سلام
من برنامه کنترل رو برای 3650 با اموزشش رو میخام
دوستانی که دارن لطف کنن
ممنون
سلام
من برنامه کنترل رو برای 3650 با اموزشش رو میخام
دوستانی که دارن لطف کنن
ممنون
سلام
دوست عزيز من نرم افزار اونو ميدم يعني كنترل تلوزيون و غيره ...
ولي كار كردن با اون خيلي راحته شما مارك دستگاهتونو انخاب ميكنيد مدلش و دستگاهتون چيه ويدئو تلويزيونه ماهواره هست هرچي باشه انتخاب ميكنيد و بعد يك فضاي جديد پس از انتخاب مدل باز ميشه كه مثل كنترل هستش و شما اينفرارد گوشيتونونو طرف تلوزيون ميگيريد يا هر چيز ديگه بعد يكي از گزينه هارو ميزنيد مثلا" خاموش بعد تلوزيون خاموش ميشه به همين راحتي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان عزیز اگه میشه نرم افزاری برای پشتیبانی فایل های صوت برای گوشی 6020 بزارین
سلام به همه بروبچ من نرم افزارهاي FS Caller وRite viewer5.2.1 يا جديدترشون رو مي خواستم البته كرك شده و براي نوكيا 6600. يه نرم افزار كرك شده هم واسه تبديل فايل ها به wav وAMR كه 6600 هم بتونه wav ها رو پخش كنه مي خواستم البته باز هم كرك شده باشه.چون معمولاً چند ثانيه تبديل مي كنن.
سلام به همه. من گوشیم N70. دیکشنری فارسی نیا و wmaplus تا ورژن 1.2 بهش نمی خوره. می خواستم بدونم ورژن دیگه ای از این نرم افزارها که با N70 سازگار باشه نیومده؟ حیلی لازم دازم. ممنون![]()
من این برنامه رو نصب کردم ولی فقط مثل یه عکس نشون میده هم demo هم skin چطوری کار میکنه و کد رو چطور باید وارد کنم؟نوشته شده توسط R;Shin
ممنون
سلامنوشته شده توسط farhad_jj
دوست عزيز 6600 كه wav پخش ميكنه احتياجي به برنامه نداره و براي تبديل به wav amr معرفي شده برنامه اش
و اينم برنامه ي fs caller
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه quick office برای سری 60 می خواستم .یکی دانلود کردم ولی trail version هستش
نوشته شده توسط MaFia
ولي اينكار با گوشي هاي سامسومنگ ميشه اونم خيلي آسون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)