تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 80 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

شما الان ریوالس رو چه تنظیماتی بازی میکنی؟
    من ریوالز رو در حالت عادی روی پایین ترین تنظیمات قرار دادم - یعنی رزولوشن رو پایین ترین و تنظیمات گرافش رو هم گذاشتم روی Low
    اما بالاتر هم اوردم راحت بازی میکنه زیاد گیر و گور نداره ولی خوب عادت کرم به پایین ترین تنظیمات
    میارم بالا برگ میاد تو تصویر ، خاک بلند میشه نمیتونم رانندگی کنم
    به نظرم حتی اگر لپ تاپت کشش داره که روی Ultra هم هر بازی رو اجرا کنه نباید بزاری روی بالاترین تنظیمات چون اونطوری دمای لپ تاپ میره بالا و در دراز مدت برای قطعاتش ضرر داره
    من بازی های دیگه ای هم دارم که روی Ultra مثل کره اجرا میشه اما من خودم میزارم روی Medium
    Last edited by oOomid.M; 30-04-2014 at 11:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من ریوالز رو در حالت عادی روی پایین ترین تنظیمات قرار دادم - یعنی رزولوشن رو پایین ترین و تنظیمات گرافش رو هم گذاشتم روی Low
    اما بالاتر هم اوردم راحت بازی میکنه زیاد گیر و گور نداره ولی خوب عادت کرم به پایین ترین تنظیمات
    میارم بالا برگ میاد تو تصویر ، خاک بلند میشه نمیتونم رانندگی کنم
    به نظرم حتی اگر لپ تاپت کشش داره که روی Ultra هم هر بازی رو اجرا کنه نباید بزاری روی بالاترین تنظیمات چون اونطوری دمای لپ تاپ میره بالا و در دراز مدت برای قطعاتش ضرر داره
    من بازی های دیگه ای هم دارم که روی Ultra مثل کره اجرا میشه اما من خودم میزارم روی Medium
    حالا من دیگه رزولوشن رو پایین نیاوردم . و موشن بلور رو هم روشن کردم. هنوز انتظار دارم از دستگاه )) ولی خیلی داغ کرد درحدی که سکته داشتم میزدم . کلن نمیدونم چرا خیلی حساسم نسبت بهش . شاید چون اولین لپ تاپمه اینجوریم . ولی آره پایین میارم من ازین به بعد . البته فکر میکنم این درایور جدید AMD با اینکه کلی تاثیر خوب روی بازی هتامون داشته ولی فک کنم از لحاظ خنک کنندگی یکم ضعف داره .

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

حالا من دیگه رزولوشن رو پایین نیاوردم . و موشن بلور رو هم روشن کردم. هنوز انتظار دارم از دستگاه )) ولی خیلی داغ کرد درحدی که سکته داشتم میزدم . کلن نمیدونم چرا خیلی حساسم نسبت بهش . شاید چون اولین لپ تاپمه اینجوریم . ولی آره پایین میارم من ازین به بعد . البته فکر میکنم این درایور جدید AMD با اینکه کلی تاثیر خوب روی بازی هتامون داشته ولی فک کنم از لحاظ خنک کنندگی یکم ضعف داره .
    منم گذاشتم روی رزولوشن اصلی لپ تاپ و موشن رو هم روشن کردم و همه رو گذاشتم روی High و یا Ultra بازی میکردم راحت باهاش و مشکلی نداشتم
    اما خوب گفتم که من اینو برای بازی کردن نگرفتم و پولش رو با زحمت جور کردم و خریدمش
    در مورد درایور جدید هم حق با تو هست اما این دلیل دیگه ای هم داره ، درایور های قبلی روی ویندوز 8 نمیتونستن از حداکثر کارایی گرافیک استفاده کنن واسه همین هم کمتر کار میکرد و کمتر فریم میداد و خوب بالطبع کمتر هم داغ میکرد ، اما الان کارایی اش بالاتر رفته و به همون نسبت هم دماش میره بالا تر
    در مورد دما زیاد نگران نباش تا حدود 110 درجه جا داره بره بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

