ترکیب جدید دفاع تیم ملی آلمان برابر برزیل!تماشاگران سری سوممحتوای مخفی: :دی
محتوای مخفی: عشاق
محتوای مخفی: تاکتیک لوو برای به زیر کشیدن پرچم برزیل :دی
ترکیب جدید دفاع تیم ملی آلمان برابر برزیل!تماشاگران سری سوممحتوای مخفی: :دی
محتوای مخفی: عشاق
محتوای مخفی: تاکتیک لوو برای به زیر کشیدن پرچم برزیل :دی
Last edited by yuseph; 05-07-2014 at 19:38.
بَه بَه بانو نویر (!) رو بسیار پسندیدیم در تصاویر بالا!![]()
آقا من رفتم آمار بازی های آلمان-برزیل رو دیدم، کلهم فقط یه بازی توی جام جهانی داشتن! یعنی این همه سال جام جهانی برگزار میشده، فقط همون 2002 بوده و بس! جل الخالق!
اون سال آلمان شرایطش زیاد خوب نبود و شاید اگه سلطان نبود خیلی زودتر از فینال حذف می شدیم. یعنی پیروزی 2-0 برزیل با اون همه ستاره چیز خیلی خفنی هم نبوده. امسال باید یه انتقام اساسی از برزیلی های عزیز بگیریم و در میهن خودشون صعود کنیم به فینال و توی دومین تقابل جام جهانی دو تیم، آمار رو به تعادل برسونیم.(البته آمار بقیه بازی های دو تیم به شدت به نفع برزیل هست، ولی اون بازی ها نخودی محسوب میشن.
)
آقا من به شدت نگران کارت زردهایی هستم که تو بازی با فرانسه گرفتن ، فینالِ بدون شواینی و خدیرا خیلی ترسناکِ حالا تیم مقابل هر تیمی میخواهد باشه.
امیدوارم که تو بازی برزیل کارت نگیرند که خیلی بد میشه.
ما هم از تصویر نوئر بسی بسیار زیاد خوشمان امد.البته مرته ساکر هم ماشااله جواهری هستند ها.ان شاله قسمت شود و بریم فرنگ و این جواهران را از نزیک زیارت فرماییم.
جریان کارت زردها مطمئن باش بدتر از سال 2002 نمیشه.اون سال بالاک هم طراح تیم بود و هم بهترین بازیکن (البته بعد از سلطان کائن).ضمنا تمام کننده هم بود و دو گل حذفی رو زده بود.یعنی 2002 رو ما دقیقا بخاطر نبود بالاک باختیم.ولی امسال بازیکن زیاد داریم ضمن اینکه از کجا معلوم هلند و ارژانتین هم دو کارته نشن تو نیمه نهایی.
ماتئوس: گواردیولا سبک بازی آلمان را تحت تاثیر قرار داده است
لوتار ماتئوس ملی پوش اسبق تیم ملی آلمان معتقد است که گواردیولا و سبک کاری اش فوتبال ملی آلمان را تحت تاثیر قرار داده است.
آی اسپورت - آلمان عملکرد خوبی در رقابت های جام جهانی 2014 از خودش نشان داده است. لوتار ماتئوس معتقد است که حضور پپ گواردیولا در رشد فوتبال ملی آلمان بی تاثیر نبوده است.
ماتئوس در همین مورد گفت: " گواردیولا تاثیر زیادی بر سبک بازی تیم ملی آلمان در جام جهانی 2014 داشته است. آلمان از تعدادی بازیکنان بایرن مونیخ تشکیل شده است که آن ها با خود سبک کاریشان در فصل گذشته را آورده اند.
گواردیولا در بارسلونا موفقیت های زیادی را کسب کرده و همان سبک را با خودش به آلمان آورده است. پیروزی مهم ترین مسئله در جام جهانی است که خوشخبتانه آلمان تا اینجا به خوبی این مهم را انجام داده است.
شاید بعضی از پارامترهای زیبای ما در سال های گذشته از بین رفته باشد اما به جای آن نتیجه گیری در اولویت قرار گرفته که در جام جهانی بسیار حائز اهمیت است."
آلمان در نیمه نهایی جام جهانی 2014 به مصاف میزبان رقابت ها یعنی برزیل خواهد رفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Matthaus: Guardiola has influenced Germany
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by nw_nk; 07-07-2014 at 12:49.
از این نظر هیچ جای نگرانی وجود نداره، خدیرا و شواینی (و هر بازیکن یک کارته دیگه از تیم های باقیمانده در جام) در صورت دریافت کارت زرد بازی فینال رو از دست نمیدند و تنها دغدغه تیم پیروزی در این بازی هست و نه بازی فینال.
اینکه یک بازیکن به خاطر دریافت دو کارت زرد در طول 6 بازی (از اولین بازی مرحله گروهی تا نیمه نهایی)، بازی فینال (بازی هفتم) رو از دست بده بیش از حد سخت گیرانه بود که به همین خاطر این قانون مدت هاست برداشته شده و در پایان دور 1/4 کلیه تک کارته ها بخشیده میشند. قانونی که متاسفانه نبود اون در فینال جام 2002 گریبان تیم رو گرفت. بالاک که در 5 بازی اول فقط یک کارت زرد داشت، در بازی نیمه نهایی مقابل کره در شرایطی که در 20 دقیقه پایانی بازی صفر صفر بود و یک ضد حمله خطرناک از کره ای ها و یک موقعیت مسلم گلزنی(4 کره ای در مقابل 2 آلمانی) رو در آخرین لحظات با یک خطای کاملا بجا و به موقع ازش جلوگیری کرد و کارت زرد رو به جان خرید، خطایی که در آلمان به "تاکتیکی ترین خطای تاریخ آلمان" مشهور هست و در ادامه هم در شرایطی که می دونست بازی فینال رو از دست داده با انگیزه مضاعف بازی کرد و گلزنی کرد و دلیل اصلی صعود تیم به فینال بود، فینالی که واقعا حاش خالی بود.
یه مقدار سرچ کردم و عکس های مرتبط با اون بازی رو پیدا کردم:
بالاک در لحظه دریافت کارت زرد
بالاک و به ثمر رسوندن گل پیروزی بخش
بالاک، ناراحت به خاطر از دست دادن بازی فینال در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی
پ.ن. بالاک در همون سال با لورکوزن در سه جام نائب قهرمان شده بود و از دست دادن فینال اونم به فاصله کوتاهی از اون سه نائب قهرمانی واقعا سخت بود.
بنده خدا بالاک بدشانس ترین بازیکنی بود که تو عمرم دیدم..
+
انگار برزیلی ها به کارت زرد سیلوا شکایت کردن تا بلکه بتونن اونو در فینال داشته باشن. واقعا از کاپیتان تیم بعید بود این آماتور کارت بگیره.
نبود سیلوا و نیمار می تونه کمک بزرگی برای آلمان باشه اما این دو بازی اخیر من چیزی از نیمار ندیدم ولی سیلوا واقعا تاثیر کذار بود که البته دانته هم رو نیمکت هست و می تونه جایگزین خوبی باشه ولی خوشبختانه دانته امسال مثه سال قبل خیلی مطمئن نشون نداده.
احتمالش هست این بازی هم با توجه به سرعت خوب بازیکنای برزیلی، بواتنگ در وسط باشه و لام بره راست. یه مشکل آزار دهنده تو تیم اینه که بعضی وقتا خیلی راحت توپ رو لو میدن و یه سری پاس های اشتباه ناجور میدن به همدیگه. شورله هم خیلی راحت موقعیت خراب میکنه و بعضی وقتا تو تک روی هاش رو اعضاب راه میره.
+
کاش رویس مصدوم نمی شد، می تونست ستاره ی این جام باشه
اما خیلی امیدوارم که بتونیم برزیل رو ببریم و یک فینال کلاسیک ( چه آرژانتین و چه هلند) رو شاهد باشیم.
واقعاً حیف بود بالاک. کسی که توی مراحل حذفی، از بین 3 گل آلمان 2تاش رو اون زده بود و توی فینال هم میتونست کمک خیلی بزرگی به آلمان باشه.
نکته جالب اینه که 3 تا گل برزیل رو توی بازی های حذفی، مدافع های این تیم زدن نه کسی مثل نیمار.البته نیمار هم قدرت خیلی زیادی به خط حمله تیم میده و بازیکن های حریف رو بدجوری مشغول خودش میکنه که باعث میشه به بقیه برزیلی ها فضای کافی برسه. در مجموع عدم حضور نیمار خیلی به نفع آلمان هست، ولی بازیکن های آلمان باید مراقب یکی مثل داوید لوییز هم باشن که موتور گلزنیش روشن شده.
دانته خیلی اوج و فرود داره.بعضی وقتا جوگیر میشه و هم عالی دفاع میکنه و هم گل میزنه، بعضی وقتا هم کیفیتش در حد بازیکن های درجه 3 میشه! امیدواریم جلوی آلمان یکی از روزهای بدش باشه و یه گل به خودی هم بزنه!
![]()
اینفو گرافیک مانوئل نویر
به باهوشی نویر شک نکنید.. جلو اومدن های نویر به نظر من یک کار صرفن فیزیکی شامل دویدن به جلو نبود، یک نبوغ پشت این حرکات بود..
خونسردی نویر در مقابله با شوت کریم بنزما هم منحصر به فرد بود.. عاشق این دروازه بان شدم تو این جام..
To victory![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)