خود شما بودی که میگفتی 640 تومن رو بزار برای روز مبادا ...حالا دیدی همه اومدن این حرف رو زدن اومدی همرنگ جماعت شدی . از اول منظور منو نگرفتی .![]()
خود شما بودی که میگفتی 640 تومن رو بزار برای روز مبادا ...حالا دیدی همه اومدن این حرف رو زدن اومدی همرنگ جماعت شدی . از اول منظور منو نگرفتی .![]()
کی گفتم؟ من ..... کردم اگه این حرفو زدم...
من صفحات قبلی رو چک کردم... من اصلا پستی در این زمینه ندارم. ( البته یادم میاد که یه پست دارم ولی شاید قبلا توسط مدیران پاک شده و یادم نیست)
.
در ضمن من الان شم حرفای اون موقعمو عوض نکردم و حرفم هموناست.
من میگفتم
کسایی هستن که در روز بیشتر از 10 تا بیست تومن حداقل خرج بیهوده دارن.
یا حتی یه عده هستن روزی 2 تا 5 تومن خرج GF شون می کنن.
.
برای منی که هیچ تفریحی ندارم 1000 تومن اونم برای یه ماه خیلی زیاده؟
بابا اصلا بحث سر مقدار پولی که ما میدیم نیست . اصلا 1000 تومن هم نه ، 100000 تومن . مهم اینجاست که پولی که بدی رو طرف در ازاش خدمات انجام بده .
این کارهای اخیر مثل قرعه کشی و ... دقیقا همون گدایی مدرنه . الان مگه خدایی گداهایی نداریم که از من و شما پولدارترن . اونا چطوری پولدار شدن . از پول خوردهایی که ما دادیم بهشون . تازه از رو هم که نمیرن . همینطور به کارشون ادامه میدن . چون دارن بدون زحمت پول در میارن .
شما نگاه کن برای چی این همه بانک و موسسه مالی اعتباری تو کشور زیاد شده . پولا همینطور داره انباشته میشه . وقتی میبینن سود زیادی از طریق وام دادن (ببخشید ربا دادن) بدست میارن هر کی میاد واسه خودش بانک میزنه .
یه عده هم میرن قرعه کشی راه میندازن چطوری ؟ 1+1 رو جوابش رو بفرست تو قرعه کشی شرکت کن و ماشین برنده شو . واسه اینکه یه ماشین 50 میلیون تومنی رو به عنوان جایزه بدن فقط 3000 پیامک لازمه و بقیه اش همه اش سوده . چه واسه مخابرات چه واسه اون عامل قرعه کشی .
هرچند جای این بحث ها اینجا نیست ولی واقعا برام سواله که این هم پول جایزه از کجا میاد
مثلا همین محسن داره هر هقته به تعداد اعضای خونواده لیفان میده هفته قبل هم که یه بنز داد اخه این شرکت مگه چقدر سود می کنه که این همه جایزه میده؟؟
یا همین رایتل خراب شده وقتی هنوز نمی تونه برای پوشش خودش دکل بزنه چطور 200 میلیارد تومن میده و اسپانسر جام جهانی میشه؟؟
فقط دارن با این کارشون طمع مردم رو بالا میبرن و القا می کنن که میشه یه شبه پول دار شد. قعلا که مسابقه این جور کارها بین بانک ها، صداو سیما و شرکت ها بدجور داغ شده. از نظر خودشون هم این جور موقع ها خدا و پیغمبر هم راضین.
Last edited by arash59b; 16-07-2014 at 00:29.
برنامه خیلی خوبی بود و نسبت به دوره های قبل پیشرفت خوبی داشت.
متاسفانه برامه دیشب رو وقت نکردم ولی ببینم ولی اونطور که شنیدم با مدل قرعه کشی پایان تلخی رو رقم زدن .
خیلی اشتباه بود که افراد زیر 300 یا حتی 400 امتیاز تو قرعه کشی ماشین شرکت داده بشن.
البته مسابقه پیش بینی بیشتر شبیه به کل کل بین دوستان و اشناها بود و فکر نکنم کسی به امید جایزه شرکت کرده باشه که حتما برنده میشه
برنامه خیلی خوبی بود و نسبت به دوره های قبل پیشرفت خوبی داشت.
متاسفانه برامه دیشب رو وقت نکردم ولی ببینم ولی اونطور که شنیدم با مدل قرعه کشی پایان تلخی رو رقم زدن .
خیلی اشتباه بود که افراد زیر 300 یا حتی 400 امتیاز تو قرعه کشی ماشین شرکت داده بشن.
البته مسابقه پیش بینی بیشتر شبیه به کل کل بین دوستان و اشناها بود و فکر نکنم کسی به امید جایزه شرکت کرده باشه که حتما برنده میشه
دقیقا! به نظر من هم این کارها مخصوصا 9090 مال شبکه 2 یک جور بلیط بخت آزمایی یا لاتاری نوینه یعنی ورژن جدیدهاون قدیما راست حسینی میومدن میگفتن لاتاری ولی حالا اسمش قشنگ تر شده
![]()
دوستان ترا خدا کمک کنین من از شر این 9090 خلاص بشم! عدد 1 رو اشتباها فرستادم پیامک اومد عضو باشگاه هواداران شدید. الان هر چی کد j off رو میزنم همش میاد شما عضو نیستید ولی هر روز 120 تومن از حسابم میره هیچ راهی هم برای لغوش روی سایت تیم ملی و همراه اول نیستواقعا این مخابرات دیگه شورش رو درآورده.شما نمیدونین کد دیگه ای داره یا نه؟ ممنون میشم
![]()
عدد 1 رو به 8999 بفرست !
ممنون. این برای پیامک های تبلیغاتیه. الان اینجا باید لغویت عضویت بشهیک کدی همون اول اومد فکر نمیکردم اینقدر جدی بشه والا حفظش میکردم. خدا ازشون نگذره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)