منم گذاشتم روی رزولوشن اصلی لپ تاپ و موشن رو هم روشن کردم و همه رو گذاشتم روی High و یا Ultra بازی میکردم راحت باهاش و مشکلی نداشتم
    اما خوب گفتم که من اینو برای بازی کردن نگرفتم و پولش رو با زحمت جور کردم و خریدمش
    در مورد درایور جدید هم حق با تو هست اما این دلیل دیگه ای هم داره ، درایور های قبلی روی ویندوز 8 نمیتونستن از حداکثر کارایی گرافیک استفاده کنن واسه همین هم کمتر کار میکرد و کمتر فریم میداد و خوب بالطبع کمتر هم داغ میکرد ، اما الان کارایی اش بالاتر رفته و به همون نسبت هم دماش میره بالا تر
    در مورد دما زیاد نگران نباش تا حدود 110 درجه جا داره بره بالا
    نمیدونم والا خیلی داغ شده بود یعنی اگه چند ثانیه نگر میداشتی دستتو زیر فن واقعاً داغ و سوازن میشد )) درمرود اینکه از حداکثر استفاده میکنه، بله منم موقعی که میخواستم اونو بنویسم دقیقا به همون فکر میکردم اما موضوع اینه که چون خود hp اون رو توی سایتش ارائه نداده پس شاید خیلی با سیستممون مچ نیست وگرنه درست میگید واقعا استفادش بالاست
    Last edited by soroushpooyan; 30-04-2014 at 16:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازگی یک لب تاپ 450G1 خریدم . چند تا سوال در مورد این لب تاپ داشتم که خوشحال میشم راهنماییم کنید.
    اول اینکه کیفیت وبکم این مدل واقعا اینقدر ضعیفه یا فقط مال من اینطوریه. تصویر رو خیلی مات نشون میده من درایورش رو از خود سایت اچ پی دانلود کردم و با برنامه camera ویندوز 8.1 تصویرش رو چک کردم و به طور ناامید کننده ای کیفیت پایین بود.
    برای اینکه باطری زود خراب نشه په جوری باید ازش استفاده کرد. من قبلا یک 4520 اچ پی داشتم تو کمتر از سه ماه باطریش خراب شد. نمی خوام این دفعه مشکل بی باطری بودن رو تحمل کنم

من همون اول درایور تاچ پد رو از سایت دانلود و نصب کردم ولی به نظرم کند کار می کرد و با تاچ 4520 قابل مقایسه نبود درایور رو پاک کردم و با درایوری که خود 8.1 نصب می کنه کار کردم خیلی خیلی بهتر شد و لی باز هم با 4520 فاصله داشت. درایور خاصی برای تاچ باید دانلود کنم یا دیگه با همین باید کنار بیام.

در کل لب تاپ خیلی خوبیه فقط یه سری مشکلات ریز از همین قبیل داره که امیدوارم اونا رو هم با راهنمایی شما دوستان بتونم حل کنم.
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یکسالی هست برای خواهرم خریدم . چند نکته بگم که بدنیست بدونید. تمام این لپ تاپ ها فاقد ویندوز هستند و وقتی شما میخرید ویندوز برای شما نصب میکنند و ان به صورت کپی کردن ایمیج از هارد اکسترنال که معمولا مشکلات زیادی دارند. خودتان ویندوز نصب کنید. من اول ویندوز 8 نصب کردم که 64 بیتی بود ولی کم و بیش اذیت میکرد و درایورها را نیز دانلود کردم یک مقدار بهتر بود بعد از ان ویندوز 7 نصب کردم . یک ماهی هست که ویندوز 8.1 نصب کردم البته از سافت گذار دانلود کردم سرعت ان خیلی بهتر شد وخیلی خوب شد. ویندوز 8.1 خیلی بهتر از ویندوز 8 است بعد هم 1.5 گیگ آپگرید کردم که عالی شد. اینم بگم ویندوز 8 قبلی قابل آپگرید نبود . الان هم روی ان نرم افزار تخصص برق مثل مطلب نصب هست . درایور وایرلس را خود ویندوز شناخت که درایور خود ش هم بهتر بود

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازگی یک لب تاپ 450G1 خریدم . چند تا سوال در مورد این لب تاپ داشتم که خوشحال میشم راهنماییم کنید.
    اول اینکه کیفیت وبکم این مدل واقعا اینقدر ضعیفه یا فقط مال من اینطوریه. تصویر رو خیلی مات نشون میده من درایورش رو از خود سایت اچ پی دانلود کردم و با برنامه camera ویندوز 8.1 تصویرش رو چک کردم و به طور ناامید کننده ای کیفیت پایین بود.
    برای اینکه باطری زود خراب نشه په جوری باید ازش استفاده کرد. من قبلا یک 4520 اچ پی داشتم تو کمتر از سه ماه باطریش خراب شد. نمی خوام این دفعه مشکل بی باطری بودن رو تحمل کنم

من همون اول درایور تاچ پد رو از سایت دانلود و نصب کردم ولی به نظرم کند کار می کرد و با تاچ 4520 قابل مقایسه نبود درایور رو پاک کردم و با درایوری که خود 8.1 نصب می کنه کار کردم خیلی خیلی بهتر شد و لی باز هم با 4520 فاصله داشت. درایور خاصی برای تاچ باید دانلود کنم یا دیگه با همین باید کنار بیام.

