تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 54 اولاول ... 24248495051525354 آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 531

نام تاپيک: سریال در حاشیه / کاری از مهران مدیری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چرا نقش نصراله رادش از سریال حذف شد؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان رضویان و غفوریان هم حذف شدند از سریال ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کارگردان سریال «روزی روزگاری» با اشاره به اینکه انتقادها به سری اول سریال «در حاشیه» مهران مدیری را محتاط کرده است درباره تفاوت طنز و کمدی صحبت کرد.

امرالله احمدجو کارگردان سریال «روزی روزگاری» در گفتگو با مهر درباره سریال های این روزهای تلویزیون بیان کرد که این آثار را نمی بیند و گفت: هیچ کدام از سریال های تلویزیون را به شکل پیگیر نمی بینم اما چندی پیش «آسمان من» را می دیدم که به نظرم کاری خوش ساخت بود. در این کار از نظر فنی دقت شده بود و برای آن تلاش هایی صورت گرفته بود.

کارگردان سریال «روزی روزگاری» که از مایه های طنز در سریال خود استفاده کرده بود درباره سریال های طنز و «در حاشیه» ساخته مهران مدیری نیز بیان کرد: من تنها یک قسمت از سریال «در حاشیه ۲» را دیدم که به نظرم اثری خسته کننده بود و بیش از آن سریال را پیگیری نکردم. فکر می کنم تلویزیون به انواع سریال ها از جمله آثار طنز نیاز دارد، البته نوع کاری که مهران مدیری انجام می دهد طنز نیست بلکه سریال های وی بیشتر با کمدی سر و کار دارند.

وی ادامه داد: طنز فاخرترین بخش شوخی است که با معنا سر و کار دارد و کمدی می تواند پایبند به معنا نباشد. کمدی می تواند هر چیزی را دستمایه شوخی قرار دهد و خروجی آن خنداندن است اما طنز ممکن است تلخ باشد. خود من تلاش کردم تا در سریال «روزی روزگاری» در حیطه طنز کار کنم البته به گونه ای که شیرین باشد. با این حال هر دو اینها خوب است و شیرینی در کارهای مدیری وجود دارد که باعث شهرت او شده است.

مدیری در سری دوم «در حاشیه» از کنار شوخی هایی که استاد آنهاست عبور کرد

احمدجو در ادامه درباره آخرین سریال مدیری و آنچه که در نظر او باعث شد کیفیت آثار قبل را نداشته باشد، بیان کرد: هر کاری که با تعجیل و به صورت سردستی انجام شود به هدف خود نمی رسد. البته منظور از تعجیل و سطحی بودن این نیست که مدیری مقصر باشد بلکه وضعیت عمومی که بر همه کارها حاکم است دارای تعجیل است. «در حاشیه۱» با جنجال های زیادی توسط پزشکان مواجه شد و این از قشر تحصیلکرده ای که اهل دانشگاه است دور از انتظار بود. اتفاقا سری اول سریال «در حاشیه» نزدیکی بیشتری با طنز داشت و شاید اگر من جای مدیری بودم مطلقا ذهنم کار نمی کرد که بتوانم برای سری دوم خروجی خوبی داشته باشم.

وی در پایان گفت: او مطمئنا بعد از آن اتفاقات اذیت شده است و باید خونسرد و عاقل باشد که توانسته است این اتفاقات را کنترل کند. این نکته هم که من گفتم کاری خسته کننده بود به این دلیل است که حتما او سعی کرده است در سری دوم با احتیاط زیاد پیش رود و از کنار شوخی هایی که استاد آنهاست عبور کند. به هر حال مدیری کارگردان توانمندی است و در هر کارش بازیگران بسیاری را به عرصه هنر تحویل داده است. نباید برای کسی مثل او تنگنا ایجاد کرد و باید اجازه داد با فراغ بال کارش را انجام دهد.

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امشب قسمت چندم بود؟
    (در کل 26 قسمت بود دیگه درسته؟)

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امشب قسمت چندم بود؟
    (در کل 26 قسمت بود دیگه درسته؟)
    قسمت 27 و آخرین قسمت

6. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان رضویان و غفوریان هم حذف شدند از سریال ؟
    بله حذف شدند . به علت حضور در برنامه "‌سه شو" خودشون رو حذف کردن

8. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چرا نقش نصراله رادش از سریال حذف شد؟
    حضور در سریال دیگر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کیمیا و در حاشیه هر دو فاجعه هایی بودن بی نظیر در تاریخ تی وی که با هم پایان یافتن اما این تنها وجه اشتراک نبود:
    در حاشیه به تمام معنا آشفتگی و تفکرات سطحی نویسندگانش مشهود بود تا جاییکه این نوشته ها احتمالا در جایی به عنوان پرت و پلا مشتری داشته باشه در واقع هر تغییر شخصیتی مثلا هومن به تیمور هم نتیجه این تفکرات بوده تا خلاقیتی حساب شده و از روی ناچاری چرا که ما میدیدیم اتفاقات و ماجراهایی که به نظر تمام شده بوده دوباره در چند قسمت بعد تکرار میشه مثلا فرار کردن و وقتی صحبت از تونل کندن و این جورحرفا بود ادم حال بهم میخورد!... هیچ حرفی نداشت و اگه جاهایی خنده دار بود این بازیگران و اداهایی بود که از خود بروز میدادن در واقع سطح خندیدن هم پایین بود شما می تونید به همین شوهایی که در کیش توسط کمدین هایی فوق العاده سطحی هم یک ساعت مداوم بخندید اما بیرون از اون ادم خجالت میکشه چیزی دربارش بگه...

11. 4 کاربر از ghassam2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بله حذف شدند . به علت حضور در برنامه "‌سه شو" خودشون رو حذف کردن
    رضویان کلا از تلویزیون رفت ! تو اینستاگرامش نوشته !

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تموم شد؟ چقدر چرت ...!
    من همه قسمت هاشو دنبال کردم! به امید اینکه خوب شه
    اگه قراره سریال هاش اینطوری باشن والا نسازه خیلی بهتره ...
    چون هم وقت ما رو الکی میگیره و هم بیشتر چهره خودشو خراب میکنه
    فصل 3 هم حتما یه چرتی در میاد مثل این تا دو فصل! بعد میگن چرا کسی سمت تی وی نمیاد!
    Last edited by Iloveu-ALL; 10-02-2016 at 15:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •