نه باباا، چرت میگن؛ به منم همینو گفتن ولی رفتم سایت ۱۹۵ شکایت زدم،فرداش تخلیه شد...
نه باباا، چرت میگن؛ به منم همینو گفتن ولی رفتم سایت ۱۹۵ شکایت زدم،فرداش تخلیه شد...
بالاخره منم درخواست تخلیه دادم!
الان یک روز گذشته،گفتن تا سه روز!
از کجا بفهمم که خطم تخلیه شده؟
3روزه تخلیه نشد،سریع شکایتو بزن تو 195،فرداش تخلیس...
اگه تخلیه شی، تو قسمت status مودم باید همه اطلاعات ( rate,snr و...) 0 شده باشه...
شاتل انصافا سرویس دهیش خوبه همچنین اسپید بالایی میده
من 512 نامحدود دارم کاملا راضی هستم
با speedtest یه تست بذارین با سرور واشنگتن باشه بهتره.
سلام
من شاتل 1 مگ دارم اینم تستش ، ب نظرم خیلی بده با این سرعت همچین نتیجه ای ، ب نظرتون عوض کنم شاتل رو؟! دارم سه ماهی 51500 پول میدم
![]()
سلام،
برای سه ماه یک مگ که قیمتش متناسبه ولی سرعت شما داغونه خیلی. برای این سرویس نمی ارزه.
از کسایی که تو منطقه شما از شرکتهای دیگه اینترنت دارن پرس و جو کنید ببینید کدومشون بهتره.
سرعت های سرویس ها بر اساس کیلوبیت هست که برای اینکه شما به سرعتی که توسط idm نشون داده میشه باید تقسیم بر 8شون کنید.یعنی وقتی گفته میشه سرعت شما 1 مگابیت هست،یعنی 1024 کیلوبیت که معادل سرعت 128 کیلوبایت در idm هست
در هیچ ISP ای فرق نمی کنه شما دانلود کنید یا یک صفحه را باز کنید جفتشو دانلود حساب می کنه و از حجم شما کم میشه
ماکسیموم میزانی که با آرت 1 میتونید دانلود کنید 30 گیگ هست(شما روی 20 گیگ حساب کنید البته)
شاتل براش فرقی نمی کنه شما وبگردی می کنی یا دانلود می کنی.توی تمام این داکومنت ها وقتی حرف از دانلود میشه منظورش هم وبگردی هست هم دانلود با IDM
شما ببین مصرف ماهیانت جه قدره تا سرویس پیشنهاد بدیم
آرت 1 برات خوبه اگه بیشتر از 20 گیگ دانلود نکنی راحت یک ماهو باهاش سر میکنی![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)