دوستان چرا بعضی وقتا که داخل تلگرام آفلاین میشیم تا 15 الی 20 دقیقه بعد اش برا بقیه آنلاین نشونمون میده؟
دوستان چرا بعضی وقتا که داخل تلگرام آفلاین میشیم تا 15 الی 20 دقیقه بعد اش برا بقیه آنلاین نشونمون میده؟
اره متاسفانه مشکل داره تو این موضوع !
برا یه بنده خدایی تا یه ساعت بعدش هم انلاین میزد ! دعوام هم شد باهاش سر این موضوع که فکر میکردم الکی میگه !
لوگ آوت بشید شاید این مشگل مرتفع بشه ....
-----
دوستان پیرو موردی که روز گذشته به عرضتون رسوندم ... چگونه باید با پشتیبانی تلگرام تماس بگیرم و درخواست بدم اون گروه کلا Remove / حذف بشه ؟!
سلام
بهترین کار این هست که قبل از قطع ارتباط از اینترنت ، از برنامه تلگرام خارج بشین تا تلگرام سیگنال خارج شدن از برنامه رو به سرور ارسال کنه ، بعد اینترنت قطع کنین .
کلا تو اینترنت هایی که ما داریم با نوسان سرعت و کیفیت ، که باعث میشه بعضی ارتباطات بین تلگرام با سرور مشکل پیدا کنه و سرور تلگرام تو اون بازه زمانی که آنلاین میزنه براتون ، منتظر سیگنال از برنامه تون میمونه و بعد از یک تایم اوت شمارو آفلاین میزنه .
دوستان من چند سوال کوتاه دارم
1- مثلا اومدیم و اسم کانال را گذاشتیم p30world و لینک را هم تعیین کردیم telgram.me/p30world
اکثرا در عکسها و متن ها با @ اسم کانال هست که نیاز به گذاشتن لینک نیست، این آیا همون اسم کاناله که با p30world@ نوشته شده؟
2- در قسمت توضیحات برای مثال برای ارتباط باآدمین نوشته شده Adminp30world@ آیا این را با تغییر نام کاربری بدست ایجاد میکنند؟
3- آخر اینکه چطور میشه زیر عکس توضیحات نوشت (هنگام ارسال عکس در همون باکس)
1- این اسم کانال نیست ، در واقع این همون آی دی کانال شما محسوب میشه که در هر جایی از تلگرام با @ همراه بشه به کانال شما لینک میشه .
2- هر اکانتی در تلگرام میتونه برای خودش یک نام کاربری داشته باشه. در ابتدا که شما تلگرام رو فعال میکنین فقط یک شماره تلفن از شما داره که بعد میتونین نام کاربری برای خودتون تنظیم کنید.
3- عکس باید در گالری وجود داشته باشه . تیک انتخاب عکس رو نزنین ، روی عکس لمس کنین . بعد عکس بزرگتر نمایش داده میشه . در بالا سمت راست نوشته T که با لمس اون میتونین متن زیر عکس بنویسید .
با سلام و تشکر
منظور از آی دی گروه کدومه؟ ما دو قسمت داریم یکی اسم کانال هست و یکی هم پایین اون نوشته لینک تعیین کنید که نوشته ------------/XXXXXXX منظور از آی دی همون اسمی هست که به جای X میزاریم؟ یعنی میشه اسم را گزاشت پی سی ورلد ولی لینک را گذاشت telgram.me/p30world و آی دی هم بشه P30world@ درسته؟
------------------------------------------
سوال دیگر این که آیا میشه پیام و پستی را ایجاد کرد که وقتی عضو جدید وارد گروه میشه توضیحاتی در باره گروه به فرد نمایش داده بشه؟
من بارها شده وارد گروهی شدم و بلافاصله پیام اومده مثل دکمه join را بزنید و به گروه بپیوندین و....
اگر اکانتمون رو کلا از تلگرام حذف کنیم گروه ها و کانال هایی که در تلگرام ایجاد کردیم هم حذف میشه یا پابرجا می مونن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)