والا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ، مگر اینکه مشکل از بازی باشهمن گرافیک رو روی کمترین هم بردم فرقی نکرده . بازی های خیلی سنگین تر رو دارم بدون مشکل اجرا می کنم !
والا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ، مگر اینکه مشکل از بازی باشهمن گرافیک رو روی کمترین هم بردم فرقی نکرده . بازی های خیلی سنگین تر رو دارم بدون مشکل اجرا می کنم !
مرسی فدات بشم...یعنی لینک اصلی بازی رو صفحه اول دانلود کنم و اونو دیگه اینستال نکنم..درسته؟
وقتی که دو تا پارت رو دانلود کردی ، اگر اولی رو اکسترکت کنی ( از حالت فشرده خارج کنی ) پارت دوم هم به طور اتوماتیک همراه اولی اکسترکت میشه و یک پوشه بهت میده که در این پوشه بازی بصورت نصب شده است و دیگه نیازی به نصب نداره
همین دو تا خودشون ختم آینده داری ان ، بازی رو با رئال شروع کردی ، اتفاقا من طرفدار رئالم ولی همیشه با یک تیم درجه سوم شروع میکنم و منتظر میشم که بعد رئال بهم پیشنهاد بدهژابی آلونسو ، خدیرا ، ایاراماندی(آخرش اسمشو درست نفهمیدم : دی) و کاسمیرو . خدیرا رو میخوام بدم بره ، ژابی هم پیره دیگه . بین دو تای دیگه هم ایارا خوب به دلم نشسته فقط بازیش و کاسمیرو بگیر نگیر داره و بیشتر نقش Rotation رو داره واسم .
باشگاه منچستريونايتد خبر جدايي مويس، سرمربي اسکاتلندي خود را تاييد کرد.
اين باشگاه در بيانيه رسمي خود آورده است منچستر يونايتد از تلاشهاي فراوان و صادقانه مويس قدرداني ميکند.
چه بازي بشه امشب
این هم نتایج من در 8 بازی فصل
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بهترین هافبک دفاعی جوان پوگبا است از یوونتوس
من فصل نقل و انتقالات رو بیشتر دوس دارم. الان 4 فصله که هیچ بازیکنی رو نخریدیم. اما بازیکنی که جذب میکنم ارزشش بالای 20 میلیون هست
همیشه 6 ماه قبل از اتمام قرارداد یک بازیکن. باهاش برای فصل بعد قرارداد میبندم. اینجوری دیگه لازم نیست پولی به باشگاهش پرداخت کنم. همیشه هم بازیکن خوب وجود داره. مثلا برای نقل و انتقالات تابستانی اول ژانویه که میشه جستجو میکنم که کدام بازیکن 6 ماه دیگه قراردادش تموم میشه و من لازمش دارم. اینجا دیگه به جای کلمه offer کلمه approach قرار داره که فقط باید با خود بازیکن قرارداد ببندیم و دیگه لازم نیست به باشگاهش پول بدیم
برای نقل و انتقالات زمستانی هم اول تابستون واسه بازیکنایی که قراردادشون 6 ماه دیگه تموم میشه اقدام میکنم ( معمولا بازیکنای امریکای جنوبی رو میاره چون لیگ اونا اول زمستون تموم میشه )
با همین استراتژی من الان 350 میلیون بودجه برای خرید بازیکن دارم. پوگبا رو به منچستر سیتی به قیمت 45 میلیون و ایکاردی رو به رئال مادرید به قیمت 60 میلیون و براردی رو به منچستر یونایتد به قیمت 70 میلیون فروختم و به جاشون بازیکنای رایگان اما با ارزش بالا رو خریداری کردم.
در بحث تاکتیک و سیستم بازی هم معمولا از سیستم های پیشنهادی که کمک مربی بهم میده استفاده میکنم. در زمینه چینش مربیان برای تمرین هم نگاه میکنم که ستاره کدوم تمرین کمتره و مربی ای رو استخدام میکنم که قابلیت اون تمرین رو افزایش بده و برای اون تمرین قرارش میدم. هم برای تیم اصلی و هم تیم زیر 19 سال . تیم دوم یا ذخیره هم از همون مربیان تیم اصلی استفاده میکنه
البته فکر نکنم بازیکنانی که ارزششون بالای 20 میلیون باشه حاضر شوند به تیم درجه س من بیایندمن فصل نقل و انتقالات رو بیشتر دوس دارم. الان 4 فصله که هیچ بازیکنی رو نخریدیم. اما بازیکنی که جذب میکنم ارزشش بالای 20 میلیون هست
با کدوم تیم شروع کردی ؟ یوونتوس ؟
با یوونتوس
اره اون نکته مهمیه. اگه چند تا تیم دنبال یک بازیکن باشن.بازیکن تیمی رو انتخاب میکنه که در پست مورد نظر بازیکن خوبی نداره و البته شانس قهرمان شدنش زیاده و دستمزدی که بازیکن میخواهد را بتونه پرداخت کنه
اگه تیمت ضعیقه پیشنهاد میکنم از پایه شروع کنی. یعنی تیم زیر 19 سال قوی داشته باشی. من معمولا بازیکنایی که زیر 19 سال هستند و قیمتشون 1 یا 2 میلیون تومان هست رو میخرم.لیگ زیر 19 سال رو هم دنبال میکنم و اخر فصل بهترین بازیکن لیگ رو میخرم. حداقل 2 یا 3 سال بعد با 10 برابر قیمتی که خریدیمش میتونیم بفروشیمش
سرمربی تیم زیر 19 سال رو حتما قوی انتخاب کنید. تا بازیکنای 15 و 16 ساله ای انتخاب میکنه با استعداد و خوب باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)