.اما این پایان کار نبود و در دقیقه 80 و با پاس هازارد، نمانا ماتیچ با ضربه ای غیرقابل مهار از پشت محوطه، گل چهارم چلسی را به ثمر رساند. در اواخر بازی و روی ارسال فابرگاس، دیگو کاستا می توانست گل پنجم را به ثمر برساند اما ضربه سر او راهی به دروازه نیافت. در ادامه نیز اتفاق خاصی رخ نداد تا چلسی با برتری 2-4 راهی فینال شود.
کونته: فوتبال انگلیس باید به این بازی افتخار کند
آنتونیو کونته، سرمربی چلسی، با ابراز خشنودی از پیروزی 4-2 تیمش مقابل تاتنهام، رسیدن به فینال جام حذفی را یک دستاورد بزرگ برای خود دانست.
به گزارش "ورزش سه"، کونته در اولین فصل حضورش در استمفوردبریج، تیمش را به مدعی اول قهرمانی در لیگ برتر تبدیل کرد و تیمش در جام حذفی با پیروزی مقابل تاتنهام هم به فینال رسید. او به خبرنگاران گفت:" رسیدن به فینال در اولین فصل حضورم در این رقابت ها، دستاورد بزرگی برایم بود. نه تنها برای من، که برای بازیکنانم، باشگاه، کادر فنی ام و هواداران.فکر می کنم ما شایسته این پیروزی بود؛ بعد از یک دیدار دشوار مقابل یک تیم بسیار قدرتمند. فکر می کنم با دیدن چنین بازی ای، انگلیس باید به چنین فوتبالی افتخار کند. امروز فوتبال خوبی انجام شد. من در این نیمه دو تیم بسیار قوی دیدم. یک بازی بسیار خوب. نه تنها برای چلسی، بلکه برای تاتنهام. نیمکت نشینی ادن هازارد و دیگو کاستا؟ وقتی به این مقطع از فصل می رسید و می دانید که هر سه روز باید یک بازی سخت انجام دهید، یکی امروز در نیمه نهایی برای رسیدن به فینال و سپس یک دیدار دیگر در روز سه شنبه، آنگاه باید تصمیمات سختی بگیرید و مسئولیت آن را هم بپذیرید. راحت نبود که تصمیم بگیریم که بازی را بدون دو بازیکن مهم شروع کنیم. اما باید مسئولیت این را قبول می کردیم."
پوچتینو: به آنچه شایسته اش بودیم، نرسیدیم
مائوریسیو پوچتینو، سرمربی تاتنهام، معتقد است که تیمش می توانست در دیدار امشب مقابل چلسی در نیمه نهایی جام حذفی، به نتیجه بهتری از شکست 4-2 برسد.
به گزارش "ورزش سه"، تاتنهام امشب در حالی مغلوب رقیب همشهری شد که در بیشتر دقایق بازی نمایش بهتری داشت اما پوچتینو تاکید کرد که این نتیجه باعث به هم خوردن تمرکز تیمش در رقابت های لیگ برتر نخواهد شد. او به خبرنگاران گفت:" این اولین حضور من در نیمه نهایی جام حذفی است. گذشته ها، گذشته است. ما همیشه به دنبال پیروزی هستیم و فکر می کنم هر هوادار پروژه ما و روند خوب مان را می شناسد.تاثیر این شکست روی نتایج لیگ؟ نه، فکر نمی کنم مهم باشد. ما به راهمان ادامه می دهیم. درست است که بازیکنان امروز خیلی ناراحت هستند اما فردا بار دیگر در تمرینات به سختی تمرین خواهیم کرد. ما باز هم کار می کنیم و روی دیدارهای لیگ برتر و دیدار چهارشنبه مقابل کریستال پالاس تمرکز می کنیم. اگر مانند امروز بازی کنیم، نگرانی ای وجود ندارد. فوتبال امروز چیزی را که شایسته اش بودیم، به ما نداد. می دانم که در فوتبال می توانید خوب بازی کنید اما پیروز نشوید. اما فقط باید کمی ناراحت بود."
از شوت بینظیر ماتیچ تا تعویضهای کونته، نگاهی به واکنشها به پیروزی چلسی در برابر تاتنهام.
طرفداری- چلسی در مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام حذفی انگلستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در ادامه واکنشهای توییتری به این دیدار را مرور خواهیم کرد.
▬ بنری برای کونته، هواداران چلسی سرمربیشون رو دوست دارند.
▬ و حالا ویلیان برای تات.. نه نه، به تاتنهام گل میزنه، یادم نبود چلسی اونو خریده (اشاره به داستان خرید ویلیان توسط چلسی درحالی که انتظار میرفت او به تاتنهام بپیوندد.)
▬ حتی یک بازیکن انگلیسی هم در ترکیب ابتدایی چلسی دیده نمیشه.
▬ واو، ویلیان عجب ضربهای زد، دیوانهوار بود.
▬ کوستا تو زمین نیست، اما اینطوری برای گل ویلیان خوشحالی میکنه!
▬ در دفاع از منچستر سیتی بگم براتون، ومبلی پر نشده! درحالی که هواداران چلسی و اسپرز فقط ده مایل باید میومدن تا به این ورزشگاه برسن، اما سیتیزنها باید از مایلها اونطرفتر بیان.
▬ ویلیان برای اولینبار در 174 بازی خودش برای چلسی پنالتی زد.
▬ هری کین با یک ضربه سر بینظیر بازی رو به تساوی کشوند، فوقالعاده بود.
▬ هری کین در دو فصل گذشته به ترتیب 31 و 28 گل زده و حالا هم تا اینجا 26 گل زده، عجب بازیکنی!
▬ هری کین نقش چرچیل رو برای تاتنهام بازی میکنه.
▬ یک ضربه سر تماشایی از هری کین.
▬ اگر چلسی هری کین و دله آلی رو خریده بود، الان ویتسه آرنهم دو تا مهره هجومی فوقالعاده داشت.
▬ از اول ژانویه 2015، هری کین در 24 دربی لندن، 21 گل به ثمر رسونده.
▬ آزپلیکوئتا اومدن توپ رو از باتشوایی گرفت و به ویلیان داد تا پنالتی بزنه، درست مثل یک کاپیتان واقعی.
▬ پنالتی چلسی کاملاً احمقانه بود. سون مثل یک دلقک صحنه رو برای تمارض موزس فراهم کرد.
▬ گرفتن این پنالتی موثرترین کاری بود که موزس از زمان اومدنش به چلسی برای تیم انجام داده.
▬ باتشوایی یکی از بهترین بازیهاش در پیراهن چلسی رو داره انجام میده. قدرتمند و پر توان با موقعیتشناسی خوب.
▬ چلسی، نیمه نهایی جام حذفی و یک بازی فوقالعاده. شما واقعاً شایسته دوگانه هستید.
▬ تاتنهام نیمه اول رو باخت، اما خوششانس بود که دروازهبانش رو هنوز داره. لوریس باید به خاطر خطای هند اخراج میشد.
▬ اوه، دله عاشق گل زدن به چلسیه.
▬ توئیتی بین دو نیمه: تاتنهام در نیمه دوم توسط دله آلی به گل میرسه، این توئیت رو به یاد داشته باشید!
▬ یک ارسال فوقالعاده از اریکسن و یک ضربه تمامکننده تمیز از آلی.
▬ دله آلی حالا در 90 بازی در تمام رقابتها برای اسپرز، 30 گل به ثمر رسونده.
▬ کونته ویلیان رو جای هازارد بازی داد، 2 گل زد، هازارد رو جای ویلیان اورد، گل پیروزی رو زد، نابغه!
▬ 20 دقیقه حضور در زمین، یک گل و یک پاس گل.
▬ فقط ببینید چقدر فوقالعاده زده شد این ضربه.
▬ بینقص از ماتیچ.
▬ فقط به صورت زوما زمان تبدیل شدن توپ ماتیچ به گل دقت کنید.
![]()
شکلک بالا مناسب گل ماتیچه!+ ضربه کاشته دقیقه آخر کین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)