آقا من میخوام مودینگ وی رو نصب کنم.مثل اینکه باید همه ی ورژناش با هم نصب بشه,درسته؟نکته یا آموزش خاصی نداره؟لینک دانلودش رو میزارین؟
آقا من میخوام مودینگ وی رو نصب کنم.مثل اینکه باید همه ی ورژناش با هم نصب بشه,درسته؟نکته یا آموزش خاصی نداره؟لینک دانلودش رو میزارین؟
کجاس کجاس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کن و حالش رو ببر![]()
اموزش صفحه قبل پست 510
فایل دیپ چیه . ویندوز من 7 .32 بیتی بازی مال شرکت newtech هستش . گفته برای رفع مشکل 2 تا فایل رو بریزین که فکر کنم پچ 55 مگ و آپدیت 4 باشه . ریختم ولی بازم درست نشد . یکی به من بگه الان باید چکار کنم . فقط لطفا کامل توضیح بدین
سلام.چطور می تونم رزویلیشن بازی رو زیاد کنم؟
اینجا کسی به ما جواب نمیده؟
آقا شما برو تو فولدر نصب بازی ، یه پوشه هست به اسم Fifa Setup ،یه فایل اجرایی داره توش،اونو اجرا کن،وارد GameSetting که بشی تنظیمات مربوط به رزولوشن،گرافیک بازی،فریم ریت بازی،V-Sync،Anti Aliasing و ... رو میتونید اونجا تنظیم کنید....
دوست عزیز شما که ویندوز سون دارید،با همون کرک ورژن 4 نباید مشکلی داشته باشید،کرک 5 برای ویندوز 8 ریلیز شد...منتها دوستای خود من دارن رو ویندوز سون با همون کرک ورژن 4 و بدون هیچ کار اضافه ی دیگه ای بازی رو اجرا میکنن....
شما اون فایلی که نوشته Fifa14 -3dm رو اجرا کن،همونی که بعدش یه پیغام میده بعدش اوکی میزنی...
با اون فایل نباید مشکلی داشته باشید...
Edit-------
به جز کرک ورژن 5 هر کدوم از کرک ها رو که میریزم بعد از دبل کلیک هیچ اتفاقی نمیفته
کرک ورژن 5 هم بعد از اجرا ارور stopped working میده
ضمنا قسمت cmd رو انجام دادم و باز همون ارور رو میده...
(من از 2008 PES بازی کردم فقط یه امسال تصمیم گرفتم فیفا بگیرم که اونم انگار نمیخواد بالا بیاد!)
Last edited by Azot; 12-11-2013 at 15:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)