تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 65 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این کارهای مسخره و اعصاب خورد کن کاستا هم مقصر اصلیش خود مورینیو هستش، اون موقع که به خاطر له کردن پای بازیکن لیورپول، محروم شده بود اگه مورینیو هم کمی جدی باهاش برخورد میکرد و میگفت که دیگه اینجوری بازی نکنه و اعصابشو کنترل کنه، این اتفاقات هم کمتر رخ میداد ولی برعکس، آقا اومده ازش دفاع هم میکنه !!!! دقیقا بررسی کنید می بینید که این حرکات کاستا بعد اون محرومیتش خیلی بیشتر شده، قبلش خیلی کم اینجوری قاطی میکرد و خودشو کنترل میکرد ولی الان مثل گاو وحشی میره تو زمین و گند میزنه، تعویض هم که نمیشه، اون رمی بدبخت نابود شد رو نیمکت.
    تیمی که از اول بازی دنبال نتیجه صفر صفر بوده باشه، نتیجه ای بهتر از این نمیگیره. ای کاش ای کاش، گواردیولا اومده بود چلسی حداقل اگه میباختیم هم با بازی خوب و قشنگ میباختیم. امیدوارم تو تابستون، آبرامویچ دست به کار بشه و از بین کلوپ و گوردیولا یکی رو بیاره اینجا، به نظر من خود گواردیولا هم دوست داشته باشه تو لیگ انگلیس کار کنه بعد از اینکه با بایرن به همه چی رسیده. مورینیو دورانش تموم شده، دیگه دوران اینجور فوتبال بازی کردن تموم شده که فقط برای گل نخوردن بازی کنی. اون کوادرادو هم که به عنوان مترسک خریده شده تا رو نیمکت بپوسه. اگه گواردیولا مربی چلسی بود، الان کوین دی بروین هم همه کاره چلسی بود . نکته مثبت مورینیو این بود که تو بازیهای بزرگ خوب نتیجه میگرفت که امسال تو این زمینه افتضاح کار کرده و به جز بازی با آرسنال، هیچ تیم بزرگی رو نبرده.
    رفتار بازیکن های چلسی بعد از تکل زلاتان هم فقط مایه خجالت و شرمساری بود که از استادشون یاد گرفتن، بابا اگه بلدین مثل آدم بازی کنید و تو زمین نتیجه بگیرین نه با این مسخره بازیا. وقتی جلوی برنلی به اون بدی بازی میکنن و مربی تیم بعد بازی فقط به اخراج ماتیچ اشاره میکنه، بهتر از این نمیشه.
    Last edited by Sepehr SS; 12-03-2015 at 10:21.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب بازیکنا انگار انگیزه نداشتن!
    خیلی از بازیکنای خوبمون اون بازیکن همیشگی نبودن مثل فابرگاس و ویلیان
    با اینکه امسال نسبت به پارسال قویتر شدیم نمی دونم واقعا چه جوری نتونستیم از پس این psg بگذریم
    اونا هم خیلی آماده بودن و می خواستن انتقام سختی از چلسی بگیرن
    باید قبول کنیم فوتبال همینه یه فصل اون تیم رو حذف می کنی و فصل بعدش برعکسش اتفاق می افته

قهرمانی توی این فصل CL دور از دسترس نبود ولی خیلی سخت بودش
    دوباره امکان داشت بریم جزو 4 تا تیم و اون جا حذف بشیم که باز خیلی فرقی نمی کرد
    الان دیگه کلا یه جام باقی مونده با 11 تا بازی و صد در صد باید برای اون بجنگیم
    فصل بعد می تونیم برای CL جبران کنیم و واقعیتش هم اینه که توی اروپا یه قهرمانی بدست اوردن خیلی سخته و خیلی تیمای بزرگ هم بعد از ده سال جام می گیرن

3. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجب!
    هر چی توپ اومد رو دروازه رو حریف سر زد!
    خوب چندتاشم میره تو گل دیگه

من همچنان در حکمت این پنالتی های هازار موندم
    اصلا همیشه به چپ نگاه میکنه و به راست میزنم اونم یواش و با زاویه کم
    نمیدونم چرا هر بار دروازه بانها گول میخورن!
    قهرمانی توی این فصل CL دور از دسترس نبود ولی خیلی سخت بودش
    دوباره امکان داشت بریم جزو 4 تا تیم و اون جا حذف بشیم که باز خیلی فرقی نمی کرد
    درسته که قهرمانی در cl خیلی سخت هست و خود من هم در این جام خیلی به قرعه اعتقاد دارم (به عوان مثال فرض کنید حالتی رو که همین چلسی این مرحله رو با قرعه دیگه ای پشت سر میذاشت و قهرمان میشد!) اما به نظرم در این جام باید تا جایی که میشه جنگید
    الان ما در fa cup در بین 32 تا حذف شدیم خوب اونجا اگه میومدیم بین 4 تا و حذف میشدیم باز به نظر من تفاوت خاصی نداشت ولی در cl حتی گه به جای این دور در بین 8 تیم حذف می شدیم اهمیت خودش رو داشت

5. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

این کارهای مسخره و اعصاب خورد کن کاستا هم مقصر اصلیش خود مورینیو هستش، اون موقع که به خاطر له کردن پای بازیکن لیورپول، محروم شده بود اگه مورینیو هم کمی جدی باهاش برخورد میکرد و میگفت که دیگه اینجوری بازی نکنه و اعصابشو کنترل کنه، این اتفاقات هم کمتر رخ میداد ولی برعکس، آقا اومده ازش دفاع هم میکنه !!!! دقیقا بررسی کنید می بینید که این حرکات کاستا بعد اون محرومیتش خیلی بیشتر شده، قبلش خیلی کم اینجوری قاطی میکرد و خودشو کنترل میکرد ولی الان مثل گاو وحشی میره تو زمین و گند میزنه، تعویض هم که نمیشه، اون رمی بدبخت نابود شد رو نیمکت.
    تیمی که از اول بازی دنبال نتیجه صفر صفر بوده باشه، نتیجه ای بهتر از این نمیگیره. ای کاش ای کاش، گواردیولا اومده بود چلسی حداقل اگه میباختیم هم با بازی خوب و قشنگ میباختیم. امیدوارم تو تابستون، آبرامویچ دست به کار بشه و از بین کلوپ و گوردیولا یکی رو بیاره اینجا، به نظر من خود گواردیولا هم دوست داشته باشه تو لیگ انگلیس کار کنه بعد از اینکه با بایرن به همه چی رسیده. مورینیو دورانش تموم شده، دیگه دوران اینجور فوتبال بازی کردن تموم شده که فقط برای گل نخوردن بازی کنی. اون کوادرادو هم که به عنوان مترسک خریده شده تا رو نیمکت بپوسه. اگه گواردیولا مربی چلسی بود، الان کوین دی بروین هم همه کاره چلسی بود . نکته مثبت مورینیو این بود که تو بازیهای بزرگ خوب نتیجه میگرفت که امسال تو این زمینه افتضاح کار کرده و به جز بازی با آرسنال، هیچ تیم بزرگی رو نبرده.
    رفتار بازیکن های چلسی بعد از تکل زلاتان هم فقط مایه خجالت و شرمساری بود که از استادشون یاد گرفتن، بابا اگه بلدین مثل آدم بازی کنید و تو زمین نتیجه بگیرین نه با این مسخره بازیا. وقتی جلوی برنلی به اون بدی بازی میکنن و مربی تیم بعد بازی فقط به اخراج ماتیچ اشاره میکنه، بهتر از این نمیشه.
    آقا سپهر شما چند سالتون هست؟

7. 4 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تو بازی دیشب هم تو فاز حمله هم تو فاز دفاع بازیو مورینیو به بلان باخت.واقعا خجالت اور مقابل یه تیم 10 نفره اونهم به مدت 90 دقیقه نتونستیم یه موقعیت گل درست وحسابی ایجاد کنیم.از همه اینها گذشته فقط به جریان بازی بین دقایق 114 تا 122 توجه کنید.هشت دقیقه حیاتی وبیش از شش دقیقه بازی تو زمین ما جریان داشت.با تمام علاقه ای که به مورینیو دارم باید بگم که مورینیوی حال حاضر هیچ شباهتی به مورینیو دهه قبل نداره و در اخر فصل بهتره به فکر یک مربی دیگه باشیم.هر جند این نظر منه و خیلی مخالفشن

9. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اون موقع مدرسه میرفتیم و الان تو دانشگاه وقتی بچه ها حرف از تقلب تو کلاس میزنن
    استاد میگه شما به جای اینکه این همه وقت بزارید و حرفه ای تقلب کردن رو یاد بگیرید
    با همین وقت درس بخونید 20 میشید

اینو یادم افتاد یهو یاد کاستا افتادم
    کاستا تو کل بازی کل خلاقیتش رو داره صرف درگیری - تمارض و کارهای حاشیه ای میکنه
    اگه همین خلاقیت و نبوغ رو وقت تکنیک بازی بزاره راحت میتونه با تمرکز بالا بازی کنه

این کارهایی که انجام میده 2 تا بدی داره
    اول اینکه تمرکز خودشو از دست میده و در اولین فرصت به فکر درگیری هست
    دوم به بازیکن ها حریف این فرصت رو میده با شروع درگیری تمرکزش رو از بین ببرن !

تو بازی دیشب و بازی های قبلی چلسی این مسئله به وضوح دیده میشه
    همه بازیکن های تیم مقابل سعی در عصبی کردن کاستا دارن
    کاملا مشهوده !
    چون دیگه نقطه ضعفش رو پیدا کردن و از همین راه کنترلش میکنن !

هیمنجوری بخواد ادامه بده شاید روزی مثل سوارز با محرومیت های سنگینی رو به رو بشه !

11. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته که قهرمانی در cl خیلی سخت هست و خود من هم در این جام خیلی به قرعه اعتقاد دارم (به عوان مثال فرض کنید حالتی رو که همین چلسی این مرحله رو با قرعه دیگه ای پشت سر میذاشت و قهرمان میشد!) اما به نظرم در این جام باید تا جایی که میشه جنگید
    الان ما در fa cup در بین 32 تا حذف شدیم خوب اونجا اگه میومدیم بین 4 تا و حذف میشدیم باز به نظر من تفاوت خاصی نداشت ولی در cl حتی گه به جای این دور در بین 8 تیم حذف می شدیم اهمیت خودش رو داشت
    آره اینو قبول دارم
    کلا CL یه حال و هوای دیگه داره ولی انگار این فصل ما نبودش و به خصوص این قرعه دیگه حسابی کارو خراب کرد
    به هر تیم دوم دیگه ای می خوردیم به احتمال زیاد صعوده می کردیم و باز احتمالش بود یک چهارم رو هم ببریم و حداقل جزو 4 تا تیم بریم ولی بالاخره گذشت
    فقط از یه لحاظ الان خوبه که دیگه هیچ بازی به جز بازی های لیگ نداریم و دیگه تمرکزمون توی لیگه

همین الان بازی من سیتی تموم شد و بازیشو به بارنلی باخت!
    فردا توی خونه بتونیم ساتهمپتون رو ببریم به قهرمانی خیلی نزدیک میشیم
    به خصوص اگه بازی عقب افتاده رو هم ببریم دیگه اختلاف میشه 11 امتیاز و تقریبا دست نیافتنی میشیم

13. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

فقط از یه لحاظ الان خوبه که دیگه هیچ بازی به جز بازی های لیگ نداریم و دیگه تمرکزمون توی لیگه

اگه اینجوره که هر فصل، همون بازی اول از دو جام حذفی، حذف بشیم و تو گروهی CL هم تیم جوانان رو بازی بدیم تا تمرکز کامل تیم روی لیگ باشه !!!!! این حرفها چیه آخه؟ مگه تیم آماتور و تیم محله تونه که تمرکزش رو یه جام باشه؟ اینهمه خرج تیم و کادر فنیش میشه که رو یه جام تمرکز کنن؟ اونم لیگی که امسال، یکی از ضعیف ترین دوره هاش تو چند سال اخیر بوده. تا وقتی مورینیو هست و تو بازیهای حساس، با ترس بازی کنه چیزی بهتر از این نصیب این تیم نمیشه. چلسی با مورینیو هیچ وقت CL رو نمیتونه ببره.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اینجوره که هر فصل، همون بازی اول از دو جام حذفی، حذف بشیم و تو گروهی CL هم تیم جوانان رو بازی بدیم تا تمرکز کامل تیم روی لیگ باشه !!!!! این حرفها چیه آخه؟ مگه تیم آماتور و تیم محله تونه که تمرکزش رو یه جام باشه؟ اینهمه خرج تیم و کادر فنیش میشه که رو یه جام تمرکز کنن؟ اونم لیگی که امسال، یکی از ضعیف ترین دوره هاش تو چند سال اخیر بوده. تا وقتی مورینیو هست و تو بازیهای حساس، با ترس بازی کنه چیزی بهتر از این نصیب این تیم نمیشه. چلسی با مورینیو هیچ وقت CL رو نمیتونه ببره.
    من میگم فقط از این لحاظ خوبه و منکر بدی ها اون نمیشم چون چند فصله توی لیگ قهرمان نشدیم همین قهرمانی توی لیگ هم خیلی ارزشمنده و یادمون هم نره بعضی وقتا توی هفته های پایانی حتی با اختلاف 8 امتیاز یه تیم قهرمانی رو از دست داده
    از نظر ما که توی خونه می شینیم بازی ها رو نگاه می کنیم و برای خودمون یه پا مربی و کارشناس هستیم شاید صحبت از قهرمانی راحت باشه ولی توی همین CL هم خیلی تیم ها بعد یه دهه قهرمان میشن و اینجوری نیست که راحت بشه قهرمان شد
    تیمای دیگه هم شاید بیشتر از ما خرج کنن و اینجوری نیست که مثل پلی استیشن راحت بشه چند فصل با یه تیم قهرمان شد

جالبه بعد 3-4 فصل که چلسی داره توی لیگ قهرمان میشه این فصل شد یکی از ضعیفترین ها !!
    شما حرفای جالبی می زنید و کلا اگه می خواید نتیجه گیری کنید مورینیو مربی خوبی نیست دیگه لازم به همچین تحلیل هایی نیست و دیگه هر کسی این تاپیک رو دیده باشه از پستاش شما اینو می تونه متوجه بشه

16. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من میگم فقط از این لحاظ خوبه و منکر بدی ها اون نمیشم چون چند فصله توی لیگ قهرمان نشدیم همین قهرمانی توی لیگ هم خیلی ارزشمنده و یادمون هم نره بعضی وقتا توی هفته های پایانی حتی با اختلاف 8 امتیاز یه تیم قهرمانی رو از دست داده
    از نظر ما که توی خونه می شینیم بازی ها رو نگاه می کنیم و برای خودمون یه پا مربی و کارشناس هستیم شاید صحبت از قهرمانی راحت باشه ولی توی همین CL هم خیلی تیم ها بعد یه دهه قهرمان میشن و اینجوری نیست که راحت بشه قهرمان شد
    تیمای دیگه هم شاید بیشتر از ما خرج کنن و اینجوری نیست که مثل پلی استیشن راحت بشه چند فصل با یه تیم قهرمان شد

جالبه بعد 3-4 فصل که چلسی داره توی لیگ قهرمان میشه این فصل شد یکی از ضعیفترین ها !!
    شما حرفای جالبی می زنید و کلا اگه می خواید نتیجه گیری کنید مورینیو مربی خوبی نیست دیگه لازم به همچین تحلیل هایی نیست و دیگه هر کسی این تاپیک رو دیده باشه از پستاش شما اینو می تونه متوجه بشه
    بحث کردن با شما بی فایده هستش چون شما چشمتون رو روی واقعیت بستین و سر خودتونو شیره میمالین. مگه من میگم هر سال باید قهرمان cl بشن؟ من از شیوه بازی چلسی جلوی PSG حالم بهم خورد و فوق العاده بد بازی کرد چلسی جلوی تیم ده نفره، پارسال یادته چجوری چلسی جلوشون بازی کرد؟ اون بازی حتی اگه دمبا با گل دوم رو هم نمیزد، مثل الان ناراحت نمیشدم چون چلسی تو اون بازی جنگید، نه مثل امسال که با خفت و خواری جلوی تیم ده نفره نابود شد. کاش امسال هم چلسی تو پاریس میباخت تا مورینیو به فکر دفاع اتوبوسی نیفته برای بازی برگشت. من نمیدونم مورینیو چند دفعه باید این فصل شکست بخوره تا بفهمه که با این بازیکنا نمیتونه اتوبوسی دفاع کنه. این جان تری، تری ده سال پیش نیست یا کیهیل، ریکاردو کاروالیو نیست، ماتیچ هم ماکه له له یا اسین دوره اول مورینیو نیست که بخوان تو دفاع اتوبوسی موفق باشن.
    لیگ انگلیس این فصل ضعیف نیست از نظر جنابعالی؟!!!! نه از یونایتد قدرتمند خبری بوده امسال نه لیورپول عالی فصل قبل رو داشتیم امسال، سیتی هم که کلی افت کرده، اونوقت ضعیف نشده لیگ؟ همشون هم که تو اروپا گند زدن. به نظر من که چلسی فصل قبل، از تیم امسال بهتر بازی میکرد حداقل جلوی تیمهای بزرگ نتیجه میگرفت نه مثل امسال که همش مساوی کرده با تیمهای بزرگ.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •