گیر دادن، نشریه معتبر گاردین ( Guardian ) به مول موی حقیقی روز بازی با نیجریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیر دادن، نشریه معتبر گاردین ( Guardian ) به مول موی حقیقی روز بازی با نیجریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه وقتی که تیمهای عربی ضد فوتبال بازی میکنن اونها رو به باد انتقاد می گیریم و وقتی خودمون همون کاررو میکنیم دم از تاکتیک و سورپرایز و نتیجه گیری می زنیم .... امریکا که توی فوتبال عددی نبود یکی از تیمهای صعود کننده خواهد بود
ولی ما مثل دوره های قبل برای کسب تجربه اومدیم ..
گیر داده یا تعریف کرده؟
جالب بود . نوشته :
بازی دوشنبه ایران و نیجریه که یکی از خسته کننده ترین بازی ها تا الان بود ، دروازه بان ایران ، علیرضا حقیقی با مو های قابل توجه خودش ما رو شیفته کرد () . چجوری یک ورزشکار میتونه مو های خودشو در طول 90 دقیقه ثابت نگه داره ؟ شاید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که شبیه اوست ، مقداری بهش روغن پماد قرض داده
![]()
یکی در توئیتر نوشت با مقدار ژلی که دربازه بان ایران استفاده کرده میشد جلوی یک قطار را گرفت
به نظر منم ظاهر نمایی های بعضی از بازیکن ها زیاد بود
از مدل موی حقیقی گرفته تا تتوی دژاگه
واقعا آدم با بعضی از هموطن ها خیلی حال میکنه... قبل بازی میگن 3 هیچ میبازیم سوراخ سوراخ میشیم.... بعد بازی هم میگن همش زیر توپ زدیم 13 نفری دفاع کردیم .... نمیدونم انتظار اینا از تیم ملی چیه ....
ده ها میلیارد تومن از بودجه ی مملکت هر سال ریخته میشه تو جیب این فوتبالیست ها که هنرشون فقط اینه که بزنن زیر توپ.
فدراسیون ایده و راهکار نداره واسه ارتقای فوتبال.
هشت سال دیگه هم تو جام جهانی همه میگیم انتظارات رو ییارید پایین. بیست سال دیگه هم همین طور.
اون کفاشیان اگه عقل و شعور داشت از خودش میپرسید باید چه غلطی کنم که فوتبالیست های بهتری تولید کنم؟ نه فقط برای جام جهانی های بعد بلکه برای لیگ خودمون. برای لذت خودمون.
Last edited by Yi Yi; 17-06-2014 at 17:32.
من میگم از سال بعد دیگه پول خرج مربی نکنیم. همون اول بهشون بگیم توپ اومد دستتون بکشید زیرش و تمام !!!
یه نکته که دیدم بعضی از دوستان اشاره کردن و من یادم رفته بود بگم اینه که هممون میدونیم با چه وضعی رسیدیم به جام جهانی. بابا ما تو تهرانم جلوی کره دفاع کرده بودیم! کلاً همینطوری اومدیم بالا. بازی قشنگی انجام ندادیم ولی وقتی رو کاغذ دربارش میخونیم، میگه 3 بازی آخر (تو انتخابی) 10 تا گل زده بدون گل خورده (یا یه همچین چیزی). بدون هیچ بازی تدارکاتی و ... نکتۀ قابل توجه قدرت بدنی تیم بود که درسته مثلاً خسرو حیدری رو که تو بازی میدیدی گریت میگرفت از دویدنش ولی نسبت به گذشتۀ خودمون خیلی بهتر شده بودن.
ولی الان که سبک بازی تیم مشخص شد یه نکته مبهم باقی میمونه اونم اینه که وقتی میخوای دفاع کنی و ضد حمله بزنی چطور انصاریفر رو نگه میدارن ولی خلعتبری رو خط میزنن؟ اونکه تو ضد حمله خیلی کارایی بیشتری داشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)