در این حد بده ؟!دوست عزیز میشه خود بازی رو تحلیل کنید چی بهتر شده و ... ؟ دمت گرم
![]()
در این حد بده ؟!دوست عزیز میشه خود بازی رو تحلیل کنید چی بهتر شده و ... ؟ دمت گرم
![]()
دوست عزیز سلیقه ای هستش ... بعد از این همه سال به نظر من گزارشگرش خیلی خوب شده الیته نمیدونم روی نسخه pc چطوریه چون در ps4 هر ثانیه صدای تماشاگرا هیجان خاصی میده و این هیجان با اون صدا به نظر من قشنگ بود
خب امروز هوای بارونی رو هم تجربه کردم نکته ی جالب در هوای بارونی علاوه بر حرکت کندتر توپ و نمای قشنگ پاشیدن اب از ساق پای بازیکنان لیز خوردن بازیکنان در بعضی صحنه ها و عدم تعادلشون بود یعنی دقیقا عین فوتبال واقعی بازیکن تعادلش بهم میخورد و می افتاد !
نکته ی بعدی در خصوص تمرینان در مسترلیگ بود که بازکنانی که گل بیشتری میزدن زودتر پیشرفت داشتن
یه چیز که در مسترلیگ همه رو ازار میداد خستگی بازیکنان بعد از چند بازی بود که دراین نسخه کمی بهتر شده و بازیکن مثلی سری های قبلی خسته نیست و تازه اگر در بازی قبل مثلا حالت سبز بوده و گل زده الان حالت نارنجی و بازی بعد هم گل بزنه قرمز میشه . یعنی بازیکنی که اماده باشه دسته قرمز بالا هست
همچنان تغییرات دینامیک اب و هوا پیش نیومده ...![]()
دانلود من تموم شد و در حال نصبم....تا شب نظر خودمو در مورد بازی میدم....
برا اب هوای داینامیک هم میگن باید اب و هوا رو بزاری رو رندوم
دوستان من اشتباه میکردم . همونطور که بالا اشاره کردن ، لینک اول صفحه اسکیدرو برای نسخه کرک شدس . لینک 6.60 هم برای بازی قبل از کرک شدنشه . ممنون از vahidreza2007@ که مطلب رو روشن کرد .
دوستان من اشتباه میکردم . همونطور که بالا اشاره کردن ، لینک اول صفحه اسکیدرو برای نسخه کرک شدس و لینک 6.60 GB هم برای بازی قبل از کرک شدنشه . ممنون از vahidreza2007@ که مطلب رو روشن کرد .
قابل توجه دوستان
نسخه کنسول ps4 بازی 18.5 گیگ حجم داره و نسخه پی سی بازی 5 گیگ .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت انلاین چطوره میشه وارد شد؟
نسخه ps4 حجمش 25 گیگ هست دوست عزیز
اصل این بازی برای کنسولهای نسل جدیده واسه کامپیوتر مثل سالهای قبل زیاد حرفی برای گفتن نداره از حجمشم معلومه که حد اقل از نظر گرافیکی کار خاصی روش انجام ندادن
مثل سال قبل این بازی برای علاقه مندان فوتبال نقش حیاط خلوتو بازی خواهد کرد یعنی برای تنوع یه چند دستی هم بازی میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)