در کل لب تاپ خیلی خوبیه فقط یه سری مشکلات ریز از همین قبیل داره که امیدوارم اونا رو هم با راهنمایی شما دوستان بتونم حل کنم.
    خیلی ممنون
    سلام

لپ تاپ نو مبارک باشه ایشالا همیشه برات خنک و کم صدا کار بده
    در مورد وبکم باید بگم که والا من زیاد ازش استفاده نکردم و تا بحال هم با وبکم لپ تاپ های دیگه مقایسه اش نکردم که بخوام در موردش نظر بدم
    از داخل مسیری که درایور رو نصبیدی وبکم رو باز کن ظاهرا کیفیت بالاتر و تصویر روشن تری داره برای من مسیرش اینه :
    C:\Program Files (x86)\Realtek\Realtek PC Camera

در مورد تاچ پد هم خوب تنظیمات داره باید اونا رو طبق دلخواهتون تنظیم کنید ، من که درایورش رو نصب کردم چون تا درایورش رو نصب نکنی نمیتونی تاچ پد رو غیر فعال کنی ( وقتی غیر فعال میشه چراغ نارنجی بالا سمت چپ روشن میشه )
    در مورد باتری هم باید بگم که با توجه با اینکه پردازنده لپ تاپ شما نسل چهارم هست و همینکه باتری 6 سلولی داره از بابت باتری خیالتون راحته خیلی ، بسیار بیشتر از لپ تاپ های هم رده خودش شارژ نگه میداره
    من خودم الان نزدیک 4 ماه هست که این لپ تاپ رو دارم همیشه هم به برق وصله و استفاده میکنم تا الان که Wear Level باتری صفر بوده
    Last edited by oOomid.M; 16-05-2014 at 00:15.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام دوستان من یکسالی هست برای خواهرم خریدم . چند نکته بگم که بدنیست بدونید. تمام این لپ تاپ ها فاقد ویندوز هستند و وقتی شما میخرید ویندوز برای شما نصب میکنند و ان به صورت کپی کردن ایمیج از هارد اکسترنال که معمولا مشکلات زیادی دارند. خودتان ویندوز نصب کنید. من اول ویندوز 8 نصب کردم که 64 بیتی بود ولی کم و بیش اذیت میکرد و درایورها را نیز دانلود کردم یک مقدار بهتر بود بعد از ان ویندوز 7 نصب کردم . یک ماهی هست که ویندوز 8.1 نصب کردم البته از سافت گذار دانلود کردم سرعت ان خیلی بهتر شد وخیلی خوب شد. ویندوز 8.1 خیلی بهتر از ویندوز 8 است بعد هم 1.5 گیگ آپگرید کردم که عالی شد. اینم بگم ویندوز 8 قبلی قابل آپگرید نبود . الان هم روی ان نرم افزار تخصص برق مثل مطلب نصب هست . درایور وایرلس را خود ویندوز شناخت که درایور خود ش هم بهتر بود
    سلام
    اوو نزدیک 1 ساله که این لپ تاپ رو دارین ؟ یعنی 1 ساله این لپ تاپ اومده بازار ؟ مطمئنید همین مدله ؟
    در مورد نصب ویندوز متوجه نشدم منظورتون چیه ؟ اکثر لپ تاپ ها ویندوز اورجینال ندارن و باید دی وی دی بندازین و راحت یه ویندوز 8.1 نصب کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بله نزدیک به یک سال هست خریدم 120 هزار تومان اضافه دادم رم آن شد 8 گیگ . آن زمان تازه امده بود موقع خریدن core i 7 نیز با ویندوز اورجینال داشت که از مدل core i 5 زیبا تر بود قیمت core i 7 دو میلیون ششصدو پنجاه هزار تومن بود

10. این کاربر از koroush_rahimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

قیمت این مدل الان چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •