تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 104 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

برادر اولش هم گفتم من قهرمانی رو به شما تبریک میگم...یه فوتباله تموم میشه و میره...کلا فوتبال واسه من که اینجوریه خوشحالی و غمش 2 ساعته...مهم اینه که احترام ها حفظ بشه...البته کل کل بد نیس
    ولی قبول کن اگه همین ذوب اهن با تیم دومش میومد جلوی ما شما هم شاکی بودی...تیمی که 3 تا مهره اصلی خودشو نداره و 3-4 تا مهره دیگه شم می ذاره رو نیکمت در این بازی حساس...شما بودی ناراحت نبودی؟ منطقی نیگا کنی می شدی...
    به هر حال من قبلا هم گفتم چه امروز اس خوزستان قهرمان می شد و چه نمی شد چیزی از ارزش های 4 تا جوون بی ادعای شما کم نمیکرد...حالا هم که قهرمان شدین و نوش جانتان...بعد بازی هم تو استادیوم پرسپولیسی ها صد هزار نفری پرسپولیس رو تشویق کردن,اینجا هم همینه...چون منطقی بخوای نگا کنی زیباترین بازی ها رو پرسپولیس میکرد...
    درسته داداشم ، فوتبال که هیچ ، کل زندگی آدم تموم میشه و میره ، خوبه یاد نیک از انسان بمونه
    من اصفهان هستم ، از زمان لیگ آزادگان که سیزده چهارده سال داشتم طرفدار تیم شهرم بودم .
    اصلا پارسال که سپاهان قهرمان شد ، شانس و اقبال به کمکش اومد ، بالاتر از این بگم ؟
    من خودم اگر کاره ای بودم برانکو را سرمربی تیم ملی میکردم ، پرسپولیس اگر زیبا بازی میکرد به خاطر همین برانکو بود.
    من از اینکه چرا ارزش های دیگران را به حساب نیاریم حرف می زنم ، وگرنه من خوزستانی نیستم .
    سپاهان اگر امسال یازدهم شد برای چی بود ؟ چون پارسال با اتفاقات قهرمان شد و در باد قهرمانی خوابید .
    حرف آخر :
    قصدم ناراحت کردن پرسپولیسی ها نبوده و نیست ، چون مردم افغانستان را هم هم سطح خودم انسان میدونم چه رسد به هموطن خودم ! اگر هم چنین برداشتی شده ، از دوستان این تاپیک معذرت میخوام . بدرود

2. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بحث پایتخت نشین و شهرستانی تو فوتبال خیلی وقته تموم شده و دموده شده
    شمایی که این بحثا میکنی توهم حمایت از تیم های پایتخت دارید

خدا جای حق بود و حق رسید به تیمی که یک سوم تیم های پایتخت هزینه کرده و اینهمه پشتوانه و یار دوزادهم و سیزدهم نداشته ، و البته دلیل ناراحتی آقایان مسئول این هست که چشم دیدن قهرمانی یک تیم کم بضاعت را ندارند .

همیشه دقیقه ی 97 نیست ، همیشه مظفری زاده نیست ، همیشه سرباز احمدی نیست که به خاطر ترقه ی یک تماشاگر دو ماه سپاهان را بفرستند در بیابان های یزد میزبانی کنه ، و همیشه شانس یار نیست که توپ اتفاقی بره داخل گل !
    نیاز ندارم توهماتون اثبات کنم
    با یه خنده از کنارش میگذرم

بحث ها و جملات احساسی هم که شما میفرمایید هیچ دخلی به فوتبال نداره

ن مشکلی با پرسپولیس ندارم ، شما هم مثل من و مردم خوزستان انسان هستید و از ناراحتی دیگران خوشحال نیستم.
    خوشحال بودن حق من و شما و خوزستانی ها و سیستانی ها و کردها و ترک ها و لرها هست .
    استقلال شایسته قهرمانی بود
    قهرمانیش هم تو زمین فوتبال تعیین کرد مبارکه خودش و هواداراش

تیم مورد علاقه بنده و دوستان این بخش هم با چند تا اشتباه قهرمانی از دست داد

شمایی که با قهرمانی که همه هم ازش حمایت کردن و تبریک گفتن این همه داستان سرایی کردید وای به حالمون که امروز قهرمان نمیشدید

4. 10 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ذوب آهن چهارشنبه توی امارات یه بازی سخت داره طبیعیه به بازیکنای اصلیش استراحت بده ! سر بازی لیگی که منفعتی هم براش نداره ، چرا باید کاری کنه بازیکناش خسته یا حتی مصدوم بشن ! همونجوری که لیورپول به خاطر لیگ اروپا ، به بازیکنای اصلیش تو لیگ انگلیس بازی نمیده ! ساوتهمپتون برای سهمیه اروپا شانس داره ! حریفشم کریستال پالاسیه که هفته آینده توی فینال FA Cup بازی داره ! حالا اگه پالاس به بازیکنای اصلیش استراحت بده وستهام باید بگه بوی فاضلاب لیگو برداشته ؟
    اگه استقلال می باخت تراکتوری که یوهویی جهت احتیاط 5 تا زدو تفاضلش بهتر شد می رفت آسیا ، استقلال هیچی ! الان بازم فاضلاب و اینا ؟
    کلا چه پرسپولیسیا و چه استقلالیا توقع دارن بقیه تیما برای اونا بازی کنن !

6. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

مرسی از بچه های تیم و مربی که با همه مشکلات نایب قهرمان شدن و لیاقت قهرمانی هم داشتن.
    امیدوارم دوستان سپاهانی هم سعی نکنن با نوشتن طومار و ساخته های ذهنشون در اینجا خودشون رو آروم کنن و نتایج ضعیف خودشون رو فراموش کنن.
    دوست عزیز امیدوارم این جورحرف هاتون را در تاپیک خودتون بگید. در تاپیک خودتون هرچقدر خواستید انتقاد کنین از پرسپولیس و اگر نظرات شما برای ما پرسپولیسی ها مهم بود حتما خودمون میایم تاپیک شما نظرتون رو می خونیم. ولی دلیل نمیشه به عنوان اینکه فوتبال پاکی بوده شروع کنین به انتقاد به تیم های دیگه. دوستان پرسپولیسی هم اگر از تیمی ناراحتن باید همینجا بگن و درست نیست در تاپیک های دیگر چیزی بگیم.
    برای خط به خط نوشته های شما میشه جواب نوشت ولی واقعا دلیلی نمی بینم و سعی می کنم جوابی هم دیگه ندم.

8. 10 کاربر از R£ɀД بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

ذوب آهن چهارشنبه توی امارات یه بازی سخت داره طبیعیه به بازیکنای اصلیش استراحت بده ! سر بازی لیگی که منفعتی هم براش نداره ، چرا باید کاری کنه بازیکناش خسته یا حتی مصدوم بشن ! همونجوری که لیورپول به خاطر لیگ اروپا ، به بازیکنای اصلیش تو لیگ انگلیس بازی نمیده ! ساوتهمپتون برای سهمیه اروپا شانس داره ! حریفشم کریستال پالاسیه که هفته آینده توی فینال FA Cup بازی داره ! حالا اگه پالاس به بازیکنای اصلیش استراحت بده وستهام باید بگه بوی فاضلاب لیگو برداشته ؟!
    از لیور مثال زدید که خیلی وقته چشمشو رو لیگ بسته و فقط الآن قهرمانی لیگ اروپا رو میخواد برا سهمیه . از لیگی مثال زدید که لیور با دو تیم بالای جدول بازی نداشته تا ببینیم بازم اسراحت میده به بازیکناش یا نه . چون قهرمانی از راه لیور نمیگذره .
    حالا بذار من یه مثال بزنم . چلسی - تاتنهام هفته پیش . تاتنهام برای امید به قهرمانی (فقط امید به قهرمانی نه هم امتیاز شدن با لستر) باید چلسی رو میبرد . چلسی با تمام قوا تونست بازی 2 صفر باخته رو مساوی کنه و امید قهرمانیو از تاتنهام بگیره . چلسی ای که به هیچی امید نداره ، بازیاش به هیچ عنوان ارزش جدولی نداره و میتونه خیلی راحت به جووناش بازی بده . لیور هم اگه میخواست سهمیه لیگ اروپا رو بگیره خیلی راحت میتونست بگیره . ولی هدفی که دارن والاترـه .

یه مثال دیگه بزنم . لوانته تیم 20 جدول لالیگا اومد و یکی از مدعی های قهرمانی رو شکست داد تا تاثیر مستقیم داشته باشه تو قهرمانی . لوانته ای که مدتهاست سقوطش قطعی شده ! بله وقتی پای قهرمان وسط باشه همه چی جدی تر میشه .

چیزی که شک ندارم اینه که اگه لیور با اسپرز یا لستر بازی داشت شک نکن با تمام قوا میرفت تو زمین . چون قهرمان اونجا تعیین میشد . حالا اینکه قهرمانی رو با هفتم شدن و سهمیه گرفتن در لیگ اروپا مقایسه کردید بنظرم نامفهوم هست .

قهرمان
    2
    3
    4
    5
    6
    7

بازم کار ذوب به استراحت دادن بازیکنا برای بازی چهارشنبه (میشه تقریبا 10 روز استراحت که کم نیست) رو منطقی میگیریم . ولی اگه بازیو دیده بودید به حتم میگم ذوب با همون تیم دوم هم رمق بازی نداشت .

10. 7 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا بحث یحیا و ذوب آهن و دیگر تیم ها رو ول کنین . به هر حال یحیا مربی ذوب آهن هست و ترکیب و چیدمان و نوع بازی تیمش در اختیار خودش هست و هر جور صلاح بدونه ارنج میکنه . نمیشه انتظار داشت که یحیا و تیمش به دلخواه ما یا به شکل و روشی که ما دوست داریم به میدان بره یا بازی کنه .

پرسپولیس به خودش باخت و خودش خراب کرد و قهرمانی رو از دست دادیکی از این دلایل سوشا مکانی بود با گل های مفت و آماتوری که میخورد که اگر دروازه بان بهتری داشتیم شاید با تفاضل قهرمان میشدیم . بازی با نفت هم که تاثیرگذارترین دیدار ما بود هم با بی دقتی از دست دادیم که نتیجه اش این شد .

مهم اینه که تیم ما نهایت تلاشش رو کرد و بهترین عملکرد رو در بین بقیه تیم ها داشتیم و بر حسب تفاضل گل قهرمانی رو در روز آخر از دست دادیم . از همه مهمتر اینکه برعکس بقیه از تیم خودمون مایه میذاریم , نه تیم شهر دیگه (:

12. 11 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آقا بحث یحیا و ذوب آهن و دیگر تیم ها رو ول کنین . به هر حال یحیا مربی ذوب آهن هست و ترکیب و چیدمان و نوع بازی تیمش در اختیار خودش هست و هر جور صلاح بدونه ارنج میکنه . نمیشه انتظار داشت که یحیا و تیمش به دلخواه ما یا به شکل و روشی که ما دوست داریم به میدان بره یا بازی کنه .

پرسپولیس به خودش باخت و خودش خراب کرد و قهرمانی رو از دست دادیکی از این دلایل سوشا مکانی بود با گل های مفت و آماتوری که میخورد که اگر دروازه بان بهتری داشتیم شاید با تفاضل قهرمان میشدیم . بازی با نفت هم که تاثیرگذارترین دیدار ما بود هم با بی دقتی از دست دادیم که نتیجه اش این شد .

مهم اینه که تیم ما نهایت تلاشش رو کرد و بهترین عملکرد رو در بین بقیه تیم ها داشتیم و بر حسب تفاضل گل قهرمانی رو در روز آخر از دست دادیم . از همه مهمتر اینکه برعکس بقیه از تیم خودمون مایه میذاریم , نه تیم شهر دیگه (:
    قبلا هم (چندتا پست قبل تر) گفتم که صد درصد SHN دلیل قهرمان نشدن پرسپولیس بود . بی علت که نشدن خطرناک ترین مثلث لیگ !!!
    ولی بعضیا که میان با مثال میخوان چیزی رو ثابت کنن رو باید با مثال جواب داد . با اینکه نمیخواستم جواب بدم . چون اگه جواب ندی جو درست گویی برشون میداره .

14. 3 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تبریک به راه آهن بابت اینکه مردانه بازی کرد ، و درود بر شرف بازیکنانش ( مخصوصا فروزان ) که با وجدان بازی کردند .
    بعضی ها انتظار دارند راه آهن چون سقوط کرده بازی را وا بده و لیگ را با کثیفی به اتمام برسونه ؟!
    اینهمه شارژ روحی و دست به دامن ذوب آهن شدن جالبه !
    تا دیروز پرسپولیس که با نفت بازی می کرد ، پرسپولیسی ها دنبال دروازه بان نفت بودند و باید وا می داد !
    امروز از نظر سایت های تهرانی ( ورزش سه ) دروازه بان ذوب آهن گزینه ی اول برای فصل بعد پرسپولیس میشه !
    یحیی گل محمدی ( که به خاطر آخر بازی ایران - ایرلند ) اون را به عنوان یک انسان با اخلاق می دونم ، امروز هر کاری تونست برای متوقف کردن اسقلال خوزستان کرد !
    ندیده بودیم یحیی گل محمدی به خاطر خطای وسط زمین عصبانی و معترض بشه ، که امروز دیدیم !
    دروازه بان ذوب آهن هم که علنا قرمز پوشید تا ارادت خودش را به اثبات برسونه !
    این استقلال خوزستان بود که با بازی برتر ذوب آهن را اسیر خودش کرد ، تا چند سال دیگه جام نگرفتنون را به پای بقیه می گذارید ؟
    مادامی که با بهانه گرفتن دنبال لوث کردن قهرمانی دیگران هستید ، به جایی نمی رسید .
    امروز که کل صدا و سیما و مجریان محترمش ( از فردوسی پور که انتظار وا دادن راه آهن را داره ) و مجری شبکه ی ورزش که بین دو نیمه میگه : تا کی راه آهن میخواد دفاعی بازی کنه !!! برای اثبات بی طرفی خودشون سنگ تمام گذاشتند !
    خدا جای حق بود و حق رسید به تیمی که یک سوم تیم های پایتخت هزینه کرده و اینهمه پشتوانه و یار دوزادهم و سیزدهم نداشته ، و البته دلیل ناراحتی آقایان مسئول این هست که چشم دیدن قهرمانی یک تیم کم بضاعت را ندارند .
    جناب فردوسی پور میگه :
    صد هزار نفر با چشمان گریان رفتند ، خب بله درست ! اگر استقلال خوزستان پیروز نمی شد چی ؟
    مردم خوزستان با چشمان پر از خنده ورزشگاه را ترک می کردند ؟ آیا اونها انسان نیستند ؟ احساس ندارند ؟
    جناب خلیلی می فرمایند :
    تیم استقلال خوزستان باید به فکر فصل بعد باشه !
    یعنی میفرمایند اسنقلال خوزستان سال دیگر فانوس به دست خواهد بود و چرا قهرمانی را از ما گرفته !
    یکی نیست به این آقای احساسی بگه شما اگر دکتر هستی یک نسخه برای تیم خودت بنویس که نزدیک یک دهه هست تیم محبوبت قهرمان لیگ برتر نشده ! لازم نیست برای دیگران نسخه بپیچی !
    همیشه دقیقه ی 97 نیست ، همیشه مظفری زاده نیست ، همیشه سرباز احمدی نیست که به خاطر ترقه ی یک تماشاگر دو ماه سپاهان را بفرستند در بیابان های یزد میزبانی کنه ، و همیشه شانس یار نیست که توپ اتفاقی بره داخل گل !
    و البته چهره ی آقای سپهر حیدری دیدنی هست ، آقایی که برای شکست دیگران در برنامه ی زنده پوسخند میزنه !
    این آقا یه گل شانسی زد دیگه خودش را اسطوره ی پرسپولیسی ها میدونه !
    خدا را شکر میکنم که امروز پای ارواح به وسط نیامد ، چه بسا که قرار بود روح مرحوم را هم در قهرمانی دخیل بدانند !
    تا دیروز باند اصفهانی فلان می کرد ! امروز چی ؟ امروز باند خوزستانی جام را گرفت ؟!
    فقط نفهمیدم این باند اصفهانی چرا سپاهان را یازدهم کردند !
    امروز فهمیدم لیگ ایران پاک هست ، و باید بگم درود بر شرف راه آهن که پاک بازی کرد .
    همون قدر پاک بازی کرد که تراکتور سازی برابر استقلال پاک بازی کرد .
    امروز روز مردمی بود که به جای آب ، گل و لای میخورند و به جای هوا ، گرد و خاک تنفس می کنند .
    امروز روز مردمی بود که واژه ی خواستن را صرف کردند ، روز مردم خوزستان
    ضمن احترام به شما (شمای نوعی)؛ در بین صحبت هاتون به نوعی هر چیزی که دلتون خواستید گفتین ! به هر حال این نظرات شماست و برای من قابل احترام ولی شمایی که ادعا می کنید قصدتون ناراحت کردن هواداران پرسپولیس نبوده و نیست و عذرخواهی می کنید، چطور در تاپیک پرسپولیس به عنوان اولین پست فوتبالیتون چند صفحه A4 پشت و رو مطلب انتقادی می نویسید؟ از نظر من پست آخر شما به نوعی فرمالیته بود. هر شخصی می تونه هر حرفی دلش خواست بزنه، در آخر هم بیاد بگه قصد من این نبود، عذر می خوام و خداحافظ ! از همین مصاحبه ها و بیانیه هایی که به وفور تویه فوتبال حتما دیدین.

قصد ندارم رویه صحبت هاتون به طور کامل دقیق بشم، چون احتمالا چند برابر صحبت هایی که مطرح کردین میشه براشون جواب نوشت، فقط به چند بخشش اشاره می کنم.

یحیی گل محمدی ( که به خاطر آخر بازی ایران - ایرلند ) اون را به عنوان یک انسان با اخلاق می دونم ، امروز هر کاری تونست برای متوقف کردن اسقلال خوزستان کرد !
    شما در ابتدا به راه آهن درود می فرستین و بعد از یحیی اینگونه انتقاد می کنید؟ آیا یحیی نباید با تمام قوا بازی می کرد (که نکرد) تا استقلال خوزستان قهرمان بشه؟ آیا با تمام قوا بازی کردن ذوب آهن (از نظر شما) مصداق کثیف شدن لیگ هست ؟!! آیا اعتراض کردن یحیی به یه خطا اینقدر از نظر شما مصداق طرفداری از یه تیم دیگه هست ؟! شمایی که اینقدر به گفته خودتون فوتبال رو دنبال می کنید، آیا عصبانیت های یحیی و مثلا کوبیدن کتش به زمین رو یادتون نمیاد ؟! آیا الان یحیی اخلاق رو باخت ؟ چون نذاشت استقلال خوزستان زودتر به گل برسه ؟!
    البته تعجبی هم نداره چون شما تا رنگ پیراهن دروازه بان ذوب آهن رو یه مشکل بزرگ می دونید ! و این کاملا نشون میده طرز فکر شما برخلاف چیزی که ادعا می کنید به چه صورت هست !

این استقلال خوزستان بود که با بازی برتر ذوب آهن را اسیر خودش کرد ، تا چند سال دیگه جام نگرفتنون را به پای بقیه می گذارید ؟
    به نظر میاد شما پیشگوی خوبی هم هستید چون تا چند سال جام نگرفتن پرسپولیس در سال های آتی رو هم پیش بینی کردین ! ضمن اینکه در این جمله هم ظاهرا خطاب شما به بعضی ها نیست !

مادامی که با بهانه گرفتن دنبال لوث کردن قهرمانی دیگران هستید ، به جایی نمی رسید .
    متشکر از راهنماییتون ولی لطفا :

یکی نیست به این آقای احساسی بگه شما اگر دکتر هستی یک نسخه برای تیم خودت بنویس که نزدیک یک دهه هست تیم محبوبت قهرمان لیگ برتر نشده ! لازم نیست برای دیگران نسخه بپیچی !
    اگر دکتر هستی، یک نسخه برای تیم خودت بنویس تا از این بحران خارج بشه (اگر طرفدار تیم شهرت هستی!)، ضمن اینکه از اینگونه اظهار نظر کردن شما در مورد خلیلی و سپهر حیدری و ... اینگونه بر میاد که حتما مدرک درجه A مربیگری یا سابقه بازی در بالاترین سطح فوتبال رو دارید که اینگونه دیگران رو به سخره می گیرید !

و در آخر باید به جمله های قشنگی که با "امروز" شروع کردین اضافه کنم که امروز روز مردمی بود که تونستن عقده های خودشون رو بعد از مدتی بروز بدن تا بلکه با یادگاری نوشتن رویه دیوار بقیه کمی داغ ها و غم های خودشون رو فراموش کنن، ولی غافل از اینکه بعضی غم ها فراموش شدنی نیست !

16. 15 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

ضمن احترام به شما (شمای نوعی)؛ در بین صحبت هاتون به نوعی هر چیزی که دلتون خواستید گفتین ! به هر حال این نظرات شماست و برای من قابل احترام ولی شمایی که ادعا می کنید قصدتون ناراحت کردن هواداران پرسپولیس نبوده و نیست و عذرخواهی می کنید، چطور در تاپیک پرسپولیس به عنوان اولین پست فوتبالیتون چند صفحه A4 پشت و رو مطلب انتقادی می نویسید؟ از نظر من پست آخر شما به نوعی فرمالیته بود. هر شخصی می تونه هر حرفی دلش خواست بزنه، در آخر هم بیاد بگه قصد من این نبود، عذر می خوام و خداحافظ ! از همین مصاحبه ها و بیانیه هایی که به وفور تویه فوتبال حتما دیدین.

قصد ندارم رویه صحبت هاتون به طور کامل دقیق بشم، چون احتمالا چند برابر صحبت هایی که مطرح کردین میشه براشون جواب نوشت، فقط به چند بخشش اشاره می کنم.

شما در ابتدا به راه آهن درود می فرستین و بعد از یحیی اینگونه انتقاد می کنید؟ آیا یحیی نباید با تمام قوا بازی می کرد (که نکرد) تا استقلال خوزستان قهرمان بشه؟ آیا با تمام قوا بازی کردن ذوب آهن (از نظر شما) مصداق کثیف شدن لیگ هست ؟!! آیا اعتراض کردن یحیی به یه خطا اینقدر از نظر شما مصداق طرفداری از یه تیم دیگه هست ؟! شمایی که اینقدر به گفته خودتون فوتبال رو دنبال می کنید، آیا عصبانیت های یحیی و مثلا کوبیدن کتش به زمین رو یادتون نمیاد ؟! آیا الان یحیی اخلاق رو باخت ؟ چون نذاشت استقلال خوزستان زودتر به گل برسه ؟!
    البته تعجبی هم نداره چون شما تا رنگ پیراهن دروازه بان ذوب آهن رو یه مشکل بزرگ می دونید ! و این کاملا نشون میده طرز فکر شما برخلاف چیزی که ادعا می کنید به چه صورت هست !

به نظر میاد شما پیشگوی خوبی هم هستید چون تا چند سال جام نگرفتن پرسپولیس در سال های آتی رو هم پیش بینی کردین ! ضمن اینکه در این جمله هم ظاهرا خطاب شما به بعضی ها نیست !

متشکر از راهنماییتون ولی لطفا :

اگر دکتر هستی، یک نسخه برای تیم خودت بنویس تا از این بحران خارج بشه (اگر طرفدار تیم شهرت هستی!)، ضمن اینکه از اینگونه اظهار نظر کردن شما در مورد خلیلی و سپهر حیدری و ... اینگونه بر میاد که حتما مدرک درجه A مربیگری یا سابقه بازی در بالاترین سطح فوتبال رو دارید که اینگونه دیگران رو به سخره می گیرید !

و در آخر باید به جمله های قشنگی که با "امروز" شروع کردین اضافه کنم که امروز روز مردمی بود که تونستن عقده های خودشون رو بعد از مدتی بروز بدن تا بلکه با یادگاری نوشتن رویه دیوار بقیه کمی داغ ها و غم های خودشون رو فراموش کنن، ولی غافل از اینکه بعضی غم ها فراموش شدنی نیست !
    سلام دوست عزیز
    من حرف از چیزی زدم که سال هاست دارم می بینم ، مثال میزنم :
    بعد از بازی های هفته 29 لیگ ، مجری شبکه ی ورزش خطاب به سرمربی پدیده سوال میکنه :
    آیا می شد کاری کنید که به استقلال خوزستان نبازید ؟
    فردوسی پور در برنامه ی نود سال گذشته :
    میشه قهرمان نشید ؟ تراکتورسازی طرفدار زیاد داره ! شما قبلا چند بار قهرمان شدید !
    مثل این هست که به بارسلونا بگیم زیاد قهرمان شدی ، بزار امسال ختافه قهرمان بشه !
    من مدرک مربیگری ندارم اما فوتبال را به اندازه خودم و یک طرفدار می فهمم ، از زمانی که یادم هست خبر ورزشی 25 تا تک تومنی بود روزنامه می خریدم ، از زمانی که سپاهان اکثرا عنوان بهترین تیم شهرستانی را میگرفت .
    این که من معذرت خواهی میکنم به این خاطر هست که فکر میکنم ممکن هست یک نفر با نصف سن من این مطالب را بخونه و ناراحت بشه ، در حالی که من قصدم ناراحت کردن دیگران نیست ، بنابراین عذرخواهی کردن را برای خودم کسر شان نمیدونم .حرف دلم را میزنم ، و اگر نیاز هم باشه دلجویی میکنم .
    اینکه عذرخواهی می کنم چون شما فقط نوشته های من را می بینید ، لحن من را متوجه نمی شوید و برداشت اشتباه می کنید .
    وقتی مجری شبکه سه در برنامه ی زنده از سپهر حیدری در مورد وضعیت سپاهان سوال میکنه ، ایشون با پوسخند زدن همه چیز را به مسخره میگه . همین رفتارها هست که به بیننده و هواداران منتقل میشه .
    ایشون قبلا یک گل حساس برای پرسپولیس زده ، بسیار هم عالی ! اما چون یگ گل زده باید اخلاق را هم کنار بگذاره ؟
    هیچوقت دوست ندارم رقیب را کوچک حساب کنیم ، حالا هر تیمی که میخواد باشه .
    تخقیر کردن حریف از نظر من اول از همه کوچک کردن خودمون هست .
    من به راه آهن درود میفرستم و به یحیی گل محمدی هم درود میفرستم ، این استنباط شماست که من انتقاد کردم از یحیی . من در جواب دوستان نوشتم یحیی هم که همیشه آرام بود این بازی عصبی بود .
    اگر ذوب آهن با تمام وجود بازی نکرده باشه ، بله مصداق کثیف شدن لیگ هست ، که من اعتقاد دارم با وجود بازی کرده چون 90 دقیقه بازی را دیدم .
    الان بیشترین اتهام به گل محمدی از طرف خود پرسپولیسی هاست دوست عزیز .
    سالی که ایران با گل ایشون ایرلند را برد ولی به جام جهانی نرفت قشنگ خاطرم هست ، تنها کسی بود که گریه میکرد و در جواب خبرنگار گفت : گریه می کنم به خاطر ناراحتی این مردم ، این چیزی نیست که از یادها فراموش بشه .
    من پیشگو نیستم ، سال های آتی را هم پیش بینی نکردم . حرف از سال های گذشته می زنم که هر بار مدیران این تیم ها و افرادی که ما هیچوقت اینها را نمی بینیم حرف از کثیفی و باند اصفهانی زدند و این حرف و حدیث ها را بین عموم مردم رواج دادند .
    من دکتر نیستم ، تیم شهر من بعد از حماسه ای که دوستان پرسپولیسی هنوز به اون افتخار می کنند سه بار قهرمان لیگ شده ! البته که وقتی بازیکن نداری به جایی هم نمیرسی و این وصف الحال سپاهان بود .
    من طرفدار هستم ولی احساسی برخورد نمی کنم ، تیم شهر من در باد قهرمانی سال گذشته خوابید و در فصل یارگیری بسیار ضعیف عمل کرد ، دوبازیکن اصلی خودش را نصف لیگ از دست داد و بهترین مهره ی خودش را ترانسفر کرد .
    سرمربی بدی داشت و بازیکنان بی انگیزه ای که کل بازی ها را بیخیال شدند !
    اگر تیم شهر من بد بوده تقصیر دیگران که نیست ، تقصیر خودش بوده و هست .
    درجه ی مربیگری A را خیلی ها میتونند بگیرند دوست عزیز ، ولی یادت باشه کسی که بمب اتم را ساخت هم دانشمند بود ! سواد خیلی ها دارند ولی اخلاق ندارند ! من مدرک مربیگری ندارم ولی همیشه از روی انصاف فکر می کنم و نظرم را می نویسم و دوست دارم دیگران هم کمی دست از منیت بردارند و برای همه احترام قائل باشند .
    سپهر حیدری ، دو هفته قبل درجواب سوال مجری شبکه سه در مورد وضعیت سپاهان پوسخند زد ، و اگر امروز اسمش را میارم برای همین هست . این آقا که خودش اصفهانی هست ، نجف آباد اصفهان هم درس خونده ، نباید به این فکر کنه که مردم یک شهر دیگه دارن نگاه می کنند ؟
    هفت هشت سال قبل یک گل زده ، برای همون یک گل این قدر با تکبر رفتار میکنه ؟
    محسن خلیلی ، امروز بعد از پایان بازی در جواب سوال مجری میگه :
    استقلال خوزستان باید به فکر سال آینده باشه که جایگاهش حفظ بشه !
    من هم میگم ایشون اگر دکتر هستند نسخه ای برای تیم محبوب خودشون بنویسند ، با این مدل حرف زدن ها نمیشه قهرمانی دیگران را بی ارزش کرد .
    من یادگاری می نویسم روی دیوار مردم جنوب ایران ، چون این مردم را بسیار بسیار دوست دارم .
    عکس امضای من ، زنده یاد ناصر عبداللهی گواه این هست که این مردم را خیلی دوست دارم و در زندگی و نوع فکر من نقش داشته اند . من برای مردمی نوشتم که خودشون صدای نوشتن ندارند چون هنوز پی به حقوق خودشون نبردند .
    من می نویسم روی دیوار خوزستانی ها ، بندرعباسی ها و آبادانی ها
    چون از این مردم بی شیله پیله تر و ساده تر و صادق تر ندیدم ، می نویسم روی دیوارشون چون قلم نوشتن ندارند .
    سپاهان پنج دوره قهرمان لیگ برتر شده و اگر امسال نشده چون لیاقتش را نداشته و اگر سال آینده هم نشد حتما لیاقتش را نداشته ! اگر نشد و نشده مقصر خودش بوده و نه دیگران .
    ناکامی سپاهان غم نیست دوست من ، غم این هست که سرچهارراه بچه ی 5 ساله دست فروشی کنه !
    غم این هست که از روی فقر کلیه ها فروخته بشه ، غم این هست که هموطنم پول خریدن یک کفش برای فرزندش را نداشته باشه ، برای من این ها غم هست نه قهرمان نشدن یک تیم که بازیکنانش میلیاردی پول می گیرند .
    اگر از غم ها بگم پستم سیاسی میشه ، پس نمیگم که زبان سرخ سر سبز ندهند بر باد .
    من یک بار اخطار گرفتم از مدیران ، چون نوشتم از لحن گزارشگر والیبال بازی ایران و آمریکا که در پی تحقیر رقیب هست خوشم نمیاد ، چون نوشتم از برد والیبال ایران خوشحال نمیشم مادامی که حقوق نیمی از جامعه در رفتن به ورزشگاه پایمال بشه!
    در بحث های سه کاندید فدراسیون فوتبال و در برنامه ی زنده به صراحت درین باره صحبت شد ، اما من به خاطر گفتنش اخطار گرفتم !
    بچه های این فروم را خیلی دوست دارم ، و اگر فکر میکردم آزادی نسبی ندارم اصلا پست نمیزدم .
    جز معدود فروم هایی هست که سر میزنم ، و اگر مدیری فکر میکنه پستم مناسب نیست راحت حذف میکنه .
    باز هم میگم به هیچ عنوان خطابم به هواداران پرسپولیس نیست ، خطابم به اونهایی هست که از بلیط احساسات مردم برای خودشون نردبان ترقی میسازند .
    حساب مردم از دو نفر بازیکن یا دو نفر مجری جداست ، ناراحتی این مردم برای من نوعی نان و حلوا نیست .
    این دید که به دیگران از بالا نگاه کنیم باید منسوخ شود ، چون برابر هستیم ، اگر بگذارند !
    بعضی غم ها فراموش شدنی نیست ، مثل غم یک بچه ی روستایی که کیفش از جنس گونی است !
    یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد ، نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد
    خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را ، یادمان باشد که روز و روزگار خوش است و تنها دل ما دل نیست
    یادمان باشد از چشمه درس خروش بگیریم و از آسمان درس پاک زیستن .
    Last edited by mehr1362; 14-05-2016 at 03:04.

18. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

بحث پایتخت نشین و شهرستانی تو فوتبال خیلی وقته تموم شده و دموده شده
    شمایی که این بحثا میکنی توهم حمایت از تیم های پایتخت دارید

نیاز ندارم توهماتون اثبات کنم
    با یه خنده از کنارش میگذرم

بحث ها و جملات احساسی هم که شما میفرمایید هیچ دخلی به فوتبال نداره

استقلال شایسته قهرمانی بود
    قهرمانیش هم تو زمین فوتبال تعیین کرد مبارکه خودش و هواداراش

تیم مورد علاقه بنده و دوستان این بخش هم با چند تا اشتباه قهرمانی از دست داد

شمایی که با قهرمانی که همه هم ازش حمایت کردن و تبریک گفتن این همه داستان سرایی کردید وای به حالمون که امروز قهرمان نمیشدید
    ثابت کردن اینکه بحث پایتخت نشین و شهرستانی تمام شده یا نه نیاز به زیاد نوشتن نداره !
    کافی هست برنامه ی تبلیغی صدا و سیما برای دو تیم پایتخت را نگاه کنیم تا بفهمیم !
    کافی هست مهمان های برنامه های ورزشی را نگاه کنیم تا بفهمیم !
    کافی هست صحبت های عجیب مجریان تلوزیونی را با دقت بشنویم !
    میشه بفرمائید چرا این دو تیم واگذار نشد ؟ مگر هدایتی خریدار پرسپولیس نبود ؟
    چرا تا وقتی بی حساب چک می کشید میخواستنش اما برای خریدن امتیاز این باشگاه نااهل شد ؟
    چون این دو تیم دولتی ترین تیم های ایران هستند که مسئولان رده بالا میلی به واگذاری این دو باشگاه ندارند .
    چون این دو تیم و هوادارانشون ، سکوی پرتاب آقایان برای پست های مدیریتی کشور هست !
    و به همین خاطر هم حمایت همیشگی صدا و سیما هست !
    چرا استقلال خوزستان برای بازی با راه آهن باید به تهران بیاید ولی دو تیم پایتخت رفت و برگشت در آزادی بازی کنند ؟
    چرا دو تیم پایتخت در برابر تیم های تهرانی رفت و برگشت میزبان هستند ؟!
    چرا یکبار که سایپا میخواهد میزبان این دو تیم باشد ، با مشکل سازی ( قطع برق ) سعی در گرفتن حق میزبانی این تیم را می کنند ؟
    چرا همیشه حرف از شورای تامین و عدم اجازه به دیگر تیم های تهرانی برای میزبانیست ؟
    توهم کسانی دارند که سال هاست حرف از باند اصفهانی زدند !
    بهترین ورزشگاه مملکت در اختیار این دو تیم هست ، اگر قهرمان نمیشوند مشکل از خودشان است .
    --------
    به خاطر پرتاب ترقه از سوی یک تماشاگر ، سه امتیاز از سپاهان کسر شد و دو ماه این تیم در بیابان های یزد و زمین شنی میزبان دیگران بود ، این توهم واقعیت هایی هست که با چشم بستن بر آن خود را دل خوش هفت هشت سال قبل کرده اید!
    -------
    الان که قهرمان مشخص شده ، استقلال خوزستان شایسته بوده و اگر چنین نگویید چه بگویید ؟!
    چند صفحه قبل تر همین تاپیک را هم بخوانید بد نیست !
    اگر امروز قهرمانی برای پرسپولیس بود چه افسانه ها که از روح مرحوم نوروزی ساخته نمیشد !
    اگر امروز قهرمانی برای پرسپولیس بود حتما و صد در صد دیگران شایسته نبودند .
    ------
    تبریک گفتند ؟ از چه نوعی ؟ از نوع متهم کردن ذوب آهن و گل محمدی !
    ------
    عادت کردید به اینکه همیشه مرغ اقبال برای شما پرواز کند و دیگران برای شما قهرمانی بیاورند .
    گل محمدی تا دیروز اسطوره بود و امروز چون باخته از چشم ها می افتد !
    خنده ات از گریه تلخ تر نمود !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •