دروود دوستان
من یه w600 دارم.48 اینچ
از دوستان کسانی که ابدیت کردن یا اطلاعی دارن لطفت راهنمایی کنن کهابدیت کردنش چه مزایایی داره و چه امکاناتی یا تغییراتی ایجاد میشه
دروود دوستان
من یه w600 دارم.48 اینچ
از دوستان کسانی که ابدیت کردن یا اطلاعی دارن لطفت راهنمایی کنن کهابدیت کردنش چه مزایایی داره و چه امکاناتی یا تغییراتی ایجاد میشه
Last edited by sina_60; 12-04-2015 at 00:49.
دوست عزیز تلویزیون های سونی رو نمیشه با تلویزیون ال جی مقایسه کرد کیفیت تلویزیون سونی خیلی از ال جی سرتره و مدل w800b 50 خیلی تلویزیون خوب و خوش قیمتیه من خودم استفاده میکنم و واقعاً تصویر و فیلم های fullhd HD رو با کیفیت عالی نشون میده و امکانات زیادی مثل nfc.wifi.smartو... رو داراست. یکی از بهترین تلویزیون های 2014 و 2015 انتخاب شده.
درضمن این تلویزیون ال جی برای ultra HD صفحه نمایش کوچکی داره تلویزیون ultra HD از 55 و به بالا خوبه و ----- داخلی هم امتیاز خوبی به حساب نمیاد چون اگه ----- مشکلی پیدا کنه تلویزیون هم مشکل پیدا میکنه. به نظر من در خرید تلویزیون w800b 50 شک نکن.
Last edited by shahriyar ps4; 13-04-2015 at 13:56.
ممنون که جواب دادی دوست عزیز. ولی من با بعضی نظرات شما موافق نیستم. من هم تصویر سونی رو دیدم. واقعا زیباست و رنگها رو خوب نشون میده ولی پنلهای ips الجی هم عالی هستن. هم کیفیت تصویر و زنده بودن رنگها و هم شفافیت تصویرشون عالیه. مزیت مهمی که الجی داره در امکانات زیاد و مناسب بودن قیمتهاست. مدل ub830 دارای صفحه نمایش 4K هست که خیلی از صفحه نمایش full HD بهتره. امکانات جالبی مثل حافظه داخلی 8 گیگ داره که واقعا بی نظیره. ماشین زمانش هم یکی از مزیتهای مهمشه.
همونطور که گفتم من الان سونی 40EX520 دارم و واقعا ازش راضی هستم. ولی امکان نشون دادن زیرنویس فارسی و فرمتهای mkv رو نداره که خیلی بدرد من میخوره. با یه مصیبتی تونستم EPG رو فعال کنم که باز کلمات رو به صورت حروف مقطع نشون میده. متاسفانه اگه شرکت سونی کمی این اشکالات جزئی رو برطرف کنه و با قیمتهای مناسب تری محصولاتش رو ارائه بده خیلی بیشتر میتونه مشتری جذب کنه.
مطمئنا در شرایط یکسان من سونی رو انتخاب میکنم ولی فعلا الجی رو خیلی خوب دیدم. خدا کنه پول بیاد دستم و بخرمش.![]()
سؤالی داشتم:
قیمت w800b 50 سونی مونتاژ ایران با دو سال گارانتی حدود 4 میلیون است (بدون گارانتی مونتاژ مالزی در بانه 3/300)
قیمت ub830 ال جی چقدر است؟
مسلماً از لحاظ آپشن و اینترفیس و ریموت، ال جی از سونی سرتر است (من هم 42 LG LCD660 ساخت 2010 دارم و هم w800b 50 دارم متاسفانه سونی از این نظر از ال جی 5 سال پیش هم عقب افتاده تر است) سونی تنها در کیفیت تصویر و ساخت ممکن است مزیت داشته باشد (من هنوز از ال جی قدیمی خودم راضیم و عیبی هم نکرده است) که اگر تفاوت قیمت قابل ملاحظه باشد قابل چشم پوشی است.(اگر عشق برند سونی نباشید و مصرف برایتان مهم باشد)
هر عینک یدک سه بعدی سونی 150 هزار و ال جی و سامسونگ 50 هزار تومان است.
ضمنا جهت اطلاع اگر w800b 50 را روی استرالیا تنظیم کنید هم مرورگر اینترنتی آن فعال می شود و هم امکان ضبط بر روی هارد دیسک اضافه می شود البته شماره کانالهای دیجیتالی جا به جا می شود. ضبط هم فقط روی هارد و فلش 32 گیگ به بالا دارد که فقط تلویزیون هارد را خواهد شناخت و قابل اتصال به پی سی نیست و هارد هم فرمت خواهد شد. (آپشن چندان جالبی نیست)
Last edited by amahdavi2004; 14-04-2015 at 13:15.
[QUOTE=amahdavi2004;8599024]سؤالی داشتم:
قیمت w800b 50 سونی مونتاژ ایران با دو سال گارانتی حدود 4 میلیون است (بدون گارانتی مونتاژ مالزی در بانه 3/300)
قیمت ub830 ال جی چقدر است؟
مسلماً از لحاظ آپشن و اینترفیس و ریموت، ال جی از سونی سرتر است (من هم 42 LG LCD660 ساخت 2010 دارم و هم w800b 50 دارم متاسفانه سونی از این نظر از ال جی 5 سال پیش هم عقب افتاده تر است) سونی تنها در کیفیت تصویر و ساخت ممکن است مزیت داشته باشد (من هنوز از ال جی قدیمی خودم راضیم و عیبی هم نکرده است) که اگر تفاوت قیمت قابل ملاحظه باشد قابل چشم پوشی است.(اگر عشق برند سونی نباشید و مصرف برایتان مهم باشد)
هر عینک یدک سه بعدی سونی 150 هزار و ال جی و سامسونگ 50 هزار تومان است.
ضمنا جهت اطلاع اگر w800b 50 را روی استرالیا تنظیم کنید هم مرورگر اینترنتی آن فعال می شود و هم امکان ضبط بر روی هارد دیسک اضافه می شود البته شماره کانالهای دیجیتالی جا به جا می شود. ضبط هم فقط روی هارد و فلش 32 گیگ به بالا دارد که فقط تلویزیون هارد را خواهد شناخت و قابل اتصال به پی سی نیست و هارد هم فرمت خواهد شد. (آپشن چندان جالبی نیست)[/QUOTEدوست عزیز الان سایت بانه مارکت قیمت 49ub830 رو 2840 زده. تا یه هفته پیش قیمتش 3150 بود. آپشن هایی که داره عالیه. فقط کیفیت تصویرش رو باید از نزدیک ببینی. من ندیدم. ساکن اهواز هستم. فکر نکنم توی اهواز اومده باشه. ولی امروز و فردا میرم ببینم شاید اومده باشه. کیفیت تصویرش رو که دیدم میام میگم که چطوری بوده.![]()
دوست عزیز الان سایت بانه مارکت قیمت 49ub830 رو 2840 زده. تا یه هفته پیش قیمتش 3150 بود. آپشن هایی که داره عالیه. فقط کیفیت تصویرش رو باید از نزدیک ببینی. من ندیدم. ساکن اهواز هستم. فکر نکنم توی اهواز اومده باشه. ولی امروز و فردا میرم ببینم شاید اومده باشه. کیفیت تصویرش رو که دیدم میام میگم که چطوری بوده.![]()
در مورد محاسن فروشندگان و شرکت سونی به اندازه کافی گفته و نوشته اند؛ ولی خدمت شما عرض کنم معایب سونی w800b 50 را تا آنجا که من دیدم چنین است:
1 - عدم پشتیبانی فرمت زیرنویس فارسی.
2 - عدم پشتیبانی برخی فرمت های mkv البته اینجوری نیست که کلا mkv را نشناسد؛ برخی فایلها را نمی شناسد.
3 - ریموت به درد نخور که فاقد بسیاری از دکمه ها و عملکردهاست و چینش دکمه ها خوب نیست.
4 - اینترفیس تلویزیون خیلی ضعیف است و برای پیدا کردن برخی قابلیتها خیلی باید دکمه بزنی؛ البته بسیاری از قابلیتها را هم اصلا ندارد.
5 - فاقد App و بازی است و امکان دانلود برنامه از App store سونی تقریبا منتفی است. (من راهی پیدا نکردم) حتی منطقه را روی استرالیا تنظیم کردم فقط یک مرورگر اضافه شد. ضمنا فیرمویر را هم به آخرین نسخه ارتقاء داده ام.
6 - براکت برای پایه میز ندارد و فقط امکان نصب دیواری یا پایه رومیزی دارد (همان پایه رومیزی برای دیوارکوب به کار می رود)
7 - قیمت گران (سه برابری) عینک 3 بعدی یدکی نسبت به نمونه مشابه سامسونگ. (همراهش دو تا عینک دارد) فروشندگان می گفتند عینکهایشان به هم نمی خورد اگر کسی امتحان کرده لطفا دقیق اطلاع رسانی کند.
البته این مقایسه با 42 LG LCD660 ساخت 2010 است و با نمونه های جدیدتر مقایسه نکرده ام.
در هر حال اگر از سونی به سونی ارتقاء دهید امکانی بیشتر در اختیار خواهید داشت ولی اگر از سامسونگ و ال جی مهاجرت کرده باشید سورپرایز نخواهید شد و حتی به دلیل کمتر بودن امکانات توی ذوقتان خواهد خورد.
امشب رفتم بازار و 55 اینچ مدل ub85000 (گارانتی دار مدل ub850) رو از نزدیک دیدم. کیفیت تصویرش عالیه. البته به شرطی که کیفیت پخش شبکه خوب باشه. در مقایسه با مدلهای دیگه الجی مثل پلاسما و سری LB که همزمان داشتن دمو مشترک رو پخش میکردن این مدل یه سر و گردن از همشون بالاتر بود. ولی قیمتش با 500 تومن تخفیف 6500 بود. همراهش یه بلندگو خیلی شیک و قشنگ بلوتوثی هم میدن.
درباره پشتیبانیش از زیرنویس فارسی پرسیدم گفت که کاملا پشتیبانی میکنه. ولی توی مدل بدون گارانتی کلمات فارسی رو توی منوها به درستی نشون نمیده.(البته این ادعای فروشندست. دوستان اگه در اینباره اطلاع دارن اظهار نظر کنن که آیا کلمات منوها رو به درستی نشون میده یا نه؟)
کلا کیفیت و شفافیت تصویر الجی داره از سامسونگ هم بهتر میشه. و بهتر هم بود.
امیدوارم توضیحاتم به سود شما بوده باشه.
قیمت 49ub830 با گارانتی در تهران 4 میلیون است که به نظر من در مقایسه با W800b 50 سونی که همین قیمت است گران است (گرچه 4k است و احتمالا آپشن بیشتر دارد ولی در هر حال ارزش برند سونی از ال جی بیشتر است ) البته تا یک ماه پیش سونی 4/5 بود که الآن برای زمین زدن رقبا و بانه ارزان کرده است.
اگر سایت بانه مارکت قیمت 49ub830 رو 2840 زده و با همین قیمت تحویل می دهد ارزش خریدن دارد ولی اگر قرار باشد 4 میلیون پول دهید ترجیح دادن ال جی بر سونی سخت است.
ضمناً فکر کنم سونی 55 اینچ مدل های 4k هم همین حدود 6.5 باشد. که در این صورت خرید ال جی اصلا منطقی نیست.
قیمت 49ub830 با گارانتی در تهران 4 میلیون است که به نظر من در مقایسه با W800b 50 سونی که همین قیمت است گران است (گرچه 4k است و احتمالا آپشن بیشتر دارد ولی در هر حال ارزش برند سونی از ال جی بیشتر است ) البته تا یک ماه پیش سونی 4/5 بود که الآن برای زمین زدن رقبا و بانه ارزان کرده است.
اگر سایت بانه مارکت قیمت 49ub830 رو 2840 زده و با همین قیمت تحویل می دهد ارزش خریدن دارد ولی اگر قرار باشد 4 میلیون پول دهید ترجیح دادن ال جی بر سونی سخت است.
ضمناً فکر کنم سونی 55 اینچ مدل های 4k هم همین حدود 6.5 باشد. که در این صورت خرید ال جی اصلا منطقی